URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes ple de febrer

Alternativa | 13 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquestes són les preguntes que vam presentar al darrer ple ordinari.

- Abans de presentar el projecte de pantalans flotants del Port de Pollença a Costes faran una reunió de portaveus per comentar i consensuar el projecte?

Va respondre el batle que no.

Es tracta de dos pantalans a Albercutx, que perllonguen pantalans ja existents al Passeig Colon; un al costat del torrent proper a la Base  i l'altre a l'espigón al principi del Passeig. Hem presentat diferents dubtes i ahir vam rebre la resposta per part del tècnic de medi ambient, el comentarem a un proper article.

- Quan pensen fer les properes reunions per parlar de l’Ordenança d’Ocupació de la Via Pública i el pressupost?

-Va contestar el batle que els pressuposts són una prioritat i que s'està a l'espera de la liquidació del 2012.

 - Respecte a l'Ordenança cal fer feina a partir de la sentència sobre el pagament duplicat a l'ocupació de la primera línia del Port de Pollença per tancar-la definitivament (article). Ara el tema de la primera línia haurà d'anar via cànon i no via tasa, per tant caldrà una adjudicació, com a les platges, però evidentment s'ha de simplificar de forma que sigui directa i automàtica.

- Pensen publicar el seu Pla d’Acció Municipal amb el conjunt dels projectes i de les actuacions que han desenvolupat al 2012?

El batle: intentaren publicar-ho.

No ell vam veure massa convençut i si quan deia que publicarien el pacte per a la Patrona del 2011 el va fer convençt i amb sorna...

- Publicaran les seves memòries, que segon el seu pacte de govern haurien de presentar dins el primer trimestre de cada any?

La resposta i la nostra opinió coincideixen amb l'anterior pregunta.

- Dia set d'abril és la mitja marató, si no està recepcionada l'obra del l'aparcament del pavelló tindrem un problema i gros  Quina data és la prevista para la seva recepció?

El batle va contestar que si tot va bé l'obra ja estarà finalitzada però no sabia si ja s'hauria fet la recepció.  Estan negociant aparcaments a solars propers.

- No pensen que caldria fer el Pla de mobilitat del Port de Pollença abans de fer qualsevol projecte de semipeatonalització de la primera línia?

La resposta del batle va ser que la segona fase del pla de mobilitat a tota aquesta zona es faria una vegada que es tingui clar que el projecte va endavant.

Consideram que és un error i que es tornen a cometre errors que ja vam patir a la passada legislatura. El projecte de mobilitat hauria de ser anterior al pla de mobilitat.

 - Pensen acceptar aportacions per millorar el Pla Director del Museu?

Va respondre l'ex regidora de cultura que sí.

 Ja us informarem de les aportacions que farem al Pla Director.

- Es recorrerà la darrera sentència respecte al camí de Ternelles? Tenen pensat fixar una partida per expropiar el seu ús públic?

El batle va respondre que el misser encara no l'havia passat l'informe i respecte a l'expropiació va contestar que si la propietat no demana l'expropiació no el farà.

Encara no ens han informat si es farà el recurs o no, dle tema de l'expropiació ja parlarem a altre article.

- S’han posat en contacte amb el govern per demanar la seva ajuda i col·laboració en el tema del pagament del projecte de l’Auditori? Han consultat si la situació pot ser similar a la del  Consell, que es nega a pagar subvencions compromeses a diferents pel·lícules per què no es van seguir el que marca la llei?

Respecte al tema del Consell, el batle va dir que no tenia ni idea del tema ( i això que el responsable és en Jaume Joan company del batle). Respecte al tema del Govern diu que ha demaant al mateix que els doblers que van tenir que tornar al 2007 (més o manco 173.00 euros) ara el Govern els utilitzés per pagar el projecte d'en Moneo.

- Quin sentit té pagar 1.754 euros a Canal 4 TV per una felicitació de Nadal i per un reportatge sobre el Pi de Sant Antoni?

La resposta del batle va ser ajudar econòmicament a un mitja de comunicació.

Una vergonya, si cal ajudar a una empresa privada cal començar per les del municipi i l'ajuda ha de tenir una repercusió positiva al municipi. 

Avui  vaga  contra les retallades de professorat, contra la llei de convivència, contra la precarietat a l'ensenyament, contra el decret de llengües, etc.. A les 12 h concentració davant de la Conselleria d'educació.

 

 

 

Comentaris

JRV

fumata rosa

JRV | 13/03/2013, 22:57

Però pot ser un pederasta.

Alternativa per Pollença

Re: Preguntes ple de febrer

Alternativa per Pollença | 13/03/2013, 19:28

Fumata blanca, només una cosa és segura, no és una dona.

Pepe

Re: Preguntes ple de febrer

Pepe | 13/03/2013, 18:28

El primer que he de dir és que hem reiterat al batle la necessitat de convocar la Junta de Portaveus per tractar el tema del Festival però de moment segueix sense convocar-la com l'hem demanat 9 dels 17 regidors de l'Ajuntament.

Però a més de continuar confiant en que es solucioni aquest tema des de la lògica i el consens volia aclarir un tema i és que avui he llegit les explicacions del batle al Punt Informatiu sobre la reunió del Festival i és fàcil demostrar que no diu la veritat quan diu que havia canviat la hora de la reunió per mi a les 14:00 hores i que tots els regidors, llevat de Tomeu del PSM l'havien confirmat l'assistència.

Per sort tenim els correus que vam intercanviar el mateix dijous quan s'ens va convocar a les 13:37 per la reunió al dia següent a les 13:00: Malena, Mº del Mar, Tomeu del PSM, i nosaltres li vam demanar el mateix dijous canviar la reunió al dilluns.
En un moment de l'intercanvi de correu jo li vaig demanar al batle si al manco podia canviar la hora i li vaig donar diferents hores que tenia lliure a l'institut i que finalitzava les classes a les 14:00, em va respondre "si arribes a les dues encara hi serem." que crec que no és exactament canviar l'hora de la reunió.

Divendres de matí via whatsapp els regidors de l'oposició vam trobar que a més del problema de l'absència de diferents regidors aniriam a la reunió a les fosques ja que no teniam tota la documentació. Mentre Joan Ramon de CiU va dir que aniria a la reunió, tan Nadal d'UMP com Miquel Angel d'Esquerra van estar d'acord en que calia tenir tota la informació i que era important l'assistència de tothom i vam decidir no anar a la reunió i fer la nota de premsa conjunta.

No crec que calgui discutir més sobre la reunió. Ara tenim més informació (encara no tenim tota) i el batle té una petició de Junta de Portaveus sobre la taula, crec que no és tan complicat redreçar el tema però està a les mans del batle.

Pepe

Re: Preguntes ple de febrer

Pepe | 13/03/2013, 16:05

El tema de Bauzá cada vegada és més espectacular... Però ja sabem que pel PP dimitir és un llinatge rus.

jrv

Desbarrar

jrv | 13/03/2013, 13:01

Jo estic ben convençut de que qualsevol persona empadronada a Pollença, i en ús dels seus drets civils pot exercir qualsevol càrrec a l'Ajuntament de Pollença, i pot posar-se al servei dels pollencins igualment, cal no desbarrars amb el pollencinisme tipus "Patrona" tot l'any.
Per altra part, jo era dels que creía de veritat que JR Bauzà , malgrat el seu pensament únic españolista i opositor empedernit a un ministerio, abans que President d'una comuinitat autonometa, seria integre, al manco dins els mínims standarts, i ja ho veis, un embullós mes, que feia anys que embullava.
Un digne successor d'en Matas!Vaja PP!!!

ai

quin fenomeno

ai | 13/03/2013, 10:43

Bauzá cobrà de batle fent feina alhora a la farmàcia

Entre 2005 i 2009 ingressà entre 50.000 i 65.000 € l’any de dedicació exclusiva de l’Ajuntament de Marratxí sense posar un farmacèutic substitut a l’apotecari

Joan Luis Tomàs

Respecte

Joan Luis Tomàs | 13/03/2013, 09:45

No crec que siguis ex lliga, ja que aquest no és el nostre tarannà. No crec que s'hagi de qualificar a la gent que no és nascuda a Pollença però afincada aquí com a "exrterns". Mos pot agradar més o menys en Martí Roca, però calificar-lo com a "extern", me pareix malament.

Sobre tot, perquè en Martí Roca fa una feina que, encara que agradi o no, és representativa per al nostre poble. Calificar-lo com a extern me pareix una falta de respecte cap a ell. Aquesta no és la forma de ser de l'equip que formàvem la Lliga, no desqualifiqueu a la gent sense motiu.

Sobre tot, perquè alguns dels que formàvem el grup som el que tu qualifiques d'"externs"

Molt mal comentari Ex lliga.

Joan CC

Re: Preguntes ple de febrer

Joan CC | 13/03/2013, 09:43

Bueno tampoc se va acabar el món ahir perque Martí Roca (no entenc que això d'extern casat a Pollença afecti a la seva gestió). El que si afecte és la manca de treball en equip i la situació poc estable d'aquest equip de govern.Això preocupa i molt!

Alternativa per Pollença

Re: Preguntes ple de febrer

Alternativa per Pollença | 13/03/2013, 08:18

Contacto en Madrid por la Base de Hidros
www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/03/13/contacto-madrid-base-hidros/832264.html

Alternativa per Pollença

Ultima hora

Alternativa per Pollença | 13/03/2013, 08:15

El Ministerio de Defensa estudiará a partir de abril el uso compartido civil y militar de la base de Pollença.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ministerio-defensa-estudiara-partir-abril-uso-compartido-civil-militar-base-pollen-a.html

Ex lliga

Marti roca, batle

Ex lliga | 13/03/2013, 07:45

En la jornada d'ahir, en la que el batle de pollença era a madrit per tractar el tema de la base militr inel seu ús, a pollença quedà al comandament el primer tinent de batle, martin roca, extern casat a pollença.

Idò, qui ho havia de dir, de numero tres a la lliga a primer tinent de batle...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb