URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Diada Fotogràfica i el remor

Alternativa | 23 Febrer, 2013 23:01

Al darrer ple vam demanar sobre la utilització de la marca Pollença a la II Diada Fotogràfica de Mallorca:

Pot informar la regidora de turisme amb quins criteris es va triar la II Diada Fotogràfica com acte per a la promoció turística sota la marca Pollença? Quins altres actes s’han fet o es pensa fer aquesta promoció? Quin és el full de ruta de l’equip de govern ha aquest tema?

Va contestar el batle que va explicar que se li va convidar a la Diada i que des de l’àrea de cultura se l’havia demanat una col·laboració;camisetes i dvds pels participants i el mateix que fem a altres àrees els van donar.  Se li va convidar a fer una fotografia i no va voler ser maleducat...

Com el batle no havia contestat a les nostres preguntes, li vam insistir a les mateixes i recordar que al seu programa el PP deia; "Reprendrem la promoció turística sota la marca Pollença pel foment del turisme, per crear imatge i per fer públiques les accions municipals. Si es crea marca es fa poble". 

Ara també sabem que era un dels punts del pacte PP-Lliga.

Utilitzar la marca POLLENÇA per a totes les àrees i com a imatge corporativa (amb el consens de tots els partits polítics).

Cal dir que de moment no hem sabut res d’aquest “consens”

El batle va contestar que la marca quan es va fer era per tot el municipi, havia un full de ruta i una gran quantitat de recursos públics. Després ha hagut una falta de suport per part de molts de col·lectius i han faltat molt de recursos. La marca l’empleam quan és un acte que pugui tenir transcendència o publicitat, la idea és que es pugui utilitzar com referent.

O sigui una idea de “fer poble” amb la marca prou pobre.

Paral·lelament a aquesta feina al ple  hem tingut tota una pol·lemica amb en Martí Morro un dels organitzador de la Diada Fotogràfica. Al principi  vam patir a facebook diferents insults i atacs per part d'en Martí i els seus amics i amigues. Estam acostumats i no els  vam donar major importància. La qüestió és que posteriorment en Martí va insinuar que havia estat Alternativa o una persona vinculada a nosaltres qui havia distribuït uns pamflets anònims ( la policia ens va mostrar un i als mateixos sortia una fotografia de la diada del batlle i les models i una altra de la germana del batle amb la bandera de Pollença amb un text que venia a dir com si er aquesta la forma de promocionar Pollença).

 En un principi en Martí Morro afirmava que  tenia molt d'indicis que haviam estat nosaltres quins haviam repartit els anònims; una veïna, un policia que se l'havia comentat a un altre dels organitzadors (en Miquel Llompart) a un sopar, ell que havia anat al quarter i altre policia se l'havia confirmat, altres persones, comerços..

Aquesta difamació si que ens va semblar greu ja que sempre ens agrada donar la cara i signar el que fem bé o malament. La qüestió es que el nostre portaveu, en Pepe García,  va quedar amb Martí per aclarir el tema. A la reunió en Martí ens acusava dels reparts d’anònims però no ens volia dir  no només de qui sospitava sinó tampoc el nom de cap dels testimonis que deia tenir.  Finalment ens  va dir que havia estat l'inspector de policia qui l'havia confirmat que havia estat un de nosaltres qui havia repartit els anònims... 

La qüestió és que  el nostre portaveu va anar a parlar amb l'inspector que ens va dir que ell no havia parlat res en referència a Alternativa i els pamflets, tal com havia dit en Martí, i que no havien investigat ni tenien cap indici de cap persona que hagués repartit els mateixos.L'altre organitzador de la Diada, en Miquel Llompart també ens va confirmar via facebook que ell no havia parlat res dels pamflets anònims amb l’inspector.

O sigui Martí ens havia difamat  i havia estès un remor sense proves, com diu ell “blanco y en botella” S'atrapa abans a un mentider que a un coix.

Al seu perfil de facebook podeu llegir la seva interpretació dels fets. 


 

Comentaris

maki

El nort...

maki | 26/02/2013, 10:27

I on està, el Nord Predo- Ramon? Els que ens indiquen els dos Martins, ???....
El de l'associació gastronómic- erótica, o el directament eròtic?
Per cert, lo de Paraíso els hi ve clavat, El PARAISO, no m'extranya que passassin de medi ambient, cultura i altres coverbos, El Paraíso també significa promocio turística, encara no estigui a Pollença.....

Pepe

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Pepe | 26/02/2013, 08:25

Dir que com nosaltres hem demanat al ple i hem debatut al tema a facebook posteriorment a un fulletons, que ni tan sols coneixiam, els hem repartit et sembla una argumentació?
El senyor Martí Morro va mentir quan deia que tenia proves, va mentir quan va dir que se l'havia confirmat el policia i no en cap moment s'ha atrevit a donar cap dada ni nom concret.
Si tu vols creure al senyor Martí ets molt lliure, per alguna cosa tenim els governs que tenim on la mentida és una cosa socialment acceptada.

Ramon

Collonades

Ramon | 26/02/2013, 07:58

He tingut l'oportunitat de llegir l'argumentació d'en Martí, i crec que qui han quedat ben retretats heu estat vosaltres, pero com diu en Pedro, heu perdut el nord.

Pepe

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Pepe | 25/02/2013, 22:24

Per a nosaltres això no és cap pèrdua de temps.
Primer s'ha demostrat que el tema de la marca Pollença tan important al programa del PP i que era un dels punts del pacte de govern PP-Lliga (recorda que no havia ni un punt dedicat al medi ambient per exemple)es troba mancat de cap tipus de planificació.

Segon hem demostrat com es desmunta un remor, una tàctica política massa habitual al nostre municipi. Si es pot estirar del fill, cosa que moltes vegades no és possible, i es fan preguntes concretes, el que són certeses es converteixen en mentides i imaginacions.

Garci

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Garci | 25/02/2013, 18:52

Era millor deixar per bona la mentida? I amb tots els articles sobre feina, te quedes amb aixo? De tota manera, cada un veu el que vol veure. I tens raó, hi ha un bon "percal".

Pedro

Collonades d'Alternativa

Pedro | 25/02/2013, 18:21

Avui heu certificat, que realment heu perdut el nord. La vostra deriva és realment més grossa del que m'imaginava. Perdre el temps fent un article envers en Martí Morro, amb el percal que hi ha per Pollença en general, és molt trist senyors/es d'Alternativa.
Ho sento, algú ho havia de dir.

Tigretón de Mompracem

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Tigretón de Mompracem | 25/02/2013, 16:33

Cuando hablaba de mentiras me refería a Sandokan.
Si Martí acusa y cuando les preguntaís os miente y además no acusa a nadie en concreto... Eso es el clásico rumor falso cuando rascas no hay nada, como las leyendas urbanas.

jrv

Anonims covards

jrv | 25/02/2013, 16:19

Sobretot, tenir l'honor de que un tigre escrigi al blog d'Urxella , o en Sandokan, que jo pensaba tan sols existía als dibuixos animats o a les pelicules, dona una idea de que aquest blog ja és universal mes enllà de l'univers...
Ara nomes falta que un tigre militi a un partit politic, suposo que ens donarà suport contra els circs que utilitzen animals, sempre ve be el recolzament. En Sandokan, que no te fama de corrupte, ans a l'inrevés, podría venir amb nosaltres...

Trigre de Mompracem

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Trigre de Mompracem | 25/02/2013, 09:35

¿Verdades a la cara? Mentiras que han quedado más que demostradas.

Garci

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Garci | 25/02/2013, 08:55

Veritats o mentides han dit d'Alternativa? Crec que vas confós Sandokan.
Per cert, Joan, crec que ningú d'Alternativa ha "insultar, desprestigiar i faltar els respecte". No sé on ho has llegit o si també és una invenció.

SANDOKAN

Panfleteros

SANDOKAN | 24/02/2013, 23:24

A que os jode que os hayan dicho las verdades en la cara... PANFLETEROS QUE SOYS UNOS PANFLETEROS

Joan

Fauna

Joan | 24/02/2013, 23:13

Queda ben clar qui es la fauna que es dedica a insultar, desprestigiar i faltar els respecte els demes. sent vegonya agena de veure lo que tenim per dins l'ajuntament de Pollença

Noe

Paradiso

Noe | 24/02/2013, 21:48

Casi tant com en Paradiso li deu Pollença, és a dir, res ....de bo.

Noe.

Fauna

Noe. | 24/02/2013, 21:46

El ganso, en Martí, l'annerot.

Curios

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Curios | 24/02/2013, 14:03

I que li deu Pollença a n'en Martí? Que es que ha fet aquest sr per el nostre poble?

Garci

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Garci | 24/02/2013, 12:19

Sí, seria el primer cop que Alternativa fa un pamflet, póster o similar, sense firmar. Això ho tenim clar.
Per cert, jo tampoc duria res a missa.

Joan

Panfletos

Joan | 24/02/2013, 12:07

Jo no ho duria a missa que no hagueu estat voltros, no seria el primer cop!

Garci

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Garci | 24/02/2013, 12:06

Joan. Aquest senyor ha acusat a Alternativa d'una acció que no ha fet. Després ha mentit públicament i desqualificat a gent que participa d'Alternativa. Crec que el mínim era respondre públicament i explicar el tema.
Alternativa no té res a veure amb les mentides que ha abocat sobre nosaltres aquest senyor. No és qüestió de voler tenir la veritat, és qüestió de no acceptar la mentida.

Joan

Pollença

Joan | 24/02/2013, 11:59

sempre voleu sortir en raó i estar en posessió de la veritat absoluta, esta ben clar qui es que sáfica amb tonteries i provoca.... aixo de aficarse amb persones que no tenen res a veure amb politica es d'una baixasa moral que no es digna d'un partit que es vulgui fer respetar. Aprofit per donar l'anhorabona al Martí per que sempre ha fet i ha mirat per el seu poble. Crec que Pollença li deu molt.

Alternativa

Re: La Diada Fotogràfica i el remor

Alternativa | 24/02/2013, 09:48

Niños ayudan a modelar reclamos en barro para atraer aves a s´Albufereta.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/02/24/ninos-ayudan-modelar-reclamos-barro-atraer-aves-salbufereta/828744.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb