URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No volem tornar a la gestió del 2003

Alternativa | 17 Juny, 2013 09:17

El passat dijous el diari "Última Hora" publicava que el PP està a punt d’arribar a un acord amb el PI perquè s’incorpori a l’equip de govern, un acord al que es podria sumar UMP (veure notícia). Cap sorpresa, el que ens preocupa és tornar a les formes de fer i gestionar d'un govern com el del 2003 (PP-UMP & UM-UNPI), una forma de governar i gestionar de la qual encara tots els ciutadans de Pollença  estam pagant les conseqüències. L'exemple més clar seria el projecte de l'auditori d'en Moneo que va ser un dels temes  claus d'aquell pacte beneït per en Jaume Matas i que ara ens volem fer pagar.

Igualment ens preocupa que a les negociacions entre PP –PI,  puguin incloure amagar l’auditoria que afecta a un regidor del PI  a un calaix, fet que evidentment no consentirem.  Al mes de gener es varen fer públiques les conclusions de l' auditoria feta a l’Ajuntament per l’empresa especialitzada DELOITTE. A l'auditoria es constaten nombroses irregularitats: incompliment de  la llei de contractació pública, falta de control pressupostari de les despeses que  s'aprovaven, factures aprovades sense conformar ... i  algunes de les mateixes van ser realitzades per un dels actuals regidors de CiU en i ex-regidor d’esports d’UM a anteriors legislatures. (veure anterior article; L'auditoria no acabarà a un calaix)

Al mes de febrer vam presentar una moció, que es va aprovar per unanimitat, per realitzar un informe jurídic sobre l’auditoria per confirmar o  no els possibles delictes que s’hagin pogut realitzat en algunes de les actuacions indicades a l’informe i, si és el cas, denunciar-les als jutjats. Des de febrer fins al darrer ple de maig hem demanat al batle en diversos plens pels  informes respecte a l’auditoria. Una feina que hauria de ser prioritària per aclarir les greus irregularitats assenyalades en la mateixa. La resposta sempre ha estat que no s’han fet i no s’ens ha informat de que s’hagués donat cap pas per fer aquests informes, tot això en paral·lel a les negociacions entre PP i PI, el que evidentment no ens dona cap confiança tenint en compte el que va ser la nostra experiència amb un govern similar al 2003.(notícia al Última Hora)

 


 Del 23 al 30 es fa una crida a tota la ciutadania a un plebiscit ciutadà,  "Plesbiscito Ciudadano".Al cas de Pollença  els Indignats organitzen aquest plesbiscit, al seu perfil de facebook us podeu posar en contacte amb ells per ajudar i participar. Cal posar en marxa el major nombre d'urnes possibles, se necessita gent perquè aquesta acció sigui un autèntic èxit de la ciutadania.



 

 

Comentaris

Joan CC

Re: No volem tornar a la gestió del 2003

Joan CC | 18/06/2013, 14:46

Entrar a governar a l'ajuntament és matemàticament impossible amb un pacte d'esquerres. Fins i tot fent un exercici d'imaginació tan gran com acceptar al PSOE o als no adscrits com a d'esquerres, així i tot no arribam. Es el que el poble ha decidit i malauradament a un poble no es poden anticipar les eleccions.

jr

Això és el que hi ha

jr | 18/06/2013, 12:36

Me sembla encertat el comentari anterior sobre els convergents, el que és molt, molt difícil és aconseguir un pacte "d'esquerres", començant per que poso en dubte el grau d'esquerranisme actual del PSOE pollencí...I això el Batlle ho sap fa estona.
En tot cas, i amb els errors que pugui tenir Alternativa, errors imputables a que fa coses, i moltes (qui no fà rés, mai s'equivoca, però en política, enganya. Els morts mai s'equivoquen)
La tasca d'opossició, i donar a coneixer aquesta tasca es esgotador, però veig que els regidos de Alternativa, i hi afegiria PSM, no se cansen, és una fidelitat i una lleialtat als seus votants que no es veu sovint en la activitat política dels temps que corren, una coherencia que ja podrien tenir a mes alts nivells.
M'han sorprés possitivament.Enhorabona.

La lliga de los convergentes!

No ho aconseguireu si...

La lliga de los convergentes! | 18/06/2013, 09:38

Hola, me pareix fantàstic el que posa l'article però si no voleu que l'auditoria quedi en un calaix i que no hi hagi la mateixa gestió que al 2003, hureu de promoure un pacte d'esquerres i entrar a governar a l'ajuntament, ja que sinó no podreu fer absolutament rés. De tots els delictes que parlau en referència a l'auditoria anirà passant el temps i prescriuran, alguns s'hauran embutxacat tot el que hauran pogut, actuant com una màfia i els ciutadans ens quedarem amb cara d'estupids.

Per altra banda, desig que entri a governar el PI, ja que un pic governin, se llevaran la màscara i podrem veure que uns i altres no són més que hipòcrites: uns per criticar les polítiques anitimallorquines del PP, i els altres per acceptar entre ells a gent que els han posat a parir pel carrer. Sinó, se vegin els insults que han propiciat al regidor de festes, a la delegada del moll, a la poca feina de'n David Alonso... etc. Encara que no me sorprén, ja que en Roca també fou incisivament criticat per aquesta gent i mira'l com ha tingut poc esperit per fer-lis front! A la primera de canvi, a llepar-lis el cul per una cadira a Palma i a Pollença. Esper que la baixesa moral d'aquesta gent no afecti al govern de Pollença... Que, per altra banda no crec que succeeixi.

Segons el que facin, perdran vots i, com he dit, es posaran al seu lloc totsolets. La llàstima és que estam intentant ressucitar a un mort i mentrestant el metge fa tard... Continuarem 2 anys més sense solucions, sense esperança i amb quatre cacics que robaran tot el que puguin i més. No estirem a temps per a demostrar-ho, ja que la justícia va lenta i la gent de Pollença més pobre i amb manco qualitat de vida. El temps i la seva feina els posaran a puesto.

Alternativa per Pollença

Re: No volem tornar a la gestió del 2003

Alternativa per Pollença | 17/06/2013, 13:29

Avui segona reunió de la comissió d’avaluació i seguiment de la crisi que a les 18h a la casa consistorial. Ordre del dia: 1.- Aprovació de l’acta anterior 2.- Seguiment 3.- Propostes. 4.- Precs i preguntes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb