URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conflicte d'interessos

Alternativa | 14 Juny, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Aquests dies es presenta al Ple del Consell Insular  l’aprovació de l'ordenança reguladora de la Carretera Vella de Lluc a Pollença, i és a través de la premsa que hem sabut que el batle ha presentat un informe tècnic de l'àrea d'urbanisme com a propostes  de l'Ajuntament.  El batle en cap moment  ha consultat o ha informat als grups de l’oposició d’aquestes al·legacions com era el seu deure; ni a les comissions informatives ,ni a la dació de comptes que es fa a cada ple. I això que al ple d’abril  li vam plantejar tota una sèrie de preguntes que tenien relació amb la Carretera Vella de Lluc:

“Respecte a les ovelles mortes del batle aparegudes a la Carretera vella de Lluc quina de les dues versions que ha donat el batle a la premsa és vertadera; les havia enterrar i van aparèixer al camí o van morir al mateix? Si segon va declarar el batle  fa dies sabia que es trobaven mortes al camí, una de les rutes de la biodiversitat que van presentar fa poc, perquè no les va retirar  immediatament.? Si el Batlle no te res a veure amb l’abandonament dels animals morts, per què ha parlat de persecució política? Per què no s'alegra que hi hagi ciutadans que denuncien fets que al cap i a la fi ens perjudiquen a tots?”

Al ple d’abril no va haver temps de contestar aquestes preguntes però al ple de maig, quan era el seu deure contestar-les van ser les úniques preguntes que el batle ni tan sols va llegir.

 Abans d'ahir, després de sortir la nostra denúncia (veure notícia al Diario de Mallorca) el batle ens va enviar l'informe que s'havia enviat al Consell i va insistir en que ell no l'havia comanat i que l'havia fet d'ofici l'arquitecte en Rafel Balaguer (un tècnic que sembla més un càrrec polític). Com podeu llegir l'informe no és gran cosa peò el batle és perfectament conscient de que el tema de la Carretera Vella de Lluc és objecte de polèmica i discussió al ple i ha estat incapaç de separar el seu càrrec dels seus interessos particulars,  i ha parlat de persecució política quan realment només el demanant complir amb la seva obligació i fer tot el possible recuperar un camí públic. La  solució proposada pel batle en benefici de  la construcció de dos ponts sobre el torrent és una solució tan costosa com innecessàriaEl batle hauria d'haver aprofitat l'informe per defensar la recuperació total de la Carretera vella de Pollença a Lluc de manera lògica i coherent per acabar bé una ruta tan important turísticament com és la Ruta de Pedra en Sec, sense obligar als excursionistes a sortir a la carretera asfaltada. 

No és la primera vegada que el batle no distingeix entre el seu càrrec i els seus interessos particulars a aquest tema.

 

 


 

Comentaris

Pepe

Re: Conflicte d'interessos

Pepe | 14/06/2013, 16:14

Molt interessant la notícia del Última Hora no tant per les negociacions entre PP i PI com pel que comenta de l'assemblea local del PP i la crisi interna que van tenir sobre tot amb la regidora d'eu moll.
Pel que ens han comentat sembla queel major problema en aquest moment és que CiU vol que entri també UMP al govern, es veu que no els va bé no tenir majoria.

Alternativa per Pollença

El temps lleva i dona raons...

Alternativa per Pollença | 14/06/2013, 11:26

El PP ultima con el PI la entrada de Convergència en el Ajuntament de Pollença
Las negociaciones con UMP dividen a los populares.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ultima-entrada-convergencia-gobierno.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb