URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Recepció herència de na Catalina Martí.

Alternativa | 18 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. Ens sap greu no anar al dia en la publicació d'aquestes Juntes, que és una feinada ingrata. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament.  

A la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

- Dació de compte de resolucions de Batlia relatives a la incoació de quatre expedients disciplinari i sancionador per infracció urbanística:

- Vam aprovar inicialment el projecte de “rehabilitació del conjunt de la zona del Calvari de Pollença”.

- Vam informar desfavorablement a la Demarcació de Costes respecte a sol·licituds d’autorització d'uns amarres a Llenaire i un canal de navegació  a Can Cuarassa.

- Vam resoldre 13 expedients sancionadors d'infraccions a la llei de residus, tinença d'animal, ordenança de policia i bon govern...

- Dació de compte decret 1242, de 27 de desembre de 2012 (Requeriment al licitador proposat en el contracte del servei de retirada i tractament de residus de vehicles abandonats).

- A aquesta Junta ens vam abstenir ja que teniam dubtes sobre dues factures ; una de 3.988,16 euros per sis bancs de plàstics i l’altra de 3.993 per set cartells informatius. Dubtes que es van resoldre amb els informes corresponents al ple de febrer (veure article).

- El més important d'aquesta Junta va ser l'acceptació del llegat formulat per la Sra. Catalina Martí Adrover, mitjançant testament hològraf, consistent en un immoble situat al Passeig Voramar, 65, baixos del Port de Pollença ( denominat Bar Katy)  i que es valora en la quantia de 568.126 €, amb la condició de que aquest  bé immoble es destini a la creació d’una fundació. Aquest és el final de un llarg litigi, veure article del Diario de Mallorca sobre el tema; "Disputa por una herencia millonaria".


AQUEST DIVENDRES A LES 20:00 HORES AL CENTRA CULTURAL DE POLLENÇA. XERRADA DE DOLORS MARÍN. LA REPÚBLICA I ELS SEUS SÍMBOLS.

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb