URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al Tribunal Superior de Justíca de les Illes Balears.

Alternativa | 24 Març, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article d'en Bernat Morey. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Amb aquest pompós nom per Ses Covetes heu creat un trist o formós precedent. A partir d´avui si hi ha cert sentit de justícia si un vol aixecar un xibiu enmig de plaça ho pot fer qualsevol mindundi ben tranquil. Quatre fustes mal clavades, quatre totxos i que ho desmunti el Govern de tots i de torn a cost cero i després d´una temporadeta llarga llargueta. Quin alè o Giocòndica rialla la dels peixets campaners (tambien con risa muere el pez). Que deuen pensar els de per Deià amb el batlle al cap davant de majorette per damunt les teulades, els de Son Serra de Marina, els de Monnàber, els de Tuent o els de Ruberts?. Nosaltres no entenem tampoc com encara no s´ ha pensat solució més econòmica. No vivim en una societat estressada?. No hi ha milers de construccions il·legals?. Facin proclama de voluntaris emparats per tribunal tan pompós i justicier i cada dissabte i diumenge a tomar xibiu, piscina pedrojotiana, xaletarro nyarro o casita de aperos joya nacional. I així de n´un en un tots milers de castellets i bolets que tenim arreu arreu. A cost zero, gent desestressada i escombreires al mateix clot- tomba. Com a socis de MAC per la gràcia de Deu i de na Munar teniu la nostra benedicció. Si demaneu subvenció per un poc de Goma 2 o empreu les que deixaran d´emprar les pedreres amb tanta d´escombraria disponible ens podem atrevir a fer fins i tot la tan necessària reconversió hotelera i tot arreglat. Que no sou el Tribunal Superior de Justícia de per aquí?. Idò patapim pam pum¡. Tals Coyotes o Llaneros solitarios ens hi apuntem.

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Al Tribunal Superior de Justíca de les Illes Balears.

Pepe | 28/03/2013, 11:50

Què t'he de dir, totalment d'acord, els responsables d'aquest desgavell hauriam de pagar pel mateix, i encara hi ha gent que els vota...

això es XAUXA

Ses cavernetes

això es XAUXA | 27/03/2013, 21:56

Darrerament s'ha posat massa de moda que quant un banquer, un financer, un promotor o un polític l'espifia, sembla que siguin de mel i sucre, i tothom les riu la gracia com si d'infants petits es tractàs, i se'ls diu no ho faceu més, que si no estareu de cara a la paret una bona estona, i tranquils que aquí no passa res.
Senyors, doncs si que passa això es el mon dels adults, on la vida ens passa factures i massa vegades males de pagar.
No me pareix molt normal que perquè un ajuntament hagi d'enderrocar els apartaments de ses cavernetes ho haguem de pagar tots.
Ja comença a ser ben hora que qui la fa, la pagui, ¿ o es que ara obriran alguna linea de crèdit perquè quant el polític, banquer, o promotor de torn la cagui, la resta de ciutadans com a bons minyons, paguem com sempre els plats romputs i muts i a la gàbia ?
I del tema dels enderrocs, això ja es per llogar-hi cadires.
¿Per quins setze ous, aquests ho poden enterrar allà mateix i la resta dels mortals si feim (de cada vegada manco) alguna obra "legal" ens hem de gratar la butxaca per tal de que vagin a un centre de reciclatge?
Parlant en plata això fa co.... i vull ser educat però estic empreny...

Pepe

Re: Al Tribunal Superior de Justíca de les Illes Balears.

Pepe | 24/03/2013, 09:40

Si agafen a un jove fent pintades o grafits com mínim li fan fer llevar-les, a aquest del cartell com mínim els haurien de donar pic i pala.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb