URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Alternativa | 12 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Com vareu poder comprovar llegint les respostes de l'equip de govern a les nostres preguntes del darrer ple, des de la dimissió de dos dels regidors de la Lliga s’han agreujat el desgovern de l’Ajuntament de Pollença que cada vegada  sembla més un vaixell a la deriva, amb un mini equip de govern incapaç de gestionar el municipi i una deixadesa que es sembla cada vegada més a les que hem patit al passat.

De totes les reunions promeses  només s'ha realitzada una, aques dimecres ens vam reunir polítics i tècnis per parlar de l'adaptació del PGOU al Pla Territorial, d'altra banda...

Se segueixen sense complir les mocions aprovades al ple (la majoria per unanimitat), ni tampoc s'avança en temes tan importants com el pressupost, l’ordenança d’ocupació de la via pública, el Festival, l’auditoria...

Ja estam en abril i encara continuam amb els pressuposts prorrogats i sense haver presentat tan sols una aprovació inicial dels mateixos. La darrera reunió a aquest tema la vam fer a desembre de l’any passat, després el batle ens demanarà consens i urgència com sempre.

 Ja ha començat la temporada i continuam sense avançar en la nova ordenança d’ocupació de la via pública que es va aprovar inicialment de forma urgent fa un any, teòricament per posar-la en marxa la temporada passada... La darrera reunió la vam fer en novembre de l’any passat.

Ja ha passat més d’un mes i encara no s’han  fet els informes respecte a l’auditoria aprovats al darrer ple. Una feina que hauria de ser prioritària per aclarir les greus irregularitats assenyalades en la mateixa.

Després del desgavell de reunió amb Joan Valent s'ens va demanar amb urgència  els nostres dubtes i peticions d'informació respecte a la direcció del Festival del 2012, setmanes després ni s'ens ha donat respostes, ni informació, ni per suposat s’ha convocat la reunió de portaveus que demanavam.

Respecte a la petició del ple extraordinari de gener de fer un calendari de compliment de les mocions i que l'equip de govern anomenés un responsable de fer-les  complir a la majoria  no hi ha responsable ni calendari. Davant aquesta passivitat tan nosaltres com el PSM vam demanar al darrer ple les corresponents delegacions per part del batle per tirar endavant alguna de les mocions aprovades, delegacions que de moment no ens han arribat.

En definitiva sembla que la gestió de Pollença li ve gran al batle i a l’actual equip de govern que ha entrat en la lamentable dinàmica ja coneguda de deixar passar el temps sense afrontar alguns dels principals problemes del municipi.


Avui divendres primer acte de la dècima edició d'Abril de República, a les 20:00 h xerrada d'Antoni Tugores: " el desembarcament de Bayo a Mallorca" al Centre Cultural de Pollença.

 

 

 

Comentaris

In

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

In | 13/04/2013, 15:59

Visca en jcc, aixo son arguments

Joan CC

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Joan CC | 13/04/2013, 15:41

No dramatitzeu!! Encara som amics al Facebook

Pere

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Pere | 13/04/2013, 12:16

Vist lo vist Pepe tu damunt idees no discuteixes, si no tenen la teva ideología directament els repudiau.... no necessitau proves ni enllaç, els fets vos poden en evidencia. Això de perseguir o repudiar a persones per la seva ideología......

Rexona

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Rexona | 13/04/2013, 11:59

Si Si pepe
Desvia el tema, que en saps molt.

I saluda als teus trols de part meva, els que has tengut intoxicant els altres blocs tots els altres dies.

Un beso

Pepe

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Pepe | 13/04/2013, 11:10

Resulta significatiu que després de la decisió de tota la resta de grups de l'oposició d'expulsar a CiU dels grups de coordinació de l'oposició torneu a aparèixer els trolls. Quina tristor que no sigueu capaços de donar la cara per debatre tranquil·lament sobre fets i idees.

Rexona

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Rexona | 13/04/2013, 09:52

Cada dia sou més bons, estic alucinat!!!!!

Tot i que de cada comentari en podem fer una perla, i del den Pepe de la feinada que fa, que es de tot menos assumir responsabilitats sen pot fer una ponencia.....

Crec que la millor frase i sobretot despres d'haver llegit lo que han posar a la punta, es el comentari del sempre adoctrinador impecable JRV,

i cito textualment:

"Crec que Alternativa, amb sols dos regidors no pot fer una moció de censura si els altres partits de la opossició no tenen plantejaments seriosos, i rigor.."

Cada dia millor, vos atreviu a insultar a la resta de membres de la oposició i tan campantes, sou u millors!!!!!!!

ido

corruPPció

ido | 13/04/2013, 09:38

El ministre de justícia (?), Ruiz Gallardón, vol que la policia dugui l'escarni a més de 300 metres de distància dels polítics afectats i qualque dirigent del PP ha qualificat de nazis els ciutadans que han protagonitzat actes de protesta d'aquesta mena. A la vegada, prediquen tolerància. Deuen estar nerviosos.

jrv

a la lluna de València.

jrv | 12/04/2013, 18:53

La veritat és que si qualcú en aquest consistori de Pollença , de regidors, fa feina, intenta ser constructiu i tirar endavant el carro consistorial, aquest es Alternativa i PSM, i objectivament, ningú pot criticar Malena per no haver fet feina, consta sobradament que n'ha feta. No dubto que n'hi hi ha d'altres, però d'aquests anomenats en tinc constància
I crec i estic convençut que el Batlle també en fa, malgrat altres prioritats personals poden enfosquir la seva dedicació exclusiva.
Perque també d'això n'hauriem de parlar...on és aquell regidor que si li donaven dedicació exclusiva, és a dir, un mes que bon sou ho havia d'arreglar tot??
Penso que el Batlle no te un equip prou dinamic per tirar endavant el carro, i que poca cosa farà a l'Ajuntament en els dos anys que queden, aprofito per remarcar que de la sortida dels regidors ex-lliga n'es responsable majorment el PP, no és pot pactar amb un altra partit i després desacreditar i pasar del soci, malgrat tan sols siguin dos. La miseria de resultats de estar tot sols ja s'estan veient.
Crec que Alternativa, amb sols dos regidors no pot fer una moció de censura si els altres partits de la opossició no tenen plantejaments seriosos, i rigor, però el rigor també és poden demanar al PP per fer un pacte de governabilitat per fer coses de profit pel municipi en els dos anys que queden de legislatura. Però per això en el PP qualcú s'hauria de llevar el traje d'arrogància i prepotencia en que s'ha vestit, i no sols al PP.

Pepe

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Pepe | 12/04/2013, 16:30

I que més podem fer Margalida. Ens llegim tota la documentació, participam de reunions, juntes de portaveus, plens, juntes de govern,presentam mocions, al·legacions, propostes, precs, preguntes, crítiques, ens coordinam amb la resta de partit de l'oposició, ens reunim com assemblea una vegada al mes, participam i organitzam actes com els que comencen avui, penjam un article cada dia, us informam més que el propi Ajuntament...
La realitat és la que és la majoria dels ciutadans d'aquest municipi van votar al PP, els tenen 5 regidors i nosaltres 2.

Pepe

AAl Sr Pere o Tomeu Cifre Ochogavía

Pepe | 12/04/2013, 16:25

Sr Pere o Sr Batle, si vols fer propostes a la nostra assemblea pots venir i fer-ho, i si tan cansat estàs de governar que continuament ens demanes una moció de censura el que has de fer és dimitir o presentar una qüestió de confiança amb els pressuposts com t'hem demanat.
Si no el que pots fer és governar millor acceptar la crítica i la feina de l'oposició, i no anar a la teva bolla.

Joan CC

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Joan CC | 12/04/2013, 16:02

Margalida nosaltres tenim clar que fer oposició no es sols criticar, per això no deixem de treballar i presentar propostes. Tampoc ens rentem les mans. Ens preocupa i molt la situació de desgovern. A les assemblees ja hem debatut el tema del que podem fer i hem arribat a la conclusió de pactar amb la resta de partits de l'oposició és molt complicat i fins ara em trobat que el millor que podíem fer era seguir a treballant a l'oposició.

Margalida Amengual

Desgovern

Margalida Amengual | 12/04/2013, 15:52

Jo estic d'acord amb el que diu Joan CC que el principal responsable es del PP. Ara, també crec que la oposició també hi té responsabilitat i no se'n ha de rentar les mans i només criticar. Crec que es podria fer alguna cosa, sense cap dubta. I no ho dic només per Alternativa sino per tots els grups de la oposició que, si volen, es podrien posar d'acord.

tolo

segur

tolo | 12/04/2013, 14:51

Jo crec que el Batlle fa estona que ha perdut el control, el que no perdra, podeu estar segurs és un centim...

Joan CC

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Joan CC | 12/04/2013, 13:59

La principal responsabilitat és la del primer partit amb diferència. 5 regidors davant els 2 o 1 dels altres grups. També d'aquells que van formar de l'equip de govern amb un pacte tan fràgil. La oposició com ja s'ha dit anteriorment no és un grup homogeni, i nosaltres no estam disposats a governar a qualsevol preu. Cada un que assumeixi les seves responsabilitats, inclosos els votants.

Pere

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

Pere | 12/04/2013, 13:36

Jo crec que els irresponsables son els de la oposicio, i mes alternativa com a primer grup de la oposicio, si els del govern ho fan tan malament el que ha de fer es una mocio de censura i presentar una alternativa, i com que ells ho sabem fer tant be segur que tendran el recolzament dels altres grups i posaran a funcionar a l'ajuntament!

J

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

J | 12/04/2013, 09:53

Jo crec que se demostra que el PP sense la Lliga s'ha quedat aturat per complet. Tomeu i Malena han estat irresponsables, però eren 2 de 8. I la resta, no son capaços de fer res?

alex

Re: L'Ajuntament, un vaixell a la deriva

alex | 12/04/2013, 09:41

Bon article, crec que demostrau la falta de responsabilitat de na Malena Estrany i en Tomeu Fuster que sensem pensar amb Pollença decidiren abandonar el barco quan mes necessari eren. Aquets politics professionals con na malena estrany no es mareixen ser els nostres representants.

Alternativa per Pollença

Ara

Alternativa per Pollença | 12/04/2013, 08:15

L'exemple de la Caixa de Pollença

h
ttp://blogs.aravalles.cat/oriol-illa/blog/lexemple-de-la-caixa-de-pollenca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb