URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Alternativa | 12 Febrer, 2013 23:15 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

El passat 29 de gener es va celebrar el Consell d'Administració d'EMSER amb l'assistència del nostre portaveu, aquest és un resum del mateix.

1r.- Aprovació, si procedeix, de la proposta de pressuposts i plantilla de l’exercici 2013 

Els pressupostos no estan tancats, ja que encara no s'ha aprovat el pressupost de l'Ajuntament i fa  falta de concretar la partida pressupostària que  assignarà l'Ajuntament a EMSER.  Respecte a la plantilla és la mateixa que l'any anterior en no permetre'ns augmentar-la.

En aquest moment el pressupost d'ingressos és de 5.274.000 euros: 1.900.000 Subministrament d'aigua, 3.300.000  Residus Sòlids Urbans.

Despeses; 5.274.000 euros; 1.734.365 personal, 1.710.000 treballs altres empreses (TIRME, HIERMAR...)  403.000 subministraments,  324.685 inversions, 150.000 aigua desaladora,  71.000 incentius productivitat, 60.000 reparació i conservació...

Entre les inversions destaquen:

- Un control de la deixalleria mitjançant targetes; 16.685 €.

- Una nova deixalleria al polígon amb un pressupost municipal 60.000 € . Es canvia una de les millores de l'empresa de la neteja viària  (soterrament contenidors) per aquesta inversió., 300.000€. L'Ajuntament farà el projecte, i posarà direcció i solar. Els 60.000 euros es per si es fa amb elevadors per ajudar a la descarrega de contenidors.

- Una nau a la deixalleria, enguany es pressuposten 150.000 euros i 150.000 més l'any que ve. Un projecte molt necessari per abandonat les instal·lacions actuals. Es farà al costat de la nay d el'àrea de serveis deixant un espai en mig.

- Un sistema de informació de gestió d'aïgues. El gerent va comentar els problemes que tenen amb el programa d'ABSIS (han de fer quatre passos per treure una factura). Han visitat altres pobles i han trobat programes informàtics més àgils. i que milloraran la comunicació i informació amb els usuaris.  18.000€.

- Connexió del Coll de Siller. Es segueix amb la tramitació per unir la dessaladora a la xarxa de la Cala Sant Vicenç. 80.000 euros. Després caldria fer una inspecció tècnica de la xarxa i rescatar el servei.

Precs i preguntes a aquest punt.

Una vegada més vam  demanar perquè segueixen sense efectuar-se les proves sel·lectives en promoció interna inicialment  del lloc de feina de l' encarregat de recollida de fem. La resposta va ser que no faran aquestes proves i es mantindrà el que per a nosaltres és una situació irregular.

També vam demanar tan nosaltres com la secretària per la situació de la administrativa, abans  contractada a jornada parcial que ocupa el lloc de feina de l'anterior encarregat d'aigua , quan no efectua tasques d’encarregat. En aquest cas si que van dir que estudiaríem el tema i cercarien solucions per regularitzar la situació

Igualment vam demanar per la situació i funcions de l’enginyer. La secretària ens va enviar l'objecte (un full) que figurava al plec de clàusules darrer; l'expedient de contractació va quedar desert i no s'ha tornat a treure.  Al full parla d'hores i sou no especificant les funcions.

Vam demanar si aquest exercici es preveu efectuar la planimetría de la xarxa d'aigües potables. I efectivament al pressupost hi ha una quantitat de 6.000 euros per aquesta feina.  

Vam comentar que també convindria fer la planimetria de fecals, malgrat no és competència de EMSER, i ho hauria de ser, especialment d'eu moll. Es vam comprometre a mirar els projectes dels darrers anys i unificar-los per fer una planimetria.

Vam demanar si també és preveu la substitució de les canonades de fibrociment del Port de Pollença, devers 60% del total de la longitud de xarxa dins el cas urbá del Port... El gerent va contestar que funcionaven molt bé i que l'únic que resta sense substituir és la primera línia ( el Passeig Saralegui).

Vam demanar si s’han instal·lat les taquilles individuals, i si s’ha disposat una partida de seguretat i salubritat, talment figura al Conveni Col·lectiu d’Emser. Van contestar que no han instal·lat les taquilles ja que enguany es pensa iniciar la construcció d'una nova nau en el polígon per EMSER.

Fontdevila al diario.es

 

Comentaris

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 21:25

Bona nit Biel, si t'interessa la resposta ja saps on em pots preguntar.

Biel T.

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Biel T. | 13/02/2013, 21:13

Tranquil la veritat és que ja conec la resposta del PSM i CxI que han contestat on els he demanat. Bona nit.

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 20:55

Biel T, pots demanar a Joan Ramon qui va demanar al batle a la sortida de la tertúlia de polítics si era veritat el tema de la Secretària i quan em va confirmar el mateix qui li vaig dir en aquell mateix moment. Si per unes hores el va publicar abans Convergència enhorabona. Com he dit la feina de cada partit tothom la pot comparar i valorar, si vols pots començar pels precs i preguntes del darrer ple.
Et contestaré a tot el que em demanis al nostre blog.

Biel T.

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Biel T. | 13/02/2013, 19:02

Compara data i hora en q CxI via Facebook ho va dir... Per mi et falla a tu la memòria.
I qui sempre compara la feina sou vosaltres no els altres que pareix que feis una carrera i pareix que voleu fer veure que lo que fan els altres no te sentit.
Per cert quan me contestaràs el que no m'heu volgut contestar al Castell?

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 18:43

Nosaltres Biel T som capaços de donar l'enhorabona i criticar a un regidor del govern segon les seves actuacions no el seu partit o la seva persona.

Biel T. et falla la memòria, el primer que va criticar el tema de la Secretària va ser el PSM també perquè va ser el primer que el va saber, Convergència i nosaltres el vam criticar el mateix dia (tot d'una de tenir la informació).

La feina que fa cada partit la podem comparar els ciutadans només mirant; mocions, al·legacions, precs i preguntes, notes de premsa...

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 18:30

Vols que et faci un llistat de tota la feina d'oposició que hem fet aquesta legislatura i la comparam?
Podem començar per juny del 2011 quan vam ser el primer partit en demanar públicament el pacte de govern i podem acabar fa un mes quan vam ser el primer i únic partit en demanar la dimissió de la regidora de cultura.

Biel T.

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Biel T. | 13/02/2013, 18:14

Pepe seria interessant contestassis la teva auto-pregunta que te fa en o na Quixot. Pq precisament donaria resposta a les alusions que tu fas sobre el comporta de CxI. Vols dir que el comportament que heu tengut amb els ara no adscrits era per aquestes mateixes raons?
Per altre banda veig que deus haver quedat enlluernat per la vinyeta, perquè dir que CxI no es fica amb el Batle ho demostra. Per altre banda cal recordar que CxI va ser el primer partit que va refusar la públicament la desició de que el Batle posàs una secretaria com a càrrec de confiança si no hem falla la memòria. I també si no hem falla la memòria a cada ple ha fet preguntes dirigides al Batle... A be que no hi pensava que només vosaltres feis feina a l'oposició.

Un

Un

Un | 13/02/2013, 18:12

Aixo pepe ho saps per experiencia, no criticaves al pp ni a na malena perque comparties junta de govern, i no volies desgastar na malena, ara que aquesta a fuita critiques en marti. Qui ta vist i qui te veu.

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 18:04

Sí Quixot nosaltres criticam, però també aportam (ajudam per intentar arreglar el tema de la TDT a la Cala Sant Vicenç, avui hem registrat una moció, la setmana passada vam presentar la nostra opinió sobre l'ordenança de civisme, estam fent feina al reglament de participació ciutadana).

Veig que encara us pica aquella intervenció a la qual simplement vaig dir que quan una rectificació és positiva crec que és millor donar l'enhorabona que criticar com una improvisació.

El cas és que us veig una mica perduts ara que els no adscrit ja no són al govern; no podeu criticar cap que faci en Martí amb el que compartiu projecte polític i no voleu criticar res que faci el PP no sigui que no us conviden a entrar el govern.

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 17:54

Juana al publicar-la al seu article supòs que CxI la comparteix.
La gent que jo coneix parla de la crisi PP-Lliga-no adscrits, de la possibilitat de que CiU entri a l'equip de govern... Es veu que no ens mouen als mateixos llocs.
A nosaltres ens faltarien molins per representar tots els temes que hem tractat.

Quixot

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Quixot | 13/02/2013, 17:40

Jo que la gran diferència precisament és la paraula critica. Vosaltres teniu costum de fer-ho molt això de criticar. En canvi l'autor pareix que cerca riure i ironitzar una mica amb el que esta passant a nivell polític a Pollença.
Per altra banda veig molt mes greu el que vares fer tu Pepe demanant In torn de paraula per retreure a un company de l'oposició que qüestionàs la gestió d'una regidora de l'equip de govern.
"oposició a l'oposició? del govern cap a l'oposició? Me l'hauries d'explicar."

Juana Cifre

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Juana Cifre | 13/02/2013, 17:40

Sanxo Pepe, la venyeta t'agradara mes o menos, jo la trobo graciosa perque deu estar feta per ser graciosa, però no crec que les teves darreres preguntes tenguin molt de sentit, ja que pel que he lletgit jo, no és cxi que l'ha feta, simplement han publicat un dibuix que els han fet arribar.

Jo el que me preocuparia, de voltros, si es que vos pot preocupar algo, és que aquesta sigui la imatge que pugui tenir la gent del carrer dels temes que s'hi representen.

Ara, tampoc puc assegurar que sigui feta de algu del carrer, de algu vinculat a un partit o qui sigui.

Sanxo Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Sanxo Pepe | 13/02/2013, 16:29

A mi el dibuix em recorda a un dels foguerons que vam fer a la legislatura 2003-2007 (UM_UNPI & PP), tal vegada sigui premonitori. A aquell fogueró en Joan Cerdà era Don Quixot i en Tomeu Cifre era Sanxo. I el que criticavam era la bogeria que portava a un i a altre a voler fer l'auditori d'en Moneo... Una bogeria que es va esfumar però que volen que paguem amb 150.000€. Aquel fogueró no va fer cap gràcia al ex-batle (present a la llista de CiU) i va treure el tema al debat electoral del Club del 2007.
La diferència entre el nostre fogueró i aquest dibuix és que el fogueró era una crítica des de l'oposició a l'equip de govern. I el dibuix és una crítica de l'oposició a l'oposició? del govern cap a l'oposició? Me l'haurien d'explicar.

Garci

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Garci | 13/02/2013, 13:11

A jo m'ha fet gràcies la postal.
Per treure-li alguna cosa positiva, trob que capta dues coses d'Alternativa que son certes: feim una revista periòdicament (cosa complicada i que molts partits no son capaços de fer) i també l'"havem dit", ja que Alternativa opinam constantment sobre el que passa al municipi. Fins i tot vàrem demanar la dimissió o cessament de la regidora de Cultura i ens hem posicionat en molts altres temes, quan la majoria de partits callen o no saben que dir.
La confusió entre UM, IU, etc. que pretenen, no deixa de tenir gràcia.

Joan CC

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Joan CC | 13/02/2013, 13:00

A Pepe si que li veig un aire un poc quixotesc, a na Malena la veritat es que no li trob per enlloc.

Pasaba por aqui

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pasaba por aqui | 13/02/2013, 12:54

El dibujo tiene algo de autocrítica ya que ponen imputación y la armadura de UM. Me parece que el mudo que acompaña a Joan Ramon en los plenos y unos cuantos de su lista electoral estaban en UM no?

Joan C C

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Joan C C | 13/02/2013, 12:33

Rabo, la vinyeta de la punta jo l'aceptaria com anècdota, de manera semblant al que feiem amb els foguerons. Evidentment no compartim el missatge de denuncia que volen evidenciar. Vull recordar que varem ser l'únic partit que va demanar la dimisió de na Malena. Supòs que CXI comparteix el missatge ja que ho ha publicat

rabo2comunal

Ho heu vist no? La mare que ens va parir!

rabo2comunal | 13/02/2013, 12:12

Heu vist la gran vinyeta que han penjat els de CxI a La Punta. Crec que és de molt bon gust i d'una classe ètica i política admirable. Crec que se l'han pensada molt bé i que s'han de promocionar actituts com aquesta. Això arregla les coses...

P.D.:És sarcasme

Miguel Sánchez

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Miguel Sánchez | 13/02/2013, 11:28

Totalment d'acord Pepe, està clar que això del desnonaments tot just està mal vist políticament des de l'esquerra.

Que els partits de dretes o de centre d'ideologia liberal es queixin dels desnonaments és el mateix que si nosaltres es quexéssim de la grautitat de la sanitat per posar un exemple

Pepe

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Pepe | 13/02/2013, 11:23

Com diu Quim Arrufat en referència al minut de silenci que s'ha fet davant la seu del PP de Barcelona pel matrimoni que es va suïcidar ahir a Calvia per no poder pagar la hipoteca.; si l'estirem fort... cauran. Per de moment només en cauen dels nostres.

Alternativa per Pollença

Re: Inversions importants a EMSER. Nau, deixalleria... (Consell Administració EMSER 1).

Alternativa per Pollença | 13/02/2013, 08:11

Esperam que el govern balear reaccioni per evitar això.

El cordero de Pollença podría perder su certificación de calidad por un cambio normativo.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/cordero-pollen-podria-perder-certificacion-calidad-por-cambio-normativo.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb