URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Alternativa | 12 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

El Consell Insular de Mallorca ha rebaixat la partida destinada a la Mallorca Film Comissió, que l'any passat era de 350.000 euros i enguany serà de 80.000 euros i no ha fet efectives les subvencions que tenia compromeses amb distintes productores, i aquestes estan que es pugen per les parets, i fins i tot s’està parlant ja de la mala imatge de Mallorca per les empreses audiovisuals.


Sembla que alguns polítics estan decebuts amb els resultats que està donant la Mallorca Film Comissions, no així els professionals del gremi que fan feina en ella. Els polítics decebuts es pensaven que perquè els exteriors ja sigui en la seva totalitat o parcialment estan enregistrats a Mallorca, al guió de la pel·lícula també Mallorca seria present, com si en Peter Jackson hagués substituït la “Terra Mitja” per Nova Zelanda a la pel·lícula “El Senyor del Anells”, quines ocurrències. Ja fa molt d’anys que no es fan “espanyolades” d’aquelles on en Raphael venia a cantar a Formentor i la pel·lícula estava cent per cent ambientada a Mallorca, on tots quan estàvem al cinema dèiem sorpresos “això és allà” “això altre és aquí” etc.

Cal tenir imaginació i el que avui és l’illa del Colomer prop de Cala Boquer demà pot ser la fortalesa japonesa d’Iwo Jima però per imaginar abans s’ha d’aprendre a pensar. 

Mentre alguns pensen que Mallorca tot just serveix perquè els turistes vinguin a passar les seves vacances,  WETA DIGITAL (companyia que ha fet els efectes visuals entre altres pel·lícules del Hobbit)  i  PIXAR han posat els seus ulls a la nostra maltractada universitat per la seva feina en el mon digital.  I és que el capital humà que hi ha a Mallorca al  maltractat sector audiovisual és espectacular , però com hem dit abans per aprofitar-ho fa falta  imaginació i...recursos.

Cloud Atlas

 

 

 

Comentaris

jrv

I tot l'estat

jrv | 17/03/2013, 20:44

I tot l'estat és incapaç de donar feina, o trovar ocupació digna i profitosa a gent qualificada, preparada i motivada...tot és perd en el frenesí partidista i electoralista

Miquel Sánchez

Re: Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Miquel Sánchez | 17/03/2013, 18:22

(h)ttp://www.youtube.com/watch?v=ctrUY4CWocY

Anunci enregistrat a Palma, naturalment representa el Carib ja que aquí pirates d'aquest tipus no hem teniem.

Molt bo, per cert.

Miquel Sánchez

Re: Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Miquel Sánchez | 17/03/2013, 11:33

"Tom Hanks ni habla de Mallorca", ja sabia jo que tenia bones fonts pel meu article.

Article recomenable

(h)ttp://www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2013/03/16/equivoque-comprobe-realmente-habia-contrato-firmado-cloud-atlas/833026.html

Pepe

Re: Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Pepe | 12/03/2013, 20:10

Avui en relació a l'article el Última Hora informa; El Con­sell aún no ha in­for­ma­do a los pro­duc­to­res de ‘ Cloud Atlas’ de que no co­bra­rán.

No obstant el més trist de tot és el que comenta en Miguel a l'article i és com Mallorca és incapaç de donar feina a la gent preparada i formada que tenim. Mentre no hagi una alternativa al monocultiu del turisme el desastre està assegurat.

Pepe

Re: Mallorca plató de rodatge de cinema i publicitat

Pepe | 12/03/2013, 10:33

I el millor de tot és que en Bauzá es presenta com capdavanter de la transparència i l'honestedat.

astorat

quin un

astorat | 12/03/2013, 08:35

Cas Farmàcia: per salvar-se, Bauzá diu al TSJIB que no té poder

El president al·lega en un escrit presentat al jutge que no té “potestats resolutòries”
el que sembla no tenir, és vergonya.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb