URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pren el teu el centre. No paguem el seu deute amb la nostra educació.

Alternativa | 22 Abril, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

L’educació és cosa de tots, és a dir de la societat i concretament de la Comunitat Educativa: personal docent i no docent, alumnes i famílies.

Aquest dijous 25  diferents plataformes i entitats d’arreu de l’estat espanyol en defensa d’una l’escola pública de qualitat han convocat tancades a les escoles per mostrar el rebuig a les retallades que estan duent a terme els governs del PP i contra l’avantprojecte de la llei d’educació que impulsa el ministre José Ignacio Wert. A Pollença es faràn tancades als dos Instituts organitzades pels propis instituts, col·legis i APIMAS amb la idea de que participi tota la comunitat educativa.

El Govern autònom ja aplica la política educativa dissenyada a la criticada LOMCE. Improvisa amb el decret de trilingüisme. Coarten la llibertat d'opinió dels professors. Segueixen sense tenir en compte els suggeriments de la comunitat educativa. La seva màxima preocupació es tan sols fer valer la seva autoritat en la llei de símbols.

Per  defensar l’educació pública de qualitat, per a la democratització de l'educació i contra la mercantilització del coneixement, per aturar l'atac al català i el futur de les nostres fills i filles, creiem que no ens podem quedar de braços plegats davant aquesta situació i per això, us engresquem a participar en les tancades que es duran a terme a  l’Institut Guillem Cifre de Colonya de Pollença i l’Institut Clara Hammerl del Port de Pollença el proper dijous, 25 d’abril:

Els objectius d’aquestes tancades entre altres són:

- Consolidar el treball de Comunitat Educativa iniciat a cada centre el 28-N. Fer una Assemblea de la Comunitat Educativa del centre educatiu, amb un caire         participatiu, formatiu, lúdic i reivindicatiu.

- Fer un acte reivindicatiu i a tota Mallorca, amb cada comunitat educativa de cada centre d'ensenyament. Front a les retallades, les reformes autonòmiques que es preparen i contra la LOMCE.

- A més, unir les forces amb les comunitats educatives de les altres Illes i amb   les de les altres comunitats autònomes de la resta de l'estat.

El programa de la tancada al Guillem Cifre de Colonya  de Pollença és el següent:

- La tancada comença a les 18:00; xeremiers i ballada popular.

 - De 19:30 a 21 Xerrada i debat sobre la LOMCE, llei de símbols, llei de convivència, decret lingüístic.

- A les 21:00 torrades, les APIMAS conviden a pa i begudes, cal portar plat i tassó.

Hi haurà servei de guarderia.

El programa de l'IES Clara Hammerl del Port de Pollença encara no s'ha concretat però l'horari serà similar

PREN EL TEU CENTRE
No paguem el seu deute amb la nostra educació
TANCADA GENERAL 25 D'ABRIL

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Pren el teu el centre. No paguem el seu deute amb la nostra educació.

Pepe | 22/04/2013, 17:21

Si voleu donar suport, ajudar a la difusió, informar i informar-vos s'ha creat a facebook el perfil "Assemblea educativa de Pollença"

www.facebook.com/assembleaeducativa.pollenca?fref=ts

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb