URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Alternativa | 15 Maig, 2013 00:01

El 14 d'octubre de 2005 l'Ajuntament  i el Club d'Equitació Pollença van signar un conveni segon el qual  l'Ajuntament cedia al Club un solar al Polígon  per fer les seves activitats, a canvi el Club es comprometia a portar a terme tota una sèrie d'activitats per l'Ajuntament, a partir de gener del 2009, activitats que serien revisades anualment. Alternativa encara no teniam representació però ens vam interessar per veure aquell conveni que s'ens va facilitar a la legislatura passada,  però mai s'ens va facilitar l'annex que ara ens ha facilitat un soci i  al qual el Club es compromet a:

- La creació d'una escola municipal d'equitació. El Club havia d'aportar el personal, cavalls i material.

- Signar un conveni de col·laboració amb l'IES Guillem Cifre de Colonya per posar a la seva disposició les instal·lacions i medis necessaris per dura a terme l'assignatura d'equitació corresponent al cicle formatiu d'activitats físico-esportives. El Club havia de confeccionar un pressupost per això.

- Col·laborar amb altres activitats d'interès per a la població organitzades per l'Ajuntament com poden ser Estades Esportives, Multiaventura, etc... aportant els medis i les instal·lacions.

Amb la intenció de fer arribar l'esport a tots els sectors de la població, els preus de les activitats haurien de ser el més ajustats possibles.

Desconeixem quines gestions es van fer entre el 2009 i el 2011 per fer complir el conveni.  Hem tingut accés a la carta que l'àrea d'esports municipal va dirigir als membres directius i socis del Club Equitació Pollença al novembre del 2011. A la mateixa l'Ajuntament recordava al club que si la situació del club i seu funcionament no milloraven i es posaven en marxa les activitats del conveni  al juny de 2012, l'Ajuntament procediria a la resolució unilateral del conveni i el rescat del solar municipal.

Sembla que a partir d'aquella carta es ve fer un reglament intern del Club Equitació Pollença ( a la portada del mateix indica " Projecte conjunt del Club Equitació Pollença i Àrea d'esports de l'Ajuntament" actualitzat a maig del 2012.) però  al mateix no diu res del compliment de l'annex del conveni.

A més a més al tema del conveni podem afegir que diferents socis i un  vocal de la Junta Directiva del Club ens han denunciat la gestió actual del Club, sobre tot en el que es refereix a transparència. La directiva actual no facilita  informació i documentació sobre el compliment del conveni, persones que ocupen els càrrec de tresorer i vice-president, actes de les reunions, balanç d'ingressos i despeses del club... També hem pogut comprovar in situ la connexió il·legal a la xarxa elèctrica de les instal·lacions a més d'escoltar diferents queixes dels sociis sobre una gestió que ha provocat un descens important de socis al Club

En definitiva a Alternativa consideram que des del 2009 el Club Equitació Pollença ha tingut més que temps suficient per complir el conveni al que es van comprometre en 2005 i que no poden continuar donant llargues  al seus compromisos. Cal recordar a més a més que el cicle formatiu d'activitats físico-esportives de l'IES Guillem Cifre de Colonya ha de fer les seves classes d'equitació a una empresa privada a Alcúdia. Per tot això exigim a l'actual directiva del Club que regularitzi que presenti immediatament un calendari real i no allunyat en el temps de com i quan complirà els seus compromisos i com pensa compensar al municipi pel perjudici provocat durant aquests quatre anys.  Si l'actual Junta no és capaç de fer-ho cal que la mateixa dimiteixi i deixi pas a socis que puguin recuperar el Club i complir el conveni l'Ajuntament En cas de no fer-ho d'aquesta forma  l'Ajuntament haurà de  procedir al rescat del solar municipal.

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 28/05/2013, 20:19

A la reunió em van sorprendre un parell de coses i una va ser l'actitud de l'actual presidenta totalment impròpia del seu càrrec i que en cap moment va mostrar interès per solucionar el problema.

Un soci

club equitació Pollença

Un soci | 28/05/2013, 16:57

Bones tardes Pepe.
Com vols que hagi anat bé la reunió si per començar, domes començar a parlar el batle sembleva que u feia el senyor amengual.I que u batle domes sentint el senyor amengual diguent que fe l'escola no era viatble va pareixa que quedava conforme.
La senyora presidenta diguent que ella no hi tornaria anar a colcar a n'aquest club, pregunta:
Entonces que hi fa de socia i de presidenta a n'aquest club?.Un vocal diguent noltros no hi tenim res que perde que su quedi l'ajuntament.
Quant u tema se va desviar du cumpliment du conveni el batle va pasar la patata calenta a nus usuaris de les cuadres,quan jo entec el responsable es la junta directiva.
Crec que aquest club vertaderament necesita l'escola sino son capasos de ferl·lo viatble que deixin pas a altre gent.

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 28/05/2013, 15:23

Llàstima!!!!
Esperarem acontaixaments!!

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 28/05/2013, 13:25

No ex-soci, m'agrairia dir-te el contrari però pens que no va anar bé, pensava fer un article sobre la mateixa quan tingui un moment. A la reunió va semblar que els dos bàndols que hi ha al Club són irreconciliables; massa retrets i massa ferides sense tancar.La única esperança és que als dos bàndols crec que hi ha gent amb seny, que si estimen el Club i la seva afició s'han d'imposar als que més criden i es fan sentir. En una setmana s'haurien de reunir dos representants de cada bàndol amb l'intermediació de l'Ajuntament i tenen un mes per posar-se d'acord i presentar un pla de viabilitat, en cas contrari l'Ajuntament recuperara les instal·lacions.

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 28/05/2013, 10:31

Bon dia pepe!
Vares porer assistira la a reunio a la sala de plens?
M'agradaria saver com va anar.
Si va anar bé, tal volta em tornaria a fer soci.
Gracies.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 25/05/2013, 18:44

Dilluns a les 20:00 el batle ha convocat a la Junta i Usuaris del Club a la Sala de Plens per parlar del Conveni. L'he demanat poder assistir i de moment no m'ha contestat.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 22/05/2013, 17:16

Bones Soci si se me convida encantat de poder anar i ajudar en el que pugui, encara que crec que seria convenient també la presència d'un regidor de l'equip de govern.

jrv

els nostres infants.

jrv | 22/05/2013, 10:31

L'anomenament de Joana Maria Camps com a Consellera d'educació del Govern Balear, una persona gens vinculada ni especialitzada en el mon educatiu, demostra fins a quin punt la educación i l'ensenyament li importan ben poc al PP de José Ramón Bausá.
A una entrevista a ARA-Balears, demostra que no en te ni idea, i així anirá la cosa.
El valor mes preuat i garantía de futur, la infancia i joventut de la nostra societat, en mans d'una ignorant.

Soci

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Soci | 22/05/2013, 07:23

El millor representant de l'Ajuntament que pot venir ets tu Pepe.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 22/05/2013, 00:20

Simplement dir que pens que hauriau de convidar a un representant de l'Ajuntament a l'Assemblea.

Marti

club equitacio

Marti | 21/05/2013, 22:40

Totalment d'acord "soci" aqui no es lloc per retreure coses perque es poden dir mentides i dolls tot el dia i no aclarirem res pero es lo que se lis dona be a molts. Estic ben d'acord amb tu que s'hauria de fer una reunio urgent i deixar de dir mes tonteries i mentides que enfonsin mes el club.

Soci

El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Soci | 21/05/2013, 20:07

Apreciats Tomeu, Martí i demés socis/es, crec que estau pixant fora de test, aquest no és ni el lloc ni el moment, per fer aquests tipus de retrets, pseudodebats i demés beneitures.
Tot el que estau diguent uns i altres, que pensau que estau en poder de la veritat absoluta, i al únic que estau contribuent es al descrèdit public d'un club que no s'ho mereix.
Amb aquestes actituds tant constructives ajudau d'una forma impagable a tots aquells que volen fer desaparèixer aquest club.
Hi ha un comunicant amb el que estic d'acord amb ell quant diu, que el que cal ara mateix, es agafar el bou per les banyes fer una assemblea general i posar totes les idees positives al damunt de la taula i tractar de fer viable un club que si l'aguessin duit d'una altre manera avui seria envejat per molts.
Feis-ho vos mirar i deixau de fer un paper tant magre, construiu no destruigueu el poc que queda.
Salut.

Tomeu

CLUB EQUITACIO POLLENÇA

Tomeu | 21/05/2013, 13:56

Una altre petita reflexio d'un cas que passa sobint.
Es molt trist quant una persona te damana a on pot anar o dur el seu fill petit a practicar l'equitació. I li has de contestar que ha d'anar a Inca (que per cert la professora, es la secretaria de la junta, que cada un pensi lo que volgui), o altres pobles. I veure que per la incompetensia i poques ganes de fer feina, estuden unes grans instalacions, que podrien reatlizar la seva funcio, tant per tots el socis, y persones del poble.

Tomeu

CLUB EQUITACIO POLLENÇA

Tomeu | 21/05/2013, 13:46

Hola Marti.
TE volia fer una petita reflexio.
Quan un asumeig unes responsabilitats o be amb un conveni o be amb un alquiler. A de fer tot el possible per complir-ho cose que en una ceria d'anys no sa fet. I quant un damana que les coses se fagin no podem contestar malament i amb amenaces.Una seria de menbre diuen que fan molta feina. Pero un petit exemple. A dia de vui no estam ni federats a la federacio, i ademes coses que molts no saben, ni a la conselleria d'esports estam el dia. Cose que es van possar les mans a nu cap.
Tambe dir-te que jo com a menbre del club no puc ni assegura a on sen van les partides de doblers, per que no se me vol informa. Qui no es tresparent, es que te algo que amegar.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 20/05/2013, 22:21

Coses molt més complicades s'han solucionat.

Marti

El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni

Marti | 20/05/2013, 14:43

Domes vull dir que que no i veg cap solució a n'aquest tema ja que si uns volen tirar el club endavant i una petita minoria no deixa fer res,absolutament res es molt dificil que s'arregli. I si adamunt un d'aquests esta dins la junta pitjor.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 18/05/2013, 13:06

Gràcies Tomeu com et vaig dir aquest és un dels temes que feia temps tenia a la nostra carpeta de temes oberts, la veritat que tenim molt de fronts obert i no podem arribar a tots.
Els problemes no es solucionen ocultant-los i la situació del Club anava irremeiablement a la seva desaparició, ara veurem si revertim entre tots aquesta situació.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 18/05/2013, 12:58

Pens que el comentari d'Othar està ple de sentit comú i que és el camí a seguir.
Marina, l'Ajuntament no té cap interès en "robar" el club, recorda que el club utilitza des de fa vuit anys un solar municipal sense complir la seva part del conveni, això ha estat i és un perjudici per tot el municipi i fa temps que l'Ajuntament podia haver rescatat el solar.
A l'Ajuntament el que li interessa és el compliment del conveni i l'Ajuntament pot ajudar el que faci falta però sempre que hagi una voluntat clara de voler arreglar l'assumpte. El que nosaltres no acceptarem serà que es mantengui la situació actual.

Tomeu

club equitació

Tomeu | 17/05/2013, 23:08

Hola.
El meu nom es Tomeu. Soc membre de l'actual juta directiva. I per a uns som un dimoni i per altres un pur, per haver fet public la veritat interior del club.
Primer dir que ma costat molt, escriure un comentari per que no tinc molt bon sentit d'expressió, i perque últimamente he estat molt amenasat tant per haver fet public aquest tema, con per que no digui res mes sobre el cas.
Vull donar les gracies a Pepe per donar-me l'oportunidad de escoltar-me i apollarme en aquesta peculiar situacio.
Tambe vull aprofitar la ocasio per dir que vaig arribar aquesta situació despres de rebre amenases i insuls (pobreta la meva mare, la recorden cada dia), que un no es pot imaginar, i que podriem estar dies resumen.
Per acabar volia posar-me a la vostre disposicio per qualsevol consulta, o sutgeriment.
gracies a tots

Marina Roca Alvarez

club equitació Pollença

Marina Roca Alvarez | 17/05/2013, 22:42

Hola socis del club jo com una de les més joves socis d'aquest club i la que té més ganes d'aprendre a montar sóc jo ja que sóc una prinsipiant i m'agradaria que el club contínues i, no tanques perquè a jo m'agrada montar i si tancau el club que ferem tots els que tenim aquest hobby en comú tots u que esteim a nu club.
No esteim per discutir simplement esteim per montar i disfrutar dels que ens agrada i no per discutir per que si discutim no anam en lloc domes anam al rumb de la ruïna del club i alguns no ho volem.
I si l'antiga junta directiva no va sebre dur el club endavant l'actual o auria de fer i no fe u lloro mentres l'ajuntament aprofita aquest temps per robar-nos el club mentres no ens adonem conta perquè esteim massa pendents de discutir enves de cercar solucions als problemes que té el club i jo lo únic que deman esque el club no es tanqui i que es fagi alguna cosa al raspecte ves de discutir.
Gràcies per escoltar-me i força que si volem podem!!!

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 17/05/2013, 22:22

Totalment d'acort amb tu othar, no se pot esplicar millor.

Es necesari mes obertura de ment i sever escoltar per pore xerrar.

Salud per tots i desig un bon futur al club.

Othar

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Othar | 17/05/2013, 21:00

Benvolguda Sandra, moltes gracies per aquesta apertura de portes, però el que realment li fa falta a aquest club es un poc més de apertura de ments.

Es gaire be impossible que el club tiri endavant per vàries raons que segur que tu coneixes molt be.

La primera i principal es que el club no passa per una bona situació econòmica, diguem-ne que estan en total sintonia amb el país, es a dir estan en crisi.

Segona, el dos bàndols que per lo vist existeixen (pensava que ara tot era u i que tothom remava amb la mateixa direcció, però pels comentaris que hi ha al blog, veig que uns remen a contracorrent i altres o fan a favor) per lo tant no se posaran d'acord ni per casualitat.

Tercera, a la majoria d'associacions l'assemblea general de socis, es sobirana i te la potestat de fer una moció de censura o el que estableixin els estatuts per tal de fer fora, a un o tots els membres d'una junta directiva i convocar unes eleccions.

Quarta, si aquesta junta directiva actual no se posa les piles, i cerca el consens entre l'esquifida massa social que resta, per tal de fer feina i anar tots amb una mateixa direcció, podeu estar segurs que el club no tirarà endavant.

Quinta, com be dius aquest tipus de situacions normalment s'han de tractar dins l'àmbit del propi club, fent participar a "tots els seus associats, fent totes les reunions que facin falta, aportant idees positives i deixant de banda enemistats personals que no fan més que mal al club i a ells mateixos.

Com ja he dit anteriorment, no tenc una vareta màgica per solucionar aquest problema, el que si que tenc es un consell que vos vull donar, a pesar de que el temps juga en contra del club, mentre hi ha vida hi ha esperança, per lo tant convocau una assemblea general quant abans millor, cercau la unitat de "tots els socis", cercau finançament i assessorament per redactar un pla de viabilitat realista que pogueu presentar a l'Ajuntament (tocau de peus a terra i deixau-vos de somniar truites), per tal que vos donin una prorroga i pogueu donar compliment als compromisos que heu adquirit i fer realitat aquell projecte que segurament quant el vareu engegar ho féreu amb molta il·lusió.

Ànims, salut, força, coratge, i endavant, deixau-vos de coverbos i meam si ho podeu treure, que seria molt interessant.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 17/05/2013, 17:40

Un molt bon comentari Sandra, no tenia ni idea que també eres al club. Crec que l'esperit del teu comentari és el necessari per començar a canviar les coses. Jo no coneix exactament com haveu arribat a la situació actual, però la divisió i enfrontament és fort pel que veig però crec que amb les vostre diferències tots voleu un club que funcioni, cal apartar els temes personals i els retrets del passat, analitzar els problemes un per un i cercar solucions si fos possible des del consens i si no des de la majoria.

Sandra Roca Alvarez

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Sandra Roca Alvarez | 17/05/2013, 14:47

Bones a tots. Jo com a soci del club i propietaria de cuadra puc asegurar que som de les primeres que vull que el club surti al davant i no se tiri mes pel terra del que ja esta;per això pareix que tots estam acort.Senyor Tornila no crec que sigui el mes indicat per dir segons quines coses,que jo sapiga sempre tots han estat ben revuts a les instalacions del club,una altre cosa es que ningú comparesqui per allà.Els propietaris de cuadres sempre hem tengut cura del mateniment del club i si la junta directiva a nececitat res hem ajudat amb tot el que hem pogut i amb proves ho puc demostrar.
A n'Othar l'hi voldria dir que si es aficionat al món del cavall les portes estan obertes de pit amb ample i totes les ideas son molt ben escoltades,l'únic que volem és que el club tengui vida i funcioni.Hi ha un soci que te tota la raó,hi ha dos bandos i aixi un club no funcionarà mai.Per una altre part vull aprofitar per dir que no crec que aquesta sigui la pagina mes convenient per treure els padasos bruts...perque si els treim a algú l'hi podria caure la cara de vergonya.A dir el que volgueu a les juntes i a la cara o no arrivarem a cap banda.
Nomes recalcar que aquesta pag. es per denunciar com estan les coses i possar-les en coneixement del poble,se pot debatir pero no faltar al respecte e insultar.
i una altre coseta a la junta directiva actual com bé diu un altre soci,es ben hora que tregueu la personalitat que vareu prometre que tendrieu i deixar de costat a l'antiga que l'únic que ha fet es arruinar el club.
Volem un club viu,volem una escola,volem poder fer complir un conveni raonable amb l'ajuntament,volem activitats.Definitivament volem un club que per algo tenim en comú un maravellos hobby

Joan CC

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Joan CC | 17/05/2013, 10:14

Mala solució li veig a aquest problema llevat de que l'ajuntament recuperi el terreny, quan tots són retrets i acusacions des de l'anonimat.. Com diu Pepe crec que es el moment de que els que realment volen que hi hagi equitació facin una passa endavant. Per part de l'àrea d'esports esper que es prengui nota de cara a futur convenis i aprenguem de l'experiència

un ex-soci

Club Equitació Pollença

un ex-soci | 17/05/2013, 09:21

Com hem vist pel que s'ha dit en aquest blog, i crec que tots hi estirem d'acord, tota aquesta situació es ridícula.

Es ridícul que l'excusa de la junta directiva per no complir amb la seva responsabilitat sigui que els miren amb mala cara, es ridícul que persones adultes no puguin conviure sense agredir-se (verbalment, això si), es ridícul que el club s'hagi convertit en dos bàndols enfrentats.
Senyors que això es un hobby!!!!

Personalment no veig que així com estan les coses el Club pugui subsistir, no crec que una nova junta ho pugui arreglar, no crec que els socis que hem deixat de ser-ho vulguin tornar, per tant, estic completament d'acord amb el que diu "un soci": per solventar aquest tema no queda mes remei que l'Ajuntament recuperi els terrenys i, després, ja ho vorem.
Sr. García, crec que tots agrairem que faci tot el possible per que el Consistori així ho entengui.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 16/05/2013, 23:46

Amb retrets d'un costat i altre no es va a cap lloc. Portarem el tema en forma de precs i preguntes al proper ple i esperam que l'equip de govern s'impliqui en solucionar el problema.

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 16/05/2013, 23:34

Un soci, així m'agrada!!! això es el talant que s'ha de tenir per dur el club envant.!!!

Esteim arreglats!!!.

Un soci

club equitació Pollença

Un soci | 16/05/2013, 22:55

Pepe entenc que perquè el club funcioni bé no auria de quedar ni rastre d'aquesta junta directiva actual ni de l'anterior ja que l'actual m'hos costa,que tenen molt poca personalidad que per cualsevol cosa que vulguin organitzar han de demanar permis en el senyor de l'anterior junta directiva i sino que li demanin a la presidenta que de bon damatí ahir dins el bar can de l'om se desesparava cridant al senyor de l'antarior junta directiva que no li agafava el mòbil i no s'havia el que havia de fer.
Jo crec que el que sauria de fer es que l'ajuntament recepcionas i entragas el club a gent que tengui ganes de fer coses, ja que l'anterior junta sempre han dit que ells no estaven a la junta per fer feina i l'actual els han agafat també la mateixa paraula i crec que els dos quisons que son descendents de l'antiga junta pasen a la nova junta, i aquestes dues juntes lo unic que han fet es tirar el club a baix.

Un soci

club equitació Pollença

Un soci | 16/05/2013, 22:34

Jordi Tornila el profit que u de les cuadres puguin treure es el mateix que va treure tompare en el seu moment, pero que tots l'hem pegat o sigui que u de les cuadres em pagat.
Això que diguis que ets un du més interessats u posa amb dubta ja que ets de la part du grup que esta més interesat a dur u club a la ruïna, això de males cares dou ésser quan vas a nu servici i te mires a nu mirall.

Un soci

club equitació Pollença

Un soci | 16/05/2013, 22:22

Senyor ex-soci 2 tens tota la rao si que me costa que la actual junta si fa feina de valent pero no per dur el club a bon terme, sino per fer la punyeta a nu de les cuadres.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 16/05/2013, 22:07

Gràcies Othar com dius sembla que la pèrdua de socis ha estat prou important i que un primer objectiu seria recuperar-les i fer de nous. Per tant caldria analitzar les raons i les causes per les quals s'han anat tan de socis.

L'Ajuntament no pot tenir una actitud passiva a aquest tema,ja tarden en convocar la Junta Directiva del Club i recopilar tota la informació necessària per posar fill a l'agulla. Jo puc donar una mà però si no hi ha gent que vulgui recuperar el Club i fer feina per tirar el projecte no hi ha res a fer i l'Ajuntament hauria de recuperar el solar, o sigui que ara és el moment de demostrar que realment es vol un Club d'Equitació a Pollença.

Joan MC

Club Equitació Pollença

Joan MC | 16/05/2013, 21:44

Pere, gracies per la claració. De totes maneras, la finalitat, pot ser, seria per equipamets publics, de lliue accés, etc. no privat. Segons tens entés, no estic segur, les cuadres se vengueren , es dir els equipaments esportius, foren motiu de unes obres privades dins sol públic, no se si aixó es correcte, caldria veure els costos, les vendes i si hi es derivaren beneficis.

Pere

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pere | 16/05/2013, 21:19

Joan M. C. No estas informat, no es un espai destinat a zona verda, perque no podria tenir llicencia, es una zona de equipament esportiu amb edificabilitat.

Joan M C

Club Equitació Pollença

Joan M C | 16/05/2013, 20:54

Lo realment trist d'aquest tema, es que a un espai públic, segons els meus coneixaments destinats a esser un parc o pulmó verd, ben necessari a una zona industrial, es convertesqui amb un espai cedit a un Club, amb aquest cas, d'equitació, privat, on han construit casetes o estables, quand urbanisticamet no estava destinat a aquest fí. Imagin un estrategia electoral dels responsables polítics que signaren el conveni, la falta no es de la Associació o Club, sino dels que pensant amb un grapat de vots malbarataren lo que havia de está destinat a zona verda a lo que ara tenim. Cal rectificar l'errada i possar lo que toca al seu lloc o sigui un parc per l¡esbarjo dels usuaris del

Joan M C

Club Equitació Pollença

Joan M C | 16/05/2013, 20:54

Lo realment trist d'aquest tema, es que a un espai públic, segons els meus coneixaments destinats a esser un parc o pulmó verd, ben necessari a una zona industrial, es convertesqui amb un espai cedit a un Club, amb aquest cas, d'equitació, privat, on han construit casetes o estables, quand urbanisticamet no estava destinat a aquest fí. Imagin un estrategia electoral dels responsables polítics que signaren el conveni, la falta no es de la Associació o Club, sino dels que pensant amb un grapat de vots malbarataren lo que havia de está destinat a zona verda a lo que ara tenim. Cal rectificar l'errada i possar lo que toca al seu lloc o sigui un parc per l¡esbarjo dels usuaris del

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 16/05/2013, 19:23

El que si me consta es que l'actual junta , està fent feina de valent per dur el club endevant, però se li estan posant moltes traves.

Això no ho puc defença, ho faria sença criteri.

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 16/05/2013, 19:18

Totalment d'acort que hauria de esser possible fer arrivar a tothom el mon de l'aquitació, sobre tot als xics i xiques.

Pero referent al tema d'aquesta persona, ( un ex-soci) no es la meva intenció xerrar malament de ningú.
Tenc molt de criteri propi, pero no es un tema per parla per aqui.
A mes no m'agradaria que se convertis com les darreres asambleas que vaig assisti.(un vertader ridícul).

una ex-soci

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

una ex-soci | 16/05/2013, 17:11

Cada vegada que he anat al Club d'equitació de Pollença me consta que no s'ha rebut a ningú amb males cares, tot al contrari qualsevol amb afició per els cavalls ha estat benvingut, pero com sempre hi ha dos bàndols i això fa que no hi hagi suficient bon ambient i que el club surti endavant per el bé dels nins i nines que no ténen ni cavall ni profesor per donar-li classe, per tant és hora de lluitar per un bé de tots i per tots que no tothom és un privilegiat amb possibilitats de practicar aquest esport....

un ex-soci

El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

un ex-soci | 16/05/2013, 16:01

El que diu ex soci 2 es el que pensen les persones que no tenen criteri propi i que s'han deixat influenciar per gent que va amb mala fe. Seria millor, abans de parlar malament de la gent, que se preocupin de coneixer tota la història.
De fet, la persona a la que fa referència ja hi era abans d'aquest "mal rollo".Que es de curios aixó !!

ex-soci 2

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

ex-soci 2 | 16/05/2013, 12:49

Que es de curios això!!
Resulta que a les darreres juntes que aparentment hi ha agut" malos rollos" sempre hi hagi una persona en comú.
Menys a l'actual.

Un ex-soci

Club Equitació Pollença

Un ex-soci | 16/05/2013, 10:21

Les paraules i els desitjos del Sr. Tornila son molt bons, i de fet es el que tots voldríem, però el que no ha dit es que va ser precisament el Sr. Tornila (pare), en el seu paper de president, el primer que va vendre la seva quadra i se’n va desentendre del tema del conveni per que, segons ell, era massa feina.
Per altra banda, se ben cert que ningú no ha impedit l’entrada al club ni amb males cares ni d’altra manera. Ben al contrari, me sembla que han estat les darreres juntes directives les que han propiciat els “malos rollos” dins el club.

Othar

El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Othar | 15/05/2013, 23:54

Jo tampoc tenc una bolla de vidre on veure el futur, però per el que explicau a l' article, pareix que la situació per la que passa aquest club, no sembla gaire boiant (pèrdua de socis se tradueix ràpidament en manca d'ingressos econòmics), no cal esser ni futuròleg ni un nobel amb econòmiques per veure que si no tenen doblers per fer front als pagaments de serveis tan bàsics i fonamentals com l'aigua i la llum, els serà més complicat encara, complir altres compromisos que comporten despeses més grans.

Compartesc el desig del senyor Tornila, que diu que li agradaria una escola d'equitació i també he de compartir i estar d'acord amb ell, que el compliment del conveni es difícil si no impossible si no hi ha possibilitats econòmiques.

Però en segons quins temes ens agradi o no, (per desgracia la majoria d'ells) si no hi ha doblers no hi ha res, ser perden per complet les il·lusions, les ganes i l'empenta per tirar endavant un projecte.

Desgraciadament els meus coneixements son molt limitats i evidentment no puc dir-te quina es la solució. Si la tengues segurament no estaria assegut davant un teclat i una pantalla; tal vegada estaria gaudint de la companyia d'aficionats al mon del cavall compartint experiències.

La vareta màgica que arregla els problemes jo no la tenc, però ben segur que amb doblers i molta feina aquest club es viable i capaç de complir els compromisos adquirits.

De tota manera, si tu te veus capacitat per elaborar un pla de viabilitat crec que si els dones un cop de mà, els del club t'ho agrairan i molt.

Sort, èxit i a veure si en breu podem veure l'escola d'equitació.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 15/05/2013, 23:22

Bones Jordi gràcies per la teva aportació. Evidentment segon amb qui parlis et dona una versió o altra sobre les divisions i problemes al Club. El que és clar és que el que el Club ha perdut socis tan dels ordinaris com dels que tenen quadres.

Com dius no crec que sigui fàcil però no es pot continuara amb la deriva actual. Els socis us haveu de seure aparcar les diferències, si cal l'Ajuntament ha de fer d'intermediari, i fer feina en el calendari i pla de viabilitat.

Jordi Tornila Canals

Club equitació Pollença

Jordi Tornila Canals | 15/05/2013, 21:58

Com a soci del club puc entendre que molts ciutadans pollencins estiguin queixosos amb aquestes instal·lacions ja que encara ningú n'ha tret cap profit. Dic ningú perquè només s'hi han beneficiat els propietaris de quadres ja que aquests s'han encarregat de posar males cares als altres socis que volien fer ús d'aquestes instal·lacions.

No obstant, possiblement som un dels més interessats en que el club pugui arribar a formar una escola d'equitació, però arribar a complir el conveni ho veig molt complicat, ja que un conveni sense pla de viabilitat és molt difícil poder-lo portar a terme.

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 15/05/2013, 21:48

Othar no som futuròlegs però si se t'ocorreix alguna bona solució estarem encantats d'escoltar-ho. El que és cer és que a dia d'avui el conveni no es compleix.

Othar

Club equitació

Othar | 15/05/2013, 21:27

¿I amb una nova junta pensau que ho arreglaran?
a ca magre tot son puces

Pepe

Re: El Club Equitació Pollença ha de complir el conveni.

Pepe | 15/05/2013, 17:31

Respecte al tema del Club pens que el que ens interessa a tots és que el Club funcioni i es pugui complir el conveni. Els socis que van acudir a nosaltres estan prou desesperats i sembla que amb l'actual Junta Directiva del Club difícilment es podrà arreglar la situació.

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 15/05/2013, 09:14

Crisis en el Club Equitació Pollença, que podría perder su concesión municipal
Alternativa denuncia que se han conectado ilegalmente a la red eléctrica.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/crisis-club-equitacio-pollen-podria-perder-concesion-municipal.html

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 15/05/2013, 09:11

Los codirectores del Museu de Pollença recuperarán el Certamen d'Arts Plàstiques.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/cultura/codirectores-del-museu-pollen-recuperaran-certamen-arts-plastiques.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb