URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contractacions a les Juntes de febrer

Alternativa | 07 Maig, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament. a la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

A la Junta del 5 de febrer destaquen diferents expedients de contractació:

-  Al servei de treball preventiu socio-educatiu amb infants i joves en risc o situació d’exclusió social al Port de Pollença es va acordar l’exclusió dels dos licitadors; “FONA ESPORT S.L.” i“ATENEU ALCARI" per no acreditar el compliment dels requisits, ara es torna a treure amb algunes modificacions.

- Es va informar de l’adjudicació del contracte del servei de conservació, manteniment i renovació de les instal·lacions elèctriques de l’enllumenat públic del Port de Pollença al licitador “ELÉCTRICA BAHÍA S.L.”, per un import de 25.000 € (iva inclòs).

A la fi s'ha regularitzat aquest servei com haviam demanat des de que el vam descobrir (veure article del 2009; Desgavell a la contratació). Al ple de juliol de 2009 vam presentar sense èxit una moció demanant la regularització d'acord amb la llei de la contractació d'empreses per part de l'Ajuntament, i afavorir la contractació concursal front la contractació directa (veure article). I encara no s'han regularitzat tots els contractes com hem reiterat a diferents plens.

- Vam aprovar el contracte de subministrament per a l’adquisició d’un vehicle per a l’Àrea de Serveis a MOTORISA S.A. per un import de 46.000 euros (IVA inclòs)

- Vam aprovar la pròrroga del contracte de servei d’ajuda a domicili per un total de 131592.12 €.

A la Junta de 19 de febrer.

 

- Vam aprovar l’adjudicació del contracte administratiu de prestació de serveis de retirada i tractament de residus de vehicles abandonats al terme municipal de Pollença: “DRA BALEAR S.L.” per un import de: Lot A: 60 € (sense IVA), Lot B: 131 € (sense IVA) i Lot C: 450 € (sense IVA).

           

- Vam aprovar l’adjudicació del contracte administratiu de prestació del servei tècnic informàtic. al licitador “ASAC COMUNICACIONES S.L.” per un  import de 70.100 euros (IVA exclòs)

 

- Dació de compte de la resolució de batlia de modificació del contracte del servei d’ajuda a domicili amb l’empresa INTRESS, amb l’ampliació de l’objecte, amb una treballadora més per reforçar el servei de menjar a domicili, i increment del preu  per un pressupost de 12.900 €.

 

- Vam aprovar l’expedient de contractació de les obres del projecte de “Rehabilitació del conjunt de la zona del Calvari de Pollença” amb un pressupost de 202.507’67 -€ més 42.526’61 -€ d’IVA (21%), el que fa un total de 245.034’29- €,

 A la nostra pàgina web trobareu les actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

 

Comentaris

Paco Martínez Soria

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Paco Martínez Soria | 07/05/2013, 16:17

Exacta Joan, ara mira si en Pepe ho enten

Joan CC

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Joan CC | 07/05/2013, 15:41

Quan va néixer Alternativa en tots varen entendre que tot i que oficialment encara era regidor d'EU-Verds en Pepe representava a Alternativa a l'ajuntament. Entenc que si en el cas dels regidors de CXI i lliga tots agüessin estat al govern o a l'oposició seria així i ningú ho veuria com un problema. El problema ve quan hi ha un regidor al govern i dos a l'oposició i ho volen mostrar con una cosa lògica i normal. Per a mi lo lògic seria que es posessin d'acord hi anessin tots junts, be al govern o bé a l'oposició. Però bé, ells ho faran com vulguin

Bernat

Definició

Bernat | 07/05/2013, 15:25

Trànsfuga és una denominació atribuïda en política a aquells representants qui, traicionant als seus companys de llista o de grup -mantenint, aquests darrers, la seua lleialtat a la formació política que els va presentar en les corresponents eleccions-, o apartant-se individualment o en grup del criteri fixat pels òrgans competents de les formacions polítiques que els han presentat, o havent estat expulsats d'aquestes, pacten amb altres forces polítiques per a canviar o mantindre la majoria governant, o bé dificulten o fan impossible a dita majoria el govern de l'entitat

En el cas dels no adscrits no sembla que s'ajusti molt a aquesta definició. Un cas de transfuguisme van ser Tamallo y Saez que van ser comprats per trair al psoe a Madrid i facilitar la presidència de Espe Aguirre

jrv

Treballadores familiars

jrv | 07/05/2013, 10:46

La legislació actual, pepera per descomptat,ja que no debades tenen la majoria absoluta tan a Palma com a Madrid(govern central, Parlament Espanyol...)va de que el PP faci practicament el que li doni la gana. El R.D. que menciona en Pepe, contempla excepcions quan és tracta de serveis de primera necessitat per completar, i fins i tot, ampliar plantilles.
Ja us podeu imaginar el que el personal que comanda el PP enten com a "serveis de primera necessitat": avió pel rei anar a caçar elefants, pressupost de la Casa(o palau) reial, dietes de diputats de Madrid per viura a Madrid, etc, etc...Seria massa demanar a un partit de dreta pura i dura que contemplés la plantilla d'educació, de sanitat, i de serveis socials com a primera necessitat. Els rics no han de menester tot aixó. O a qui pensaven que votaven, els treballadors, quan votavan??
El que és òbvi no ha d'extranyar

Pepe

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Pepe | 07/05/2013, 10:30

Paco, por desgracia esta legislatura está condicionada totalmente por el Real Decreto de 30 de diciembre de 2011 del Gobierno del PP de Rajoy que congeló las plantillas municipales, prohibiendo nuevas contrataciones.
Este Decreto nos impide municipalizar servicios como sería nuestra intención.

ido

Ona Mediterranea

ido | 07/05/2013, 10:07

Per si voleu participar:

h
ttp://www.onamediterrania.cat/

Paco

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Paco | 07/05/2013, 10:05

tal vez me lo haya perdido, pero no recuerdo que hayais pedido su contratacion directa para el ajuntament, que es para quien realmente trabajan indirectamente a traves de esta empresa a cambio de la correspondiente comision

Pepe

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Pepe | 07/05/2013, 09:24

Quina és la teva preocupació exactament?

Paco

Re: Contractacions a les Juntes de febrer

Paco | 07/05/2013, 00:52

el tema de las trabajadoras familiares contratadas indirectamente a través de intress desde tiempo inmemorial no parece preocuparos mucho

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb