URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs del ple de març

Alternativa | 03 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

- Demanam que es tingui en compte les opinions del club bàsquet eu moll a l’hora de negociar el conveni amb l’IES del Port de Pollença ja que hi fa 10 anys que empren les pistes.

Respon el regidor de la Lliga, en Martí Roca; Vam saber fa poc que hi havia un conveni amb l'Institut de 2002 que cal revisar,  va indicar que tendran en compte al club de bàsquet i que l'informaran en tot moment .

- Demanam que reconsiderin el seu projecte de nous pantalans al Port de Pollença. Hem fet comprovacions in situ i serà molt complicat arribar als pantalans per la existència de nombroses altines.  Consideram que el que caldria fer és un estudi de punts de fondeig selectius (amb boia, sense cadena) sobre arena (hi ha fixacions molt bones), es a dir, millorar i controlar el fondeig que hi ara (que entenem és del tot il.legal), evitant la construcció dels dos pantalans amb tot el que suposa.

Contesta el batle: Els pantalans estan pensats per disminuir el desgavell que hi ha a la làmina d'aigües competència de Costes. Pel batle el projecte municipal no és vital, però va dir que és la única alternativa que es pot plantejar des del municipi al problema. Farem un article sobre aquest tema.

- Demanam que als pressuposts hi hagi una partida per contractar una empresa per realitzar l’assistència tècnica necessària per obrir els expedients d’investigació del catàleg de camins. Una altra partida  per contractar una empresa per realitzar l’inventari de bens de forma informatitzada i actualitzada. Incloure una partida per la realització de connexions entre la via de circumval·lació i el nucli de Port de Pollença. Incloure una partida pressupostària per la reconstrucció de les fonts públiques.

Contesta el batle: Se tendran en compte. Per l'inventari tenen un programa informàtic adquirit però va reconèixer que necessitarien contractar a una empresa per fer-ho. El batle va aprofitar per demanar-nos el seu suport al pressupost que segueix sense presentar. Pensam que les mocions aprovades han de ser prioritàries en el mateix, igual que el manteniment i millora dle que tenim abans de fer noves obres.

- Demanam al batle delegui oficialment en nosaltres la feina de tirar endavant les mocions de l’expedient per obrir el carrer a Margalida Comas Camps i nomenar filla adoptiva a Clara Hammerl, això com la de crear un Registre d’Empreses Reconegudes Certificades.

Contesta el batle: Farà una resolució de batlia per fer la del·legació. Cal recordar que al cas de na Clara i Margalida estam parlant d'una moció aprovada per unanimitat al ple de desembre del 2008 (veure article)

 

Comentaris

Pepe

Re: Precs del ple de març

Pepe | 05/04/2013, 13:57

La monarquia té els dies contats, Felipe VI serà el darrer rei. Els borbons van començar amb un Felipe i acabaran amb altre Felipe.
La qüestió és que la III República ha de ser un règim realment democràtic amb una ciutadania activa i això ja no el veig tan clar com el final de la monarquia.

Joan CC

Re: Precs del ple de març

Joan CC | 05/04/2013, 13:16

No és que sigui impossible Joan Ramón, és impossible, va contra la seva natura, no poden mostrar el que són. En aquest sentit els que parlen de la possible abdicació del rei pequen d'ingenus. Qualque pensa que una persona que té el privilegi de no ser jutjat renunciaria a aquest privilegi, s'arriscaria a en un futur poder ser imputat com la seva filla?

jrv

Monarquia

jrv | 04/04/2013, 23:32

Es difícil que la monarquia torni transparent Joan, jo desitjaria que fos invisible, que no existis...es tot tan cutre....una monarquia reinstaurada mitjançant els oficis d'un dictador sanguinari i cutre, que fa fora l'hereu legitim, que en posa un de prefabricat, que li surt mitg rana també ... Certament, "Spain is diferent".
Jo realment no voldria que no fos tan "different" i pogués habitar a un país menys cutrefolkloric, i mes assenyat i lògic..

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 04/04/2013, 16:57

Una decena de hidroaviones amerizarán en el Port de Pollença el mes que viene
La Fundació Aeronàutica Mallorquina promueve el evento internacioal.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/04/04/decena-hidroaviones-amerizaran-port-pollenca-mes-viene/836746.html

Joan CC

Re: Precs del ple de març

Joan CC | 04/04/2013, 16:34

Qualcú que hi entengui una mica me pot explicar com un òrgan que es diu Fiscalia Anticorrupció pot recórrer la imputació de la infanta? No es una mica absurd? Sols se m'ocorre una cosa més surrealista, i és que la monarquia torni transparent

Alternativa per Pollença

Re: Precs del ple de març

Alternativa per Pollença | 03/04/2013, 13:57

El juez Castro imputa a la Infanta Cristina por los correos del "Caso Noós". Hace falta Reiniciar la Democracia desde lo más alto, la Jefatura del Estado.
h ttp://politica.elpais.com/politica/2013/04/03/actualidad/1364988109_049327.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb