URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Això no és consens senyor batle

Alternativa | 08 Març, 2013 23:01 | facebook.com twitter.com

 NOTA DE PREMSA CONJUNTA

(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca, Esquerra Republicana i regidors no adscrits; Malena Estrany i Tomeu Fuster)


Els regidors de tots els grups de l’oposició, excepte CiU, i els dos regidors no adscrits, presentam aquesta nota de premsa conjunta com a protesta a la manera d’actuar del batle una vegada més i aquest cop en relació al festival de Pollença.

Des del mes de gener estam esperant els aclariments del Sr. Valent en relació a la  justificació del festival del 2012 degut a l’informe que va emetre l’interventor de l’Ajuntament de Pollença. Hi ha hagut silenci durant tot aquest temps i ahir el batle ens va convocar a una reunió per avui mateix a tots els grups de l’oposició per tal que demanem els dubtes que tinguem en relació a la justificació del festival del 2012. Una convocatòria que ens ha arribat tard, amb menys de 24 hores d’antelació, i sense disposar de la nova documentació aportada pel Sr. Valent i el respectiu informe tècnic analitzant aquesta documentació.

Pensam que si el batle vol cercar un consens no només ho ha de dir sinó que ho ha de demostrar, i en aquest cas ha demostrat que no li interessa la opinió de l’oposició en relació al festival quan ens ha convocat precipitadament i sense haver-nos donat la informació. Un batle que realment vol cercar consens convoca amb temps i forma per assegurar-se l’assistència de l’oposició i actua amb transparència lliurant la documentació perquè tots puguem opinar amb coneixement de causa. Fer el contrari no se li pot dir cercar consens sinó fer el que ell vulgui, convocant una reunió per cobrir l’expedient i poder dir que ha cercat consens. Les coses no es poden fer així, sobretot quan actualment l’equip de govern està format per 6 regidors i a l’oposició som 11 regidors. Està ben clar on és la majoria i aquesta està sent ignorada, el que vol dir que la majoria del poble que l’oposició representa també està sent ignorada.

 

Demanam que el batle ens convoqui a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte.

 


 Aquest diumenge us esperam a Sa Pobla.

 

Comentaris

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 12/03/2013, 20:26

A través de Kiosko y más hem trobat la notícia que ha alterat a alguns. Hem de dir que de la notícia de l'únic que no tenim constància és de que s'hagi convidat també a la reunió als regidors no adscrists.

La nue­va Unión de Par­ti­dos In­de­pen­dien­tes su­ma so­cios
ELE­NA BA­LLES­TE­RO
Última Hora
12 de marzo de 2013

La posible nueva candidatura de partidos independientes que impulsa el portavoz de Unió per Binissalem ( UxB), Víctor Martí, sigue sumando nuevos socios. El último partido en interesarse por el proyecto ha sido Can Picafort Unit y Víctor Martí negocia también con la Asociación Vecinal Independiente ( AVI) de Bunyola.
El jueves, Víctor Martí y Nadal Moragues ( Unió Mollera Pollencina) han organizado un encuentro informal para presentarle su proyecto a Alternativa per Pollença y a los regidores ex Lliga de Pollença, Malena Estrany y Tomeu Fuster.
La tradicional comida de matanzas organizada por UxB el sábado en Binissalem trascendió el ámbito local y reunió a cerca de 400 personas, miembros y simpatizantes de la nueva formación, entre ellos alguna regidora no adscrita del Nord de Mallorca que de momento no se ha querido vincular públicamente al proyecto.
Generó toda clase de rumores la visita « de cortesía » del alcalde de Inca, Rafel Torres ( PP).

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 12/03/2013, 20:21

Primer perioditis podies triar un altre seudònim aquest em sembla francament desafortunat.
Segon amb la CUP hem tengut més d'una reunió i a més a més tenim una relació constant i diària ja que formam part de la seva llista de correu. Per cert que la darrera reunió si que va sortir amb la premsa.

La reunió de dijous no deixa de ser una reunió més de les que tenim. Ahir per exemple vam tenir una reunió amb el redactor de l'ordenança de civisme per comentar les al·legacions que l'haviam presentat al primer esborrany que ens va enviar i no hem comentat res perque simplement el tema encara és verd, igual que fins que no hagim fet la reunio de dijous tampoc tenim massa cosa més a dir que ens han convidat a través d'UMP i que anirem. Ara si us voleu muntar teories conspiratives ja és cosa vostra...

Perioditis

Re: Això no és consens senyor batle

Perioditis | 12/03/2013, 19:43

No deixa de ser curiós precisament que així com fereu bombo i platillo abans, durant i després de la reunió amb la CUP tot i no sortir a premsa... En aquesta, que ja ha sortit a premsa ni n'heu piulat.

jrv

Un....deixò...

jrv | 12/03/2013, 18:46

Ja, Ja, Jaaaaa!!!!
Exactament , 2 hores i 20 minuts a contestar....efectivament, ho ets un dessenfeinat compulsiu, o t'agrada perseguir la gent amb mentidas i no hi pots fer mes, es compulsiu i malaltís...
Naturalment que puc parlar tot i de tot el que me doni la gana, i ben alt, sense excepcions, no me tinc a amagar darrera l'anonimat com tú.
Soc el que va pactar al penultim, i a l'últim Conveni Col·lectiu, limitar les hores extra, i al darrer, eliminar-les, mira si estas equivocat, però me temo que no tens cap intenció de demostrar el teu error, perque simplement t'agrada fer de embullosa de perruqueria. De tot això, el que me sap mes greu, es que això és un debat doiut, amb un doiut, que no aporta res , ni de bò ni de xerec a qui ho llegeixi, però me dona l'ocassió d'aclarir coses, perque tot el que afirmo es demostrable documentalment.
Mai m'hagues passat pel cap , per exemple, anar a correr deixant a tots els cioutadans palplantats esperant a l'antesala del despatx del Batlle. Hem podem xerrar, fins fa poc mai havia parlat amb un fantasma, es una experiencia, ja, ja!

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 12/03/2013, 18:44

Un el que enfada a qualsevol és que utilitzeu l'anonimat per fer acusacions com les teves. La teva covardia és proporcional a les teves mentides.

Un

Re: Això no és consens senyor batle

Un | 12/03/2013, 18:18

Jrv t'has enfadat molt, ta tocat el viu?. Si el sou dels politics el compares amb el sou minim el dels sindicalistes tambe!. Ah aixo de fer tanta feina, tu conve que no en parlis molt, hores sindicals moltes, feina aixo ja es mes discutible sobretot fora de les hores extres.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 12/03/2013, 17:02

Bones Margalida, alguns comentaristes del bloc de Convergència no podem viure sense nosaltres . L'únic cert és que l’Unió de Partits Independents ens han convidat a fer una reunió amb ells i amb UMP i com sempre que ens conviden a qualsevol reunió anam a escoltar i parlar. Mai ningú podrà dir que no l'hem volgut escoltar.

Miguel Sánchez

Re: Això no és consens senyor batle

Miguel Sánchez | 12/03/2013, 16:54

Margalida, tot just hem estat convidats a una reunió que encara no té data ni hora, ara mateix amb l'única força política (llevat naturalment les que tenen representació a l'ajunntament)que tenim una relació fluïda de col.laboració és amb la CUP.

Margalida Amengual

Partit nou

Margalida Amengual | 12/03/2013, 15:51

Pel bloc de CXI diuen:

"I que pot tenir més futur el PI… o la mescla que surt avui en premsa de l’Unió de Partits Independents? Pepe+Malena+Nadal… Pot ser i convidaran en Paraiso també?"

I jo deman: que es veritat això? Us liareu amb na Malena i en Nadal?????

jrv

I que te a veura

jrv | 12/03/2013, 15:38

Que te a veura les hores sindicals amb l'hora de convocatoria de les reunions dels regidors, amb les hores sindicals contemplades a la llei, anònim,, baja empànada mental que portes...

jrv

Lameculos d'ofici

jrv | 12/03/2013, 15:35

La defensa dels drets dels treballadors i treballadores és una feina tan digna o mes que la feina que puguis fer com assalariat, i a mes, útil i productiva, i per descomptat, molt mes dura, dedicada i esforçada del que pugui pensar qualsevol servil o xupoptero, o les dues coses. Un representant dels treballadors, un delegat de prevenció, ha sigut sempre elegit per els mateixos treballadors i treballadores, i te tants drets o mes que molts polítics que xupen per tenir un carnet de partit, i despres son protegits per qualque partit-màfia.
Per qualque cosa, la llei, fins i tot de la dreta, els ampara.
Ja veig que t'agradaria que els treballadors no tinguessin representants, que fossin mes facilment manipulats, explotats, o reduits a l'escravitut...nomes els fills de papà que no han doblegat l'esquena mai, o llepaculs que fan veura que fan feina i no en fan, poden "opinar" com tu.
Això sí, l'esquena la poden doblegar per fer reverencies al capitost de torn, i per fer de mamporrero.
Un dels motius que jo tingui en consideració per exemple, una regidora com na Malena, o en Toni Ferragut, o en Jeroni Llobera, o en Jaume Llobeta, o en Pepe, o alguns altres(no molts) ES QUE FEIAN FEINA, no com tu que et passes el temps escrigent collonades pels blogs, a mes ni ets capaç de ni donar la cara, penós...

Un

Re: Això no és consens senyor batle

Un | 12/03/2013, 08:13

I tu jrv, com a sindicalista amb reduccio de horari de feina a la empresa per dedicar temps a horrs sindicals, que el cobraves al salari minim?, perque no donares llum als politics i demenares que les hores de sindicat se cobrassin a salari minim? Era millor fer horrs extres, no es ver?

jrv

Traveta

jrv | 11/03/2013, 21:12

No és la primera vegada que el Batlle i els que tenen dedicació exclusiva convoquen reunions hora per hora i en horari laboral, en aquest consistori i en anteriors, sense considerar que hi ha molts regidors que se guanyen la vida en la seva professió o negoci, que tenen obligacions laborals, i que no poden deixarles.
Entenc que si els que tenen dedicació exclusiva abussen del seu privilegi, de res serveixen aquestes dedicacions exclussives, i no cobren el salari mínim, per cert.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 11/03/2013, 17:35

No hi ha res que perdonar Margalida.
Pens que el que va passar no és gens normal, estam esperant mesos les explicacions d'en Valent i s'ens convoca d'un dia per altre. Quan els portaveus comentam al batle els nostres problemes per assistir a la reunió aquest no accepta canviar la data o l'hora. Tot això no havia passat fins ara a cap altra reunió.
Com tu mateix dius és un tema prou important com per fer les coses d'altra forma, si realment es cerca el consens.
No crec que sigui un tema de formes sinó de fons.
A mi també em va agrada t el format del festival de l'any passat però si el Sr. Valent no fa l'esforç d'explicar correctament tot el que s'explica a dos informes d'intervenció no contarà amb el nostre suport.
En aquest moment el batle encara no ha donat cap resposta a la nostra petició de fer una reunió sobre el tema. Aquesta forma d'actuar em recorda quan va decidir tenir una secretària de confiança.

Joan CC

Re: Això no és consens senyor batle

Joan CC | 11/03/2013, 16:35

Jo crec que no cal donar-li més voltes. L'assistència no hagues aclarit gaire cosa, la paraula consens en boca del batle es sols una manera de parlar. La decisió estava presa i l'excusa es que no hi ha temps per mes. De totes formes, esper que donin totes les explicacions, i el em semblaria una bogeria es que ara, hora per hora se li faci un contracte de 3 anys, sense acabar d'aclarir-ho tot

Garci

Re: Això no és consens senyor batle

Garci | 11/03/2013, 16:15

Hora per hora, delegar, no sembla gens fàcil de fer. Hagués estat més senzill que el batlle ho hagués convocat amb temps, no?

Margalida Amengual

Festival

Margalida Amengual | 11/03/2013, 15:56

Miquel no cal que us disculpeu, ho entenc però s'hauria d'haver fet un esforç, no només per part vostra, sino per part de tots. També he de dir que és bastant estrany que quasi tots tinguèssiu problemes per anar-hi, no podíeu delegar en algú?

Miguel Sánchez

Re: Això no és consens senyor batle

Miguel Sánchez | 11/03/2013, 15:49

Hola Margalida, ni en Pepe ni jo ambdós per temes laborals hi podiem assistir, tant nosaltres, el PSOE (que va ser el primer que va demamar passar a dilluns), Na Malena, en Tomeu Fuster que estava malalt i en Tomeu del PSM tampoc podien assistir, desprès en Miquel Àngel Sureda i en Nadal Moragues es varen solidaritzar amb nosaltres per no accedir al canvi de dia.

En Divendres, dies de passar comptes etc. fa molt mal canviar reunions, si ho fas em temps no hi ha problema per la meva part, l'exemple el tenim a les comission informatives abans del ple que són en divendres.

Margalida Amengual

Festival

Margalida Amengual | 11/03/2013, 14:50

Em perdonareu però crec que Alternativa havia d'haver anat a la reunió. Es un tenma prou important com per deixar-se de formes i demés. Ja ens vàrem quedar sense certàmen d'art, res més faltaria que ara ens quedàssim sense festival. També vull dir que me va agradar molt el format del festival de l'any passat, m'agradaria que continuàs així, i que se'm fa difícil creure que el Sr. Valent hagui fet mangarrufes econòmiques (lo de la fundació amics del festival es va dir a la presentació del mateix, no? Idò perquè es diu ara que l'Ajuntament no ho sabia?) I me pareix molt però molt greu que la Sra. Estrany no assistís a la reunió; fa la impressió que aquesta senyora amaga alguna cosa perquè si no hi hagués anat volant per aclarir tot l'assumpte, al manco això es el que jo hagués fet. També he de dir que el senyor batle, com sempre, fa el que li dona la gana i amb tota la intenció, i voltros i els altres partits que no hi vàreu anar, li heu seguit el joc perque el que volia ell era que no hi anassiu, estic segura. Ja li va anar bé amb els que hi vàren assistir, no?

Joan

Re: Això no és consens senyor batle

Joan | 11/03/2013, 14:07

Ni jo ni familiars tenim cap xalet. I potser siguin 1000 famílies, que no és ni d'aprop aquest número (son menys), que lloguen xalets. I, amés, molts no és lloguen o només un o dos mesos a l'any.
Si hi ha feina als xalets, jo no l'he trobada. Ni jo ni els més de 1000 aturats que hi ha a Pollença.
El problema és que a Pollença hi ha riquesa, però no tothom és ric, al contrari, els pobres ho som més. Quan vaig al super, les coses son més cares, quan vaig a comprar unes sabates, també son més cares... i no és un problema del comerç pollencí (si he d'anar a Palma me sortiria encara més car) sinó que el nivell de vida de la meitat, fa mal a la resta.

feina

Re: Això no és consens senyor batle

feina | 11/03/2013, 13:40

No son 1000 persones, son 1000 families. Possiblement algun dels familiars que pot ajudar-te, en deu llogar un. I me sap greu per tu i molts, i dir-te que jo no tenc xalets, però reconec que si a Polença i a feina es pels xalets.

Joan

Re: Això no és consens senyor batle

Joan | 11/03/2013, 10:26

Seràs tu que llogues xalets a 2000 euros! (bé, tu i 1000 persones més, de les 17.000 que som). Jo no tenc feina fa dos anys, ni ajuda, ni paro, ni res de res. Segueixo viu gràcies a l'ajuda dels meus familiars.
I estic d'acord amb en Bomba: preferim poder "alardear" de poble culte que arreglar les coses bàsiques i donar feina.

mort de fam

Re: Això no és consens senyor batle

mort de fam | 11/03/2013, 09:46

Morir-nos de fam el pollencins! JAJAJAJA es una broma, no? Ja se que hi ha moltes excepcions i molt tristes, però esteim llogant els xalets a 2000 euros per setmana. Si això es morir-se de fam...
La demagogia dels carrers asfaltats per deixar de posar duros a la cultura està massa mastegada, intenta una altra cosa.

Miguel Sánchez

Re: Això no és consens senyor batle

Miguel Sánchez | 11/03/2013, 09:17

Boooooombaaaaa.

Malgrat el teu comentari sigui esperpèntic, cada vegada hi ha més gent tant a Pollença com al Moll amb la idea que tu estàs plantejant

booooooooooooombaaaaaaaaaaaaaaa!

Re: Això no és consens senyor batle

booooooooooooombaaaaaaaaaaaaaaa! | 10/03/2013, 23:54

Vejent com pren el caire del Festival. Un Festival, que va començar com una iniciativa privada. Que després els polítics vareu embrutar, perquè tot ho emmerdau i al final es podreix. I que el que resulta de tot això és un esperpent de la idea original. La única sortida que li veig és posar-hi una "bomba" i acabar amb tot allò que no resol el dia a dia dels pollencins. Això sí, cridau a la reina, el rei, en Rajoy, i tots els lladres estatals, afegiu-hi tots els pijos madrilenys i germànics, ja que el poble de Pollença és un poble de paletos -definit per l'autora de l'editorial de Diario de Mallorca: Elena Vallés- i la majoria de pollencins no assiteixen al Festival. Posau una gàbia apart per als polítics que han enfonsat el nostre poble i preneu la metxa. Aquest país necessita una bona neteja. Tots sou responsables de la degradació política i moral del nostre País.

P.D.: No tenim els carrers correctament asfaltats. Això sí, tenim un Festival de puta mare! Els pollencins som uns estufats, que preferim morir-mos de fam, que deixar de dur camies de seda.

Hipòcrites!

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 10/03/2013, 23:31

Subscric el teu comentari punt per punt jrv.

jrv

Anormalitat coherent

jrv | 10/03/2013, 21:04

Joan CC, dubto que molts escrivents anonims, o millor dit, els cuatre, o tres , o dos, o un, no pot ser que a un poble com Pollença n'hi hagui mes d'escrividors malintencionats, o fanàtics dessenfeinats, entenguin la teva coherencia i respecte pels demes, desgraciadament.
Però això dona l'ocassió per repetir per enèssima vegada que a Alternativa cada un o una pot expresar la seva opinió personal per molt discrepant que aquesta sigui amb els altres, per això les idees i opinions expressades son en tot o en algún sentit profitosses pel comú, i permet rectificar sense complexes quan cal.
D'aqui que hagui escrit lo de "anormalitat", perqué aquest taranna no és el te bona part de les agrupacions o grups polítics, massa intoxicats per l'incondicionalitat acrítica, o pitjor, el fanatisme.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 10/03/2013, 16:13

Jo crec Joan que la única paraula que canviaria del teu comentari és la d'estrategia.

Joan CC

Re: Això no és consens senyor batle

Joan CC | 10/03/2013, 13:13

Bones, volia aclarir que quan faig un comentari com a Joan CC es a titol personal i no en nom de l'assemblea. Sé que a altres partits es funciona d’altra manera, però jo no vull renunciar a tenir opinió personal. A altres partits no s'entén a aixi i tal vegada per això es tan dificil saber que es el que realment pensen els seus regidors o membres del partit a titol individual. Deman disculpes si he ofes a CXI amb el meu comentari parlant d'estrategies , no tinc cap problema en retirar-lo. Es una valoracio subjectiva i tal vegada no prou fonamentada.
Salut !

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 10/03/2013, 10:15

Pens Miquel que les coses no són o blanques o negres, excepte a les pel·lícules de Holliwood. Ni Malena és la culpable de tot com diuen alguns ni Malena l'ha fet tot bé. Pens que s'han d'intentar avaluar els fets i no fonamentar-se en fílies o fòbies personals.

A aquest tema concret pel bo i pel dolent va ser ella qui va triar a Valent i abans de dimitir tenia temps de deixar enllestit el Festival 2013. Després el batle simplement ha deixat passar una mica més el temps i ara presenta a Valent com la única possibilitat per organitzar el Festival del 2013.

Pens que pel Festival del 2014 (el del 2013 ja veurem com l'arreglam) cal començar a pensar en fer un concurs públic.

El perfil d'artista com director del festival té les seves avantatges però és clar que també té els seus problemes com s'ha demostrat tan al cas de Valent com d'en Pons.

Miquel

Festival

Miquel | 10/03/2013, 00:07

Primer de tot dir que jo defens la gestio de na Malena Estrany;varem tenir un gran festival,amb un contrate d,un any per 18.000e,no uns 40.000 i sense contracte.Va dur en Valent,que va aprofitar els seus contactes,xapo ja que amb molt poc presupost varem tenir molts noms importants aquí a Pollença,que es merit den Valent,però sobretot de na Malena mal no li agradi a molta gent,pq es ella que ho va dur,podría haver duit a un altre i ves estat un altre festival, però va fer una bona jugada amb poc doblers(que molts de diaris autonomics i nacionals varen destacar en el seu moment).Sempre va defensar la part artística,però l'economica hi ha molt de fum,crear una Fundacio sense ni tan sol comunicar-lo al Batle ni a L'exregidora,ell com a president i l'adreça a ca seva,anar a demanar als esponsors els doblers i deien que ja estaven entregats.........les entrades mal sigui important es lo de menys......home,molt transparent no ha estat,o si?o TOT val?..Nomes se li va demanar que justificas aquestes coses,durant mesos,i ara li justifica al Batle...que ja que ha estat un tema molt important,que el Batle ens digui com ho ha justificat.En resum,na Malena va fer lo que tocava,lo que no podía fer era ignorar-lo,que li ves estat mes fácil en tots els sentits,però per transparencia,per si un día ves hagut qualque problema amb aquest tema,ella ves estat la responsable política per no haver fet res.Que en Valent a lo millor no ha fet res, molt bé,però no ho va justificar en el seu moment.Per jo dins l,apart de hisenda ha fet molt bona feina,i molta cosa que no ha pogut fer motiu pel que varen sortir de l,equip de Govern ,i no quedar-se a cobrar i aguantar cadira.Ah!i de l'AUDITORIA,es increible,ningu ni pio,ni si els vins,ni la mala gestio de millons d'euros durant la legislatura pasada(ningu ha xerrat de robar)...penosos anys de gestio a Pollença,dels pitjors de la seva historia....tothom callat..o quasi tothom.Tenim lo que ens mareixem.I aquest any i mitg ha estat de les millors gestions de fa estona.

decebut de um

repetim

decebut de um | 09/03/2013, 22:35

Segurament, seguint l'experiència de Joan Cerdà Rull, Convergencia tornarà a gobernar amb el PP, com ja va fer UM---

inaudit lo de na Malena

Re: Això no és consens senyor batle

inaudit lo de na Malena | 09/03/2013, 21:04

Na Malena cada vegada que xerra del festival se tira una palada de merda damunt. Domés li faltava firmar el comunicat.

Pirreumes

Re: Això no és consens senyor batle

Pirreumes | 09/03/2013, 19:59

Es curiós que en Jrv no critiqui mai els nombrosos anònims que per aquest i altres blocs alaben i combreguen amb l'ideari d'Alternativa. Que es que aquets perquè possiblement els coneixes son vàlids i els altres no. Crec que he fet una pregunta prou important i en Pepe l'ha contestada com i en la linea que esperava. Ara bé tu jrv el que fas es predicar el que no creus... I fantasmes en conec molts per aquest bloc que van disfressats de transparents!
I si no voleu anònims assessorauvos amb Inachiti que va dissenyar el bloc de la Lliga de Pollença on era necessari registrar-se per comentar.

PP=UM

PP + Convergencia

PP=UM | 09/03/2013, 19:09

Queda clar que hi ha un acord entre PP i Convergencia per gobernar, no és el primer pic, ja en el seu momento Joan Cerdà Rull va donar la batlia al Pp acanvi de fum: auditórium, inversions que no van arribar mai...

jrv

Reblat el doi

jrv | 09/03/2013, 17:46

Doncs si, quina autoritat ética i moral te una o unes persones que retreuen des de l'anonimat i amagats
(encara no entenc per que??) a una altra que actua sempre amb la cara descoberta i cercant el diàleg constructiu, que aquesta darrera no parli clar...i és que hi ha gent que te enormes dificultats per exercir de ciutadà d'una societat democrática, amb normalitat...
A pàrt de la baixessa que aquesta actitut pugui representar, i per molt que és vulgui justificar, no és posible argumentar des de aquestes actituts... correctament ignorant qui és l'altra interlocutor, tan sols cal una petita reflexió per arribar a aquesta conclussió

Joan CC

Re: Això no és consens senyor batle

Joan CC | 09/03/2013, 13:54

Esta clar que el batle ha volgut emplear la estrategia dels fets consumats. També està clara la estrategia de CXI de desviar tota la responsabilitat sobre na Malena, na Malena te la que te sobre la contratació de l'any passat i si voleu també sobre cert retràs enguany. Pero a partir d'ara que cada un es responsabilitzi del seu posicionament

JRV

Paradoja

JRV | 09/03/2013, 13:14

Com pot dir qualcú a una altra persona que no parla clar, DES DE L'ANONIMAT!!
eS PER LLOGAR-HI CADIRETES!
qUIN FANTASMA!

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 12:59

Pirreumes els fets són els que són i a Alternativa sempre hem defensat el mateix; no ens agrada que el director del Festival sigui triat a dit unilateralment no ens agradava ni abans ni ara. Que altres canvien d'opinió segon siguin al govern o l'oposició efectivament no em sembla ètic.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 12:55

María em pots treure molt de defectes però no el de no parlat clar. Pens que sóc el regidor que més explicacions i opinions dona amb molta diferència. Si no volgués Festival el diria, Alternativa sempre ha defensat el mateix un Festival gestionat des de la llei i la transparència.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 12:51

A l'edició en paper si que hi ha referències a la posició conjunta de 9 dels 17 regidors de l'Ajuntament

Pirreumes

Re: Això no és consens senyor batle

Pirreumes | 09/03/2013, 12:38

Idò Pepe coincidiras amb mi que no es poc ètic que tenint en compte la responsabilitat que hi te ella en tot aquesta desgraciada situació i més si tenim en compte la poca consideració que va tenir cap a l'oposició quan, precisament, va contractar el Sr Valent. Ara signi un comunicat on apareixen fragments com aquets:
"Les coses no es poden fer així, sobretot quan actualment l’equip de govern està format per 6 regidors i a l’oposició som 11 regidors. Està ben clar on és la majoria i aquesta està sent ignorada, el que vol dir que la majoria del poble que l’oposició representa també està sent ignorada."

Maria

Festival

Maria | 09/03/2013, 12:22

Pepe , el que tu vols es que no hi hagui festiva. De manera que parla clar i deixa de fer el paripe.
I si el batle es l'actual responsable.
Pero es evident que la señora Malena Estrany durant el darrer mig any ha cobret un bon jornal i sa tocat el exereins. NO N'HA FOTUT NI BROT
Pel que fa a les ireegularitats , si la secretaria de l'ajuntament i l'interventor diuen que tot es correcte. Em fii mes de la seva paraula com a funcionaris de carrera que de la paraula d'una imputada transfuga irresponsable com es la Sra Estrant

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 12:13

Pirreumus don la meva opinió jo no intent enganyar a ningú, crec que la gent és suficient adulta i raonable per extraure les seves pròpies conclusions i no m'amago darrera de cap anònim per parlar de temes als quals no entenc peque us haveu d'amagar.

És cert que gran part de la responsabilitat és de l'ex-regidora de cultura com dius però com tu mateixes reconeixes que el batle al final és el màxim responsable de tot i des de fa un mes és l'únic responsable de cultura. El que va fer ahir no està bé però el té ben fàcil d'arreglar, només cal que convoqui una reunió com havia fet fins ara; en temps i forma.

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 12:06

Perioditis jo no he parlat de premsa bona o dolenta, simplement crec que si ens posam d'acord (cosa gens fàcil) cinc grups polítics més dos regidors no adscrits, per fer una acció i una nota de premsa conjunta crec que mereixia alguna referència a la premsa.

Pirreumes

Re: Això no és consens senyor batle

Pirreumes | 09/03/2013, 12:01

La responsabilitat principal Pepe, no vulguis enganar a la gent és exclusivament de la regidora. Ella canvià el model, ella no controla a valent i després l'acusà, i ara resulta que els tècnics donen la raó a Valent, ella dimiteix sense tenir enllestida la seves feines principals (Festival i pressuposts) per la qual tenia dedicació exclusiva fins fa un mes. Que ha fet durant aquest darrer mitg any d'ençà que va acabar el festival?
En aquest tema única i exclusivament la responsabilitat de tot és de na Malena.
Per favor no vulguis enganar a la gent amb això. L'unica responsabilitat que te el Batle en tot això es haver esperat la seva dimissió i no haver-la cessat ell.

Perioditis

Re: Això no és consens senyor batle

Perioditis | 09/03/2013, 11:55

La premsa és bona o dolenta segons el cas que ens fan... Curiosa conclussió.
"També em sembla trist que la premsa que veig a internet no expliqui la decisió que vam prendre 9 dels 17."

Pepe

Re: Això no és consens senyor batle

Pepe | 09/03/2013, 11:48

Pens que la situació actual té dos responsables l'ex-regidora de cultura i el batle, per això quan les seves diferències sobre la gestió de Valent es van fer públiques vam demanar la dimissió o cessament de la primera.
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/113490

Però una vegada que l'ex-regidora de cultura va dimitir (fa més d'un mes)la responsabilitat és del batle que va decidir continuar esperant les explicacions d'en Valent per després convocar-nos amb menys d'un dia per fer la reunió.

La seva tàctica estava més que clara deixar passar el temps per aconseguir el que es veu que ja ha acceptat el portaveu de CiU; posar-nos davall de l’espasa de Damocles de que la única opció que tenim és en Joan Valent, cosa que no és veritat ja que el mateix va dir que l’any de les eleccions 2011 en juny no havia res fet.

El que esperam ara tota la resta de regidors de l’oposició és que s’ens convoqui a una reunió amb temps i forma per explicar-nos la nova documentació presentada pel Sr. Valent i l’informe tècnic al respecte.

Pirreumes

Re: Això no és consens senyor batle

Pirreumes | 09/03/2013, 11:48

I també és responsable li agradi o no de lo bo i lo dolent que va fer l'any passat en valent... De lo bo i de lo dolent, que quedi clar!

Maria

Responsabilitats

Maria | 09/03/2013, 11:38

que el festival encara no estigui programat. SI que es responsabilitat d'un dels grups de l'oposicio, mes concretament de la no adscrita Sra Malena Estrany.

Pepe

El batle ha tensat molt la corda

Pepe | 09/03/2013, 11:17

El que surt avui a la premsa demostra la curiosa idea de consens que té el batle que consisteix en que ell decideix i la resta hem de dir "si senyor", un visió quartellera de la democràcia.
També em sembla trist que la premsa que veig a internet no expliqui la decisió que vam prendre 9 dels 17.

També vull comentar que el batle ens va enviar ahir d'hora baixa les explicacions d'en Joan Valent, ara el que ha de fer és una reunió de bons i de veres per escoltar i dialogar no per imposar les seves decisions.

Alternativa

Re: Això no és consens senyor batle

Alternativa | 09/03/2013, 10:17

El Ajuntament de Pollença ofrece a Valent dirigir el Festival tres años
Los técnicos avalan su contratación y el músico está dispuesto a aceptar la oferta
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/cultura/ajuntament-pollen-ofrece-valent-dirigir-festival-tres-anos.html

Alternativa

Re: Això no és consens senyor batle

Alternativa | 09/03/2013, 09:03

Joan Valent acepta repetir como director del Festival de Pollença
El consistorio le ofrecerá al músico un contrato para lo que queda de legislatura - Tras las explicaciones del compositor, el equipo de gobierno y los técnicos del Ayuntamiento concluyeron que en la gestión de 2012 no hubo ninguna irregularidad.

www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2013/03/09/joan-valent-acepta-repetir-director-festival-pollenca/831560.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb