URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Zones a les platges pels animals de companyia

Alternativa | 02 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Com recordareu el passat ple del mes d’octubre vam d’haver de retirar la moció que presentaven per assignar una zona de platja i bany per animals de companyia (veure article), entre altres punts la regidora va comentar que feia mesos que estaven fent feina, cinc mesos després ha arribat al ple l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança Municipal d’Animals Domèstics de companyia que es va aprovar al darrer ple per unanimitat.

Com diu la justificació; són diverses modificacions a fi de corregir alguns errors de redacció de la mateixa que dificulten la gestió d'expedients, a més amb la modificació es permetrà el bany d’animals domèstics en aquelles zones específicament habilitades i senyalitzades a l’efecte per part de l’Ajuntament, a les platges del municipi. Una serà Llenaira al Port de Pollença, l’altra a la Cala sant Vicenç encara està per definir, encara que en un principi havien parlat de Cala Carbó. La regidora va explicar que la zona de Llenaira està més integrada dins la zona de platja propiament dita a part d'esser un lloc ja utilitzat per la gent amb mascotes. Els cartells ja estan dissenyats.

Aquesta és l'ordenança municipal d'animals domèstics de company vigent.

 Aquestes són les modificacions que es van aprovar al ple, recordau que és una aprovació inicial i per tant es poden presentar al·legacions.

 Perfil en facebook de "Por las playas para perros".

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Zones a les platges pels animals de companyia

Pepe | 02/04/2013, 22:58

En principi només s'ha canviat l'ordenança per poder habilitar zones a les platges pels cans, com es farà depèn de l'àrea de medi ambient.

Garci

Re: Zones a les platges pels animals de companyia

Garci | 02/04/2013, 12:13

Pegant a una altre banda, però relacionat amb els cans, a Palma, davant la Guàrdia Civil, han habilitat un parc per a cans, tot tancat perquè no puguin sortir del recinte i on cada dia van centenars de persones a passejar-los. Hi ha arbres, terra, bancs, etc. La veritat és que han convertit un parc abandonat en un espai de llibertat per a cans i amos. I, com diu en Joan, l'important és que els cans poden estar a lloure.

Joan CC

Re: Zones a les platges pels animals de companyia

Joan CC | 02/04/2013, 11:57

Tinc un parell de dubtes.... Els animals podrán anar a lloure dins la platja, se'ls permetrà nedar?

Respecte a la resta de l'espai públic, s'entén que sempre han de anar fermats, es té previst adecuar qualque espai perque els animals pugin anar amollats i jugar?

Si no es així no es viable, es impensable que la gran quantitat de cusos que viuen a pisos vagin fermats sempre i no se'ls pugui amollar enlloc

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb