URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consensuar de veritat

Alternativa | 16 Maig, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Després del rebuig de l’aprovació inicial dels pressuposts al darrer ple, fa sis dies a la fi s’ens van  enviar el pressupost amb les esmenes pactades entre PP-Lliga-CiU i el president d’UMP (veure pdf) i avui a la fi ens reunirem tots els grups per fer les nostres aportacions, suggeriments, dubtes i veurem si realment PP i Lliga es creuen de veritat el seu discurs de cercar el consens i sumar pel municipi.

El primer que hem de lamentar és que cap dels partits que van negociar aquests pressupost hagin publicat i explicat els acords als que van arribar.

La nostra idea sobre el pressupost és clara; invertir en el que tenim abans de fer coses noves i executar les mocions aprovades al ple,  com ja haviam demanat al ple de març, encara que el batle ha dit que no haviam fet cap aportació.

Al ple de març vam demanar:

Demanam que als pressuposts hi hagi una partida per contractar una empresa per realitzar l’assistència tècnica necessària per obrir els expedients d’investigació del catàleg de camins. Una altra partida  per contractar una empresa per realitzar l’inventari de bens de forma informatitzada i actualitzada. Incloure una partida per la realització de connexions entre la via de circumval·lació i el nucli de Port de Pollença. Incloure una partida pressupostària per la reconstrucció de les fonts públiques.

Respecte al pressupost esmenat que ens han presentat  destaquen:

- Ha hagut molt de canvis en retribucions i incentius de funcionaris i personal, en general han baixat encara que en alguns casos han pujat.

- Hi ha 200.000 euros projectes d'actuacions urbanístiques,  aquí estaria el projecte d'en Moneo. Sembla que els interessa pagar i tapar el més aviat aquest desgavell sense arribar als jutjats que seria el més normal.

- Hi ha 200.000 euros per instal·lacions esportives al Port; dues pistes de paddel i una pista de tennis.. Què sentit té fer les pistes de paddel quan no es mantenen correctament les instal·lacions esportives que tenim. La pista de tennis té la lògica de permetre competir al Club de tennis d'eu moll a unes instal·lacions municipals i no a Duva com el fan ara.

- Han dividit la partida de 400.000 euros d'asfaltar en dues de 200.000 Pollença i el Por. Res per a la Cala San t Vicenç Un absurd i una cosa  totalment ridícula, com deia el pressupost abans de ser esmenat; l’asfaltat s’ha de fer segon les prioritats definides pels serveis municipals (Policia i Àrea de Serveis).

- Han passat 3000 euros de les activitats culturals i didàctiques a la restauració de les Aguiles.

- Han posat unes partides de 1000  euros, haurem de demanar com pensen completar  aquestes partides per:

- Millora infraestructures Cala Sant Vicenç-

- Gespa Camp de futbol..

- Dotació serveis Urbanització Gotmar.

- Adequació Casal Ca'n Llobera.

- Obres Passeig Port Pollença

Com hem dit avui veurem realment si el discurs de consens i sumar de l'equip de govern és de bons i de veres o només paraules buides. 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Consensuar de veritat

Pepe | 16/05/2013, 21:56

La reunió d'aquest matí ha anat prou bé després d'un inici tens, ja que el batle no volia la participació dels regidors no adscrits a la mateixa. Avui bàsicament ens hem dedicat a resoldre dubtes, que havia un bon grapat. Una pena que aquesta reunió no s'hagués fet fa un mes, però bé més val tard que mai, ara veurem fins quin punt estan disposats a acceptar les nostres propostes.

Joan cc

Re: Consensuar de veritat

Joan cc | 16/05/2013, 12:03

Hola tots, per començar respecte als pressuposts esperem que es torni a la idea de consensuar els pressuposts al màxim i no al de mercadeig entre uns pocs.

Respecte a l'aspecte esportiu tenim una errada a l'article. Les pistes de tenis ja no són de gespa artificial, ja les han canviades.
Dit això no té cap sentit invertir en noves infraestructures esportives quan actualment no és te la capacitat de gestionar i mantenir correctament el que tenim. Cal fer urgentment un pla de manteniment i gestió de les instal·lacions esportives i aprofitar-les al màxim.

Alternativa per Pollença

Re: Consensuar de veritat

Alternativa per Pollença | 16/05/2013, 09:07

El Tribunal Supremo decidirá sobre el futuro urbanístico de Formentor
Consell y Ajuntament recurren la sentencia que anuló el plan general de ordenación urbana.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/tribunal-supremo-decidira-sobre-futuro-urbanistico-formentor.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb