URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No es pot estar a dos llocs alhora

Alternativa | 16 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

El passat dijous els portaveus dels grups de l'oposició ( i Tomeu Fuster en representació els regidors no adscrits) vam comunicar al portaveu de CiU que en aquest moment  no es podia mantenir la mateixa coordinació que teniam amb ells fins ara i que consisteix en un grup de whatsApp i de gmail i en reunions ocasionals que han servit per compartir informació i  prendre acords comuns com procurar limitar el número de mocions (una per grup), preguntes i intervencions presentades per cada grup al ple o la convocatòria del ple extraordinari que es va fer en gener.

Com ja hem comentat  en el moment de comunicar-li aquesta  decisió,  que haviam pres tots els grups de l'oposició, per unanimitat al portaveu de CiU, va dir que entenia la decisió i no va comentar res del que després ha explicat públicament al seu bloc i a la premsa. Per això ens ha sorprès la reacció de CiU i sobre tot els comentaris que han fet com si fos un tema personal amb Joan Ramon i no amb CiU com és evident que és.

A les seves explicacions CiU insisteixen en que  no hi ha cap regidor del PI a l'Ajuntament, el què és veritat oficialment però igualment cal dir que tan el regidor de l'equip de govern, en Martí Roca (Lliga), com els dos regidors de CiU són afiliats de PI i comparteixen un projecte polític comú. Que a Pollença no hagi  de moment una estructura formal del PI (executiva i assemblea) no vol dir que no hi hagi una comunicació i coordinació evident entre els membres de la  Lliga i CiU que s'han sumat al projecte del PI. És més a l'executiva del PI de Mallorca es troben en Rafel Ballester (president de Convergència a Pollença) i María Magdalena Capllonch (Lliga). També és significatiu que les eines de comunicació de Convergència ( el bloc de la Punta i facebook) han passat  a ser ara del PI. Igualment fa uns dies el PI va recordar al PP que tenien pactes a varis ajuntaments com per exemple a Pollença i no vam veure cap comunicat  desmentint aquesta informació:

http://www.elmundo.es/elmundo/2013/03/30/baleares/1364642699.html

http://www.mallorcadiario.com/politica/el-pi-se-defiende-de-los-ataques-del-pp-121599.html

Els grups de l'oposició hem exclòs a CiU de la nostra coordinació per una cosa tan senzilla com que no es pot estar en dos llocs alhora i  pensam que la millor manera d'explicar-ho és posar un simple exemple; si els grups de l'oposició ens començam a comunicar i coordinar-nos per fer una moció de censura, tema que requereix temps i  prudència, que hauria de fer el portaveu de CiU? No dir res al  seu company de PI que és a l’equip de govern amb el que comparteix reunions, projectes...?

La realitat és la que és.

 

 

 

 

Comentaris

Alternativa

botet

Alternativa | 16/04/2013, 23:37

Creé el ladrón que todos son de su condicion.

ido

no?

ido | 16/04/2013, 23:02

No s'enten?

botet

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

botet | 16/04/2013, 22:49

Pel que es veu hi deu haver molts alternatius que tenen el seu botet amarrat de qualsevol manera i no volen perdre el privilegi, si no, no s'enten.

Pepe

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Pepe | 16/04/2013, 22:45

Una bona notícia; finalment, com l'haviem demanat,l'equip de govern no ha enviat la seva proposta de pantalans flotants a Costes. A aquest tema hem tengut un intercanvi continuat de dubtes i suggeriments amb l'àrea de medi ambient. Per a nosaltres aquest projecte no assegurava la seva teòrica finalitat; solucionar el problema dels fondejos il·legals a la badia i pel contrari suposava més pressió sobre la zona i un impacte important.

Pepe

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Pepe | 16/04/2013, 22:34

Hi ha una sèries de dates objectius que cal dir a CiU-PI i que tal vegada els ajudi a entendre per que la resta de partits de l'oposició no s'han plantejat deixar de coordinar-se amb Alternativa i si amb ells, cosa que sembla que els molesta:
- Al darrer ple de març CiU no va fer ni un plec ni una pregunta a l'equip de govern. I als plens de gener i febrer només han fet tres preguntes dirigides cap a temes gestionats pels regidors no adscrits (la seva altra obsessió)
- El seu darrer article al seu bloc dedicat a un tema local va ser el 8 de març i va ser per justificar la seva ruptura de la coordinació amb la resta de grups de l'oposició i la seva presència a la reunió amb Joan Valent.
Ara simplement llegir a aquest bloc tots els temes locals, precs i preguntes que hem tractat nosaltres en el mateix temps.

Respecte al poc que es pot comentar que no s'hagi comentat ja; els grups de l'oposició que hem pres aquesta decisió mai ens hem plantejat fer una nota de premsa conjunta sobre aquest tema ja que simplement és tracta d'un tema d'organització, de formes, no de contingut.
Això sí ha el tema ha estat fructífer per descobrir que UNPI encara existeix (a pesar que la seva activitat sembla secreta per la seva invisibilitat) i que ha decidit no unir-se al PI.

JR

Consell de Govern

JR | 16/04/2013, 15:09

S'ha dit al manco mil vegades, però entendrer-ho equival a entendrer que és i que cerca realment el sistema democràtic, i el que ha de cercar és DES DE EL POBLE, EL MILLOR PEL POBLE. Si no s'enten aquest condicionant, no és te clar el que és la democracia, "realitat o conveniencia", I QUE ÉS CERCA PEL POBLE.
SI ALTERNATIVA ESTÀ AL CONSELL DE GOVERN, ENS AGRADI O NO, ES PER QUE L'EQUIP DE GOVERN ANTERIOR PP-LLIGA, EN UN ACTE QUE L'HONRA, VA CONSIDERAR OPORTÚ TENIR UN REPRESENTANT DE L'OPOSSICIÓ, PER SEGURAMENT ESTAR MES APROP DE LA REALITAT, TRIANT EL REPRESENTANT DEL QUE HAVIA TINGUT MES VOTS, US AGRADI O NO, UNA VEGADA MES, I TENIR AIXÍ UN LLIGAM AMB L'OPOSSICIÓ FORMADA TAMBÉ PER GENT IGUALMENT ELEGIDA PEL POBLE TANT COM HO PODEN SER L'EQUIP DE GOVERN.
I UNA COSA QUE DEGUT A LA MALA FE SE T'ESCAPA: L'INFORMACIÓI QUE TE EN PEPE DEL CONSELL DE GOVERN COM UN MEMBRE MES DE DITA OPOSSICIÓ LA COMPARTEIX AMB TOTS ELS GRUPS DE L'OPOSSICIÓ, PER TREBALLAR CONJUNTAMENT AL CAP I A LA FI , MAI VIST ANTERIORMENT A POLLENÇA.
CAL US ACLARIGUEU SI SOU OPOSSICIÓ O NO, QUE VOLEU SER EN SER MAJORS...pERÒ NO QUESTIONEU EL QUE JA ESTÀ PROU ACLARIT I ÉS PROFITÓS PEL POBLE.

MENYS

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

MENYS | 16/04/2013, 13:42

Una importancia que no te però que així hi tot hem decidit fer un comúnicat que no diu res que solws treu dos articles de dos diaris un pro Munarista i l'altre nacionalcatòlic i això son els arguments qe tenim. Així hi tot enhorabona perquè almanco sou més mesurats que els de PSM-EENTESA i que MÉS... que diuen barbaritats com que CiUxP dona suport a les polítiques agrasives del PP i al desgovern de Pollença... definitivament i com us agrada dir a vosaltres de Traca!
Vull pensar qe disberats com aquest son el que us han portat a no poder firmar un comúnicat conjunt sobre aquest tema tan poc important.!

Joan C C

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Joan C C | 16/04/2013, 12:16

El tema de la Junta de Govern crec que ja s'ha explicat prou. Respecte al tema dels no adscrits, el pacte que varen firmar era "una broma de mal gust" que no comprometia a pràcticament res. De fet pens que el seu error fonamental va ser entrar a l'equip de govern amb un pacte tan feble. Tan na Malena com en Tomeu ha deixat de pertànyer a la LLiga i s'han posicionat clarament com a oposició. De totes formes això no deixa de ser més que una mesura que han pres tots els partits de l'oposició llevat evidentment de Convergència i que pens que es de sentit comú. Crec que se li dona una importància que no té.

Realitat o conveniència

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Realitat o conveniència | 16/04/2013, 11:45

"La realitat es la que es" i quina es? perque amb aquests argument que utilitzau no se pot entendre que Alternativa formeu part de la Junta de govern (que soposo que es diu així perque qualque funció de govern té) i alhora estar a l´Oposició. O com soleu dir.....sols hi estem per donar información, ara no la donareu?. També crida la atenció que els no adscrits (que havien de fer un partit que no fan) siguin corresponsables del pacte de govern signat i vigent a Pollença i ara hagin de fer oposición el pacte que han signat?.

Alternativa

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Alternativa | 16/04/2013, 10:04

La nostra condemna als paperets anònims escampats a Pollença. Com sempre hem fet diguin el diguin els paperets i siguin contra qui siguin.
.

Alternativa

Re: No es pot estar a dos llocs alhora

Alternativa | 16/04/2013, 09:36

Els comerciants de Pollença signen un conveni amb Prodis.
www.pimeco.com/inici/els-comerciants-de-pollenca-signen-un-conveni-amb-prodis/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb