URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De Ses Covetes a Eurovisión.

Alternativa | 02 Març, 2013 23:01

 Avui publicam un article d'en Bernat Morey. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com .

En Bustamante peixet jove cerca a correcuita solucions pels bloquets de Ses Covetes. Ara. Cansat  de cantar  damunt l´andamio  on sols l´escoltava son pare es presentà a Operación triunfo però en GOBisbal amb esplendorosa veu de tot Mallorca  li guanyà la final (o la semifinal?).  De  la rabiada ara ens  vol deixar un  caramull d´enderrocs per l´escenari com a monument a la “clase y poderío” mostrat  i a la seva multi (de multa) curtor. I guanyarà el pròxim casting campaner després de tantes “cantades”  i  tants de galls?. Segur que si. Es clarament autòcton i representatiu. Que pensaran els primers hostes del Gran Hotel  de Sa Ràpita en veure el monumental caramull del mamotreto. Oh..tipical  foredune  of  Mallorca¡¡. A  la  fi un monument a la balearització pensarem d´altres. Al primer temporal volaran  bloquets i totxos  per damunt s´ escar. Ses Covetes  seran ses porquetes, ses putetes i ses brutetes  un poquet més. La mesura és contrària a  tot normativa  però Bustamante amb l´ajuda dels seus fans incondicionals i  d'un jurat que se diu de tots seguirà fent furor uterí entre les vaquetes campaneres. Aquestes, d´alegria, faran formigó per ses mamelles fins  que tot faci un tro. Llavors cercaran un molinet de fer net, qualque punxó, qualque puteria curta  Berlusconiana per substituir el dolç lament, el  Cabrera  de GOBisbal  pel aferradís lema de  Más, más  y multamé mas mi amooor de l´autòcton, capacitat i sobrat cantautor. Dels xiringuitos  a Eurovisión Corazón.

 Albercocs i cireres

Comentaris

Calvari

Re: De Ses Covetes a Eurovisión.

Calvari | 03/03/2013, 16:48

Lo que es de chiste es que la subida al calvario lleve 20 años en estas penosas condiciones. Dudo que haya una calle peor que esta. Igual, puede, pero peor, no. De todas formas, de una persona cuyo argumento para no asfaltar una calle es quien vive en ella, no se pueden esperar mas que "curtades".

Alternativa per Polleça

Parlan d'interesos particulars Paco...

Alternativa per Polleça | 03/03/2013, 15:35

Com va indicar a un comentari anterior en Joan Ramon, Pollença té el dubtós honor de ser un dels 18 municipis citat al informe de la Defensora del Poble com "administració entorpecedora" ja que fins tres vegades no ha donat informació requerida sobre el tancament de la carretera vella de Lluc.

Això és el que diu l'annex D de l'informe, pàg 9:

Ayuntamiento de Pollença (Illes Balears)
Se solicitó informe, el 12 de abril de 2010, sobre el cierre de una carretera en esa localidad. Después de reiterar un tercer requerimiento se procedió al cierre el 17 de diciembre de 2012 (07002551).

Paco

Re: De Ses Covetes a Eurovisión.

Paco | 03/03/2013, 03:51

en el bocaib sale el contrato para asfaltar e iluminarles la calle a los padres del alcalde
si, ya se que el calvari lo necesita, pero es de chiste ...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb