URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Remodelació

Alternativa | 08 Maig, 2013 00:01

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

arribat el natalici d’Herodes, la filla d’Herodies dansà enmig de tothom, i plagué a Herodes i per açò va jurar que li donaria el que li demanàs… ella digué: dona’m en una safata el cap de Joan el Baptista… i feu decapitar Joan a la presó i li dugueren el cap en una safata.

Mateu 14 6-11

Amb aqueixa brillant remodelació del Desgovern hem sortit de la paella per caure dins el foc. Uns altres consellers titella, triats per la lleialtat absoluta, fidelitat inquebrantable i compromís total amb el projecte del líder (en romanès Conducator, en alemany Führer), virtuts que més o menys tenia  el meu ca. I a més manifesten un menyspreu absolut envers  els dibuixants subversius: on s’ha vist cessar en Bosch a qui ja sabia dibuixar bé de memòria, i a més per no esser prou fatxa?

 

Comentaris

Pepe

El dia ha arribat

Pepe | 08/05/2013, 17:13

El 27 d'abril vaig escriure al meu perfil de facebook; Quan el senyor Rafel Bosch deixi de ser Conseller m'imagin que s'autojustificarà i dirà que si el no arriba a ser Conseller podia haver estat pitjor. Jo li diria al Senyor Bosch que no hi ha res pitjor que renunciar a la dignitat ia la honestedat personal per a posar-se al servei de la mentida i els interessos de gent com en Bauza, Delgado, Campos...

Joan CC

Re: Remodelació

Joan CC | 08/05/2013, 12:24

l'argument que donava JRB quan es varen pujar el sou era que havia reduït el nombre de direccions generals. Ara acaben d'incrementar per sorpresa el nombre d'alts càrrecs creant noves conselleries i entitats públiques en la remodelació del seu govern. També aumenta el nombre de càrrecs de confiança. Això es diu aprimar l'administració pública, però sols d'allà on els interessa.
Si ens deixam prendre el pel no ens ha d'estranyar que ens quedem calbs.

Alternativa per Pollença

Re: Remodelació

Alternativa per Pollença | 08/05/2013, 10:08

Avui després de les notícies de les 19:00 a ràdio Pollença tertúlia de polítics.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb