URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Alternativa | 04 Juny, 2013 00:01

  Revisant la proposta del pressupost de l’equip de govern hem pogut comprovar que hi havia una partida destinada a construir dues o tres pistes de pàdel, juntament amb una tercera pista de tennis al poliesportiu municipal del Port de Pollença. 

   La construcció de les instal·lacions esportives al Port de Pollença ha estat un autèntic desgavell al llarg de la història. Tots recordem un cúmul de despropòsits i improvisacions, fent i desfent pistes; construint infraestructures sense preveure el seu manteniment i la seva gestió. Basta veure les diferents instal·lacions esportives i la seva dispersió al llarg  del Port de Pollença per veure com no gaudeixen del mínim manteniment exigible i comprovar que no ha hagut cap tipus de planificació.

    Com vàrem comentar a l’equip de govern, pensem que la construcció de la pista de tennis és lògica, ja que permetria competir al club de tennis al poliesportiu i no suposaria una gran despesa. El que no ens sembla lògic és construir les pistes de pàdel en un moment on el gran problema de l’àrea d’esports és que no té el personal ni l’organització suficient per gestionar i realitzar el manteniment necessari de les instal·lacions esportives.

     L’equip de govern va justificar aquesta inversió amb una suposada gran demanada, també ens varen dir que aquestes s’amortitzarien ràpidament, tot això com es habitual, sense tenir en conte les despeses que  suposen el manteniment i la gestió .  També es va comentar que es barrejaven dos possibles llocs on construir-les, una era a l’aparcament de devora la piscina, l’altre consistia en llevar la pista de futbet.  Això ens confirma que no s’ha aprés de les errades del passat i que tornen  a caure en l’errada de construir noves instal·lacions sense una planificació seriosa, atenent més a objectius polítics ( en aquest cas satisfer la demanda de UMP de inversions al Port de Pollença) que no a necessitats reals o a criteris objectius.  En un moment com l’actual cal destinar els esforços en treure el màxim profit del que ja tenim abans de seguir hipotecant-nos amb noves obres.

            L’equip de govern també es va confirmar que no volen incloure una partida per  fer una millora real del conveni amb l’IES Clara Hammerl que permeti aprofitar més aquesta instal·lació. Els diners que sembla que tenen per construir noves inversions sembla que no hi són per dotar d’un manteniment digne de les instal·lacions que ja tenim.

            Pensem que aquesta política es totalment equivocada, el dèficit de Pollença no és el nombre d’instal·lacions sinó  la seva gestió Per això cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions incloses les escolars.

            També lamentem que finalment l’Àrea d’Esports no hagi convocat l’Assemblea anual a la que es va comprometre l’anterior regidor, explicar les polítiques i escoltar les aportacions dels socis  segurament repercutiria en benefici de tots.


 

El Pavelló de l'IES Clara Hammerl una instal·lació que es pot aprofitar millor

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Pepe | 04/06/2013, 12:47

Al pressupost tenim dues idees bàsiques prou clares:
- No més instal·lacions noves fins que no en tengui en condicions els que ja gestionam.
- Partides per complir les mocions aprovades al ple com la de les fonts, inventari de bens, expedients camins...

jrv

Plaça Major

jrv | 04/06/2013, 12:11

No és cert, com he sentit a dir a bones i no tan bones llengües, que a Can Teresa volen posar la barrera de "repuesto" vora on hi havia la font.
Un poc de rigor...el Batlle, aquesta vegada, no ho consentiría...La plaça, està ben demostrat de moment, que és un camí`públic...

No més instal·lacions!

D'acord

No més instal·lacions! | 04/06/2013, 11:47

Estic d'acord en què posar més instal·lacions esportives no soluciona rés, sinó que posa més problemes. Veim que la falta de manteniment i el desgast en els camps de futbol ha estat excessiu. Les pistes de pàdel necessiten un manteniment molt costós. És una aberració que s'inverteixi en instal·lacions noves, si les que tenim estan en decadència. basta mirar i jugar al camp de futbol de Pollença. Si els propis jugadors de futbol es queixen, no vull pensar què deu passar amb els del rugby. El camp està en deplorables condicions, i l'ajuntament vol invertir en unes altres insatal·lacions? Primer que arreglin les que disposen i les cuidin bé i després ja xerrarem de fer coses noves, no?

Joan CC

Re: Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Joan CC | 04/06/2013, 10:40

Crec que s'hauria de fer un esforç per no caure en la temptació de fer noves instal·lacions per motius que tenen més a veure amb les necessitats estratègiques dels partits que en les necessitats de la població. Jo tinc clar que el que necessitat ara mateix l'area d'esports es una estructura organitzativa més fortes i no noves instal·lacions

Pepe

Re: Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Pepe | 04/06/2013, 10:02

Gràcies Lector com demostra l'experiència no és fàcil mantenir un blog actiu.

Pepe

Re: Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Pepe | 04/06/2013, 09:59

Respecte a lla font;hem demanat i de moment es troba a la proposta d'aprovació inicial del pressupost una partida de 3000 euros per complir la moció de les fonts. Esperam que d'una vegada s'arribi a complir una moció aprovada ja dues vegades al ple.
Respecte al "jardí botànic" al propietari de ca'n Teresa li sobra temps i ganes per posar constantment a prova l'Ordenança de la Via Pública i acumular infraccions.
No té permís per posar una gelera de gelets que ha posat, té permisos per posar jardineres i pissares dins el seu espai d'ocupació de la via pública. Després el posa "jardins botànics" i fins 14 pissarres.

pilotes i fonts

plaça major

pilotes i fonts | 04/06/2013, 08:51

En lloc de penjar lletrerets que prohibeixen jugar als infants amb pilotes a plaça, perque no fan possar la font de ca'n teresa al seu lloc; que per cert supos que algú li ha donat permís per possar aquest jardí botànic a la seva terrassa.

Lector habitual

Re: Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Lector habitual | 04/06/2013, 00:37

Passa el temps i desapareixen o es desinflen els blogs, només vosaltres i el PSM manteniu el tipus.
Gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb