URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El PP amb el petit comerç?

Alternativa | 26 Maig, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies l'Associació de Comerciant de Pollença i PIMECO van demanar una suspensió temporal a les llicències per a superfícies comercials de més de 400 metres quadrats. En referència a aquest tema volem recordar que a la passada legislatura al ple de febrer de 2010 es va portar al ple i aprovar l'estudi de detall per a l'agrupació de parcel·les del Polígon Industrial de Pollença per construir el LIDL. L'únic partit que en aquell moment va votar en contra va ser Alternativa, i es va aprovar amb els vots d'UM-UNPI i PSOE i les abstencions de PP-UMP i PSM. Pensavam i continuam pensat que aquell era un bon moment per plantejar-se quin  model  econòmic i  de ciutat volem (article sobre el tema). Tenim un teòric polígon industrial que sobre tot en un polígon comercial que afecta als petits comerços del municipi i que és molt negatiu des del punt de vista de la mobilitat sostenible. Un model de ciutat i econòmic amb el no estam d’acord.

Ens sembla prou hipòcrita que hi hagi partits que diguin una cosa i facin altra,  i en aquest tema destaca el Partit Popular que moltes vegades es presenta com un partit defensor dels petits empresaris, autònoms i comerciants però que a l'hora de la veritat només defensa els interesos del gran capital, es digui bancs o multinacionals comercials. No ens serveix que el PP a Pollença digui una cosa  mentre  fa tot el contrari al Consell, Govern i Estat. Per exemple fa gairebé un any que Pimeco reclama al Consell de Mallorca l'elaboració d'un pla director sectorial d'equipaments comercials de Mallorca per tal de posar ordre al territori en l'àmbit comercial (veure article del Balears).

 

Comerciants de Pollença i PIMECO demanen una suspensió temporal per a comerços de més de 400 metres

Palma, 21 de maig de 2013. L'Associació de Comerciants i Empresaris del municipi de Pollença i la patronal del comerç mallorquí PIMECO han sol·licitat aquest matí a l'Ajuntament pollencí que apliqui una suspensió cautelar a les llicències per a superfícies comercials de més de 400 metres quadrats.

Tal com s'explica en l'escrit, la demanda de l'associació de comerciants va ser confirmada dilluns passat 20 de maig en una trobada celebrada a l'edifici Miquel Capllonch i en el qual es van convocar a tots els comerciants del Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç.

Aquesta petició ha estat signada pels presidents de la patronal i de l'associació de comerciants, Bernat Coll i Dolores Domínguez respectivament, que reclamen que la suspensió s'apliqui mentre duri el procés de revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) i adaptació al Pla Territorial de Mallorca que en aquests moments està duent a terme el consistori de Bartomeu Cifre.

“Considerem oportú que l'ajuntament estableixi una suspensió transitòria per a aquelles sol·licituds de nous establiments comercials que, per la seva grandària, puguin alterar de forma substancial la densitat comercial de Pollença” ha afirmat Domínguez.

En cas que l'ajuntament apliqui la suspensió, els comerciants proposaran amb el suport de PIMECO un pla de dinamització i dimensió comercial que enforteixi el teixit empresarial pollencí.

 

El roto


Comentaris

Si2

Re: El PP amb el petit comerç?

Si2 | 27/05/2013, 11:25

No es mesquindat, es curtó

Siiii

Re: El PP amb el petit comerç?

Siiii | 27/05/2013, 10:17

S'ha d'esser canalla per aquest conentari, si fa feina i cobra per la feina, que hi tens que dir. Si tens qualque problema mes vas a l'agencia tributaria i poses la denuncia!.

Fil directe

Malversació rentable

Fil directe | 27/05/2013, 07:57

Sembla que després d'haver estat condemnat i inhabilitat per malversació n'hi ha un que es treu un bon sou fent classes de repàs i d'esport... cap problema, però em deman si aquests ingressos es declaren i paguen els impostos que paguem els altres?. Molts no guanyem tant en mesos com aquest en un!.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb