URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Alternativa | 25 Juny, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous a les 20:00 hores sessió ordinària de l’AJUNTAMENT PLE a la Casa Consistorial. Podeu venir a la sala de plens de l’Ajuntament o  seguir-ho en directe a Radio Pollença al 107.9 FM o a internet;www.radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook podreu seguir el resultat de les votacions i a aquest mateix bloc publicarem un resultat i primera valoració del mateix.

 

Ordre del dia de la sessió:

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 26 de març de 2013.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària celebrada dia 7 de juny de 2013.

3.- Pressa de possessió del Sr. Francisco Javier Barba Martín del càrrec de regidor d’aquest Ajuntament.

Presa de possessió del regidor del PSOE que sustitueix a na Mª del Mar.

4.- Resolució d’al·legacions i aprovació definitiva, si procedeix, de l’expedient de  desafectació parcial de l’edifici del centre de dia de Pollença.

Només s’ha presentat una al·legació; l'edifici no està a l'inventari de bens municipal, cal recordar que aquest  està aturat des de 1989. Precisament una de les nostres peticions, que va ser acceptada, a la negociació dels pressuposts del 2013 va ser posar una partida per realitzar aquest inventari de bens i que posar una partida. L’al·legació es rebutja amb un  informe de la Secretària (podeu llegir l’informe).

5.- Aprovació, si procedeix, de la imposició i ordenació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis assistencials Patronat municipal Residència Social Santo Domingo.

A la passada legislatura ja es va fer un esborrany que no va arribar mai al ple. Ara es demana aquesta ordenança per l'ampliació de la Residència. S'han calculat els costs de  les 27 places que hi ha ara. (amb la Residència nova seran 37 places) i i la mitjana dels costs actuals són en torn a 1800 euros mensuals per a les persones depenents. En aquest moment els residents paguen un 80% de la pensió i la resta dels doblers són pagats per l’Ajuntament. En aquest moment es proposa que els residents facin un reconeixement de deutes i  si no tenen cap bé són places concertades per l'Ajuntament però si tenen béns haurien de pagar la plaça completa.

- Ordenança Fiscal.

- Memòria econòmica.

- Informe Intervenció.

6.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació puntual de l’ordenança reguladora del preu públic per assistència als concerts Festival internacional de Música de Pollença.

L'any passat es van ingressar per aquest concepte 69.000 euros sobre 140.000 euros pressupostats. La proposta és reduir els preus un 30% que després caldria arrodonir amb  quatre categories de concerts i tres categories de tarifes proposades per la direcció artística. També proposen que el ple delegui l’aprovació de futures ordenances a la Junta de Govern.

Com us vam comentar a aquest punt va haver un bon debat al ple ja que el batle segueix actuant de forma irracional i autoritària,d’esquenes al ple; passat fins ara de tot el que l'haviam demanat des de l'oposició (excepte CiU). Li vam demanar  conèixer abans el programa del Festival per saber de què fixam els preus i ens va dir que el faria després del ple! A més a més a la premsa ja s’ha anunciat part del programa i s’ha doant per aprovat aquest punt.

- Ordenança.

- Estudi econòmic.

- Informe Intervenció.

7.- Ratificació, si procedeix, de la resolució de Batlia núm. 433 de dia 31 de maig de 2013

Nomenament de Procurador i lletrat per un recurs de cassació contra la Sentència del Tribunal Superior de Justícia, a partir del Contenciós de Masampe, que ha suposat l' anul·lació de  l'adaptació del Pla General al POOT (Pla d'ordenació de l'oferta turística) a Formentor.

8.- Moció d’Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra en contra de l’avantprojecte de llei per a la racionalització i la sostenibilitat de l’administració local (veure moció)

Presentam aquesta moció contra una reforma que és un pas més en l'ofensiva neoliberal del PP que vol disminuir el sector públic a la seva mínima expressió, desmantellant aquelles estructures que no resulten econòmicament rendibles i disposant el trasllat a mans privades, de totes aquelles que resulten rentables a interessos econòmics.

9.- Moció d’Esquerra i PSM sobre l’exercici de la sobirania fiscal a l’Ajuntament de Pollença (veure moció)

La Moció segueix la línia de les mocions presentades a Catalunya i insta a l’Ajuntament a exercir la Sobirania Fiscal i ingressar els seus pagaments a L’Agència Tributària de de les Illes Balears que després l’enviaria a l'Agencia Tributària espanyola.

10.- Moció presentada per PSM. CiU, Lliga, Alternativa i PSOE de rebuig a la implantació obligatòria del decret sobre el tractament integrat de llengües TIL als centres educatius. (veure article).

El Decret del tractament integrat de les llengües (TIL) s'ha fet sense escoltar als professionals i amb un calendari d’aplicació totalment inassolible, ja que en el fons no és més que un decret absurd i sense sentit al qual només s'intenta amagar un atac contra el català darrera el trilingüisme.

11.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació/ Dació de comptes de Batlia

2.- Precs i preguntes.”

Cal contestar les preguntes que vam presentar al passat ple.

Demà acte multitudinari per difondre i informar sobre la vaga indefinida d'educació. Dimecres  a les 17:30h a Manacor, al Teatre Municipal.  Que tot això sigui un èxit només depèn de nosaltres!!

 

 

 

 

Comentaris

ja ho val

ja ho val

ja ho val | 28/06/2013, 21:05

Bé, a la lliga i CIUP està ple de peperos i ex uemitas..

anonim com tots

No a la recentralitzacio

anonim com tots | 28/06/2013, 19:48

Alerta amb en JR te més perill que el batle. Al temps

Pere

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere | 28/06/2013, 19:07

Pepe les teves paraules son un bon exemple que lo huma parasita i s'apodera de lo platonic, tu ja m'entens!

L'hermità

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

L'hermità | 28/06/2013, 18:39

Sí, sí, ha fet molt pel poble. gastar a balquena, omplir calaixos de factures, contractes irregulars, comanar feina als amics (tu a lo millor ets un dels beneficiats de la menjadora). L'anyoram amb ànsia, els pollencins no poden viure sense ell.

Ara digués el que vulguis

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Ara digués el que vulguis | 28/06/2013, 18:20

Tu, Pepillo, el que has de fer en parlar den Michel es rentar-te la boca perquè per molts d´anys que prediquis no arribaràs a les soles de les sabates del que ell a fet pel poble.

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 28/06/2013, 16:45

T'han informat mal la finalitat de la coalició d'Esquerres és acceptar el generós oferiment de CiU i fer a J batle i recuperar a Michel com regidor de festes i esports. Enyoram els temps passats...

Ex votant de Alternativa

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Ex votant de Alternativa | 28/06/2013, 15:14

Deixau anar els d'Um!!, no els volíeu a l'Oposicio llavors que se'n vagin al
Govern o allà on vulguin. El que m'interessa es la Coalició d'esquerres de la que parlau. Vos vull animar en aquest sentit, seria una gran passa per l'esquerra a Pollença. El que no es de rebut es que la cap de llista sigui una ex-UM com na Malena. Aquesta ja seria bona!!

jajajajajajajaj

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

jajajajajajajaj | 28/06/2013, 09:43

I Alternativa en guanyara 3 o 4 més

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjajajajjajjajajajajajajajajajaja

ciutadà

Ex-UM

ciutadà | 28/06/2013, 08:02

Ex-uemitas de Pollença, demostrau que els vostres mestres vos ensenyen molt bé i molt ràpid. No vos va servir de res la castanya que vos vareu pegar, continuau igual que sempre. A les próximes eleccions pasareu de 2 regidors a 1 o a cap. El poble no es beneit i d'això si que en xerra.

SIsi

ja ho val

SIsi | 28/06/2013, 00:29

Una pena que aquest de CIUP demostrin que no poden ser alternativa de res...
En Pasto´r tindrà feina per compondré aquest personal...

Republica

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Republica | 27/06/2013, 22:48

Definitiu......Pepe no podies ser Batle tens problemes d'enteniment i, segon, hauries de ser mes generós amb na Munareta amb lo feinera i consequent que es amb el seu programa electoral hauria de ser la Batlesa. Ja es ben hora que deixis d'embullar i anuncia la Coalició dels "Pepe's Villa" . Aixi almanco el Lumbreras treurà el cap del sac.

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 27/06/2013, 18:32

Estimats convergents no crec que els periodistes de dos mitjans de comunicació diferents s'inventen declaracions del batle. Per tant el problema no és ni dels mitjans de comunicació ni dels mortals que els llegim, el problema seria del batle que mentiria però no he vist cap nota de premsa vostra ni cap prec al ple d'avui demanant-li rectificar.
Deixar-vos d'històries i de ficar-nos a la resta en vostre mar de dubtes, una estoneta és divertit però ja començau a ser "cansinos".

militant de CIUP

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

militant de CIUP | 27/06/2013, 17:41

El pacte està fet!!......... però com diria en Miquel Sánchez : "on és la paga?". Ho sol dir quan vol justificar que Alternativa no governa a pesar d´estar dins la Junta de Govern.

Ara, diu en Pepe Garcia damunt el que interpreta els diaris, que el pacte està fet. Au idò!!...ja mos contaràs el seu contingut, com queda la configuració del govern, com s´aconsegueix la majoria política que el condiciona, etc... ? . Company, això jo li dic "passa l´arada davant el bou". Pepe no siguis ansiós. No t´enfadis. CIUP també t´hagués recolzat a tu si poguessis fer una alternativa de govern. Si ara no ets Batle, es per manca de vots, recolzaments d´altres partits polítics i perquè Esquerra Republicana no ho va voler (segons en Miguel Sánchez).

Decepció

Pacte CIU-PP

Decepció | 27/06/2013, 17:36

CIU, exUM, no sap estar sense governar i ara ho acaben de demostrar. La falta de suport a les eleccions va fer que haguesin de quedar a l'oposició. Hem de recordar per si a algú li ha fuit la memòria que varen passar de 5 a 2 regidors, batacazo total!. Pero no han pogut aguantar una legislatura sense poder...el poder és el poder.... No han pogut aguantar la tentació. Aquesta legislatura haurien d'haver quedat a l'oposició i guanyarse de nou la confiança del poble fent una bona oposició.

Convergent

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Convergent | 27/06/2013, 17:14

Disculpa Pepe, no estic al teu nivell per seguir el debat.

A tu no t'interesa ni xerrar ni debatre ni aclarir res.

I jo pas de les teves obsesions personals. Tu totsolet deixes veure la classe de persona que ets.

No necessit fer descalificacions, tu te les fas totsolet.

Salut i alegria.

P.S. Tal vegada si que ha de aprendre del segon regidor de CxI. Almanco noltros no hem de demanar per darrera que s'aturin debats on vos heu ficat totsolets.

Pepe

Continuant el Festival del UMor

Pepe | 27/06/2013, 15:52

Convergent una vegada més he de confessar que tens raó, he tengut que pagar al batle no una sinó tres vegades perquè declari al Última Hora y al Punt Informatiu que el pacte amb vosaltres pràcticament és cosa feta. També he tengut que pagar als mitjans de comunicació citat per publicar aquestes falsedats i tot per desviar l'atenció del nostre pacte d'esquerres i evident crisi.
Sóc el culpable de tota aquesta cortina de fum, el batle el pobre només s'ha limitat a declarar el que jo li comanava, m'imagin que per això jo sóc el dolent i no qui ha declarat que el PP ja ha acceptat el vostre pacte.
Què el Punt col·loqui en portada el titular "El PP accepta les condicions de CiU per governa a Pollença" ens ha costat molt de duros ja que la notícia és el pacte d'esquerres del que el poble va ple.
També és veritat que sóc un maleducat, mirà que publicar comentaris donant la meva opinió i argumentant, no n'hi ha dret... Cada dia em donau una lliçó amb els vostres comentaris del que és argumentar i raonar donant la cara. Moltes gràcies per aquesta lliçó que encara no hem valorat suficientment.

Respecte a Miguel tens més raó que un sant, no hi ha dret a que els nostre segon regidor opini, vagi a comissions i reunions i participi al ple... Ja l'he dit que ha d'aprendre del segon regidor de Convergència al que no se li ve el pèl a reunions i comissions i que és un convidat de pedra als plens. Hem d'aprendre tantes coses de vosaltres convergent... però no perdis l'esperança, en Joan Cerdà ja ens deia coses similars a la passada legislatura, et recordes quan teniau cinc regidors...No li vam fer cas, quin gran error.

Convergent

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Convergent | 27/06/2013, 14:56

Supòs que el pi no sap com vendre el seu pacte amb el PP igual que tu, Pepe no has sabut vendre la teva nova forma de fer política a la teva assemblea. I així vos va, a menos, la gent no entén que feis i està descontenta. Dit de ells que no s'amaguen. Crec que prou problemes tes a ca teva com per continuar desviat l'atencio i diguent mentides o nt conclusions pròpies sobre lo que posa el diari.

Si fossis un bon polític, si fossis com a mínim una persona decent constastaries la informació, o acceptaries lo que te diuen els de CxI. El temps dirà ui tenia raó. Després podràs fer sang, disculpes no crec que en demanis perque ti falta l'educació. Segurament aquella parella que treballava a un lloc de fruita en tenia mes que el seu fill universitari.

Per cert Sánchez. Aquí l'unic que necessita un tranquilitzant es el teu cap de llista cada vegada que veu que has escrit al bloc. Prerque son mítiques les teves intervencions.

Convergent

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Convergent | 27/06/2013, 14:50

Alternativa per Pollença | 27/06/2013, 12:36

Un troll és algú que intenta provocar a d'altres publicant o enviant missatges que intenten excitar emocions en una comunitat en línia.A ixò ho sol fer per aconseguir una reacció per part dels altres usuaris o bé per causar problemes.

Es a dir en Pepe es un trol i maleducat.

Margalida Amengual

UM

Margalida Amengual | 27/06/2013, 13:02

O a ningú li quedaba cap dubta de que el PI era UM2? Ells, s'entén per ells Jaume Font, Melià, Pastor... sí que volen una cadira, és més, la somnien i la desitgen i faràn el que sigui per aconseguir-la. Lo primer pactar aquí i allà per els pobles, aquest és el principi; ara están abonant la terra per un futur pacte a nivell autonòmic i, els babaus de CxI Pollença els hi segueixen el joc. La Llengua, la cultura, les polítiques socials que tant ens predica el Pi que vol defensar idò se les passen pel forro com tal de tenir un cadira. I xerrant de corruptes, en Jaume Font no va esser imputat per un cas de corrupció o falsedat o jo que se que? Ja no me'n record, n'hi ha tants!

Alternativa per Pollença

Viquipèdia

Alternativa per Pollença | 27/06/2013, 12:36

Un troll és algú que intenta provocar a d'altres publicant o enviant missatges que intenten excitar emocions en una comunitat en línia.A ixò ho sol fer per aconseguir una reacció per part dels altres usuaris o bé per causar problemes.

Un

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Un | 27/06/2013, 11:08

En maki, en tugurt,en....... Eren trolls?

Joan CC

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Joan CC | 27/06/2013, 08:31

Tal vegada podíeu suggerir al PP de Pollença que canviïn el nom, així no quedaria tan malament pactar amb ells.

Joan CC

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Joan CC | 27/06/2013, 08:28

No deixa de ser curiosa aquesta aparició repentina de trols tornant a les seves belles tàctiques. Però el bo de tenir un bloc com aquest es que tothom pot tornar enrere i comprovar el que varem fer o no. Després de les eleccions varem plantejar el nostre pacte de mínims, els grups d'esquerra el varen acceptar, el PP no. Es vera que Esquerra va ser el primer en descartar un pacte d'esquerres, i per això ja no es va arribar a negociar res. Salut i bones festes de Sant Pere!

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 26/06/2013, 23:37

El Punt Informatiu ha deixat en evidència a l'igual que va fer el Última Hora que les negociacions no s'han iniciat ara sinó que es van iniciar fa temps i que el PP fa dies que va acceptar les condicions de CiU per governar a Pollença. Per què ara CiU es dedica a embullar... Simplement per què no saben com vendre el seu pacte amb el PP ni més ni manco.

Pepe

Paco

Pepe | 26/06/2013, 23:32

Paco el tema de filtrar comentaris l'hem debatut més d'una vegada, és cert que els troll poden distorsionar debats com el que vam començar sobre el PP i la Llengua (no sé si vas llegir la meva contestació) i això no és gens positiu però per altra part si diuen les pardalades que diuen a aquest bloc les podem rebatre i tothom pot valorar la riquesa de la seva argumentació, cosa que no passa al carrer o a la barra d'un bar.

sisi

sisi

sisi | 26/06/2013, 21:46

Ja has reposat la Font de la plaça?

Sisi

Sisi

Sisi | 26/06/2013, 21:45

Les practiques actuals de CIUP recorden les practiques de UM, és a dir, per no xerrar d'ells embullar amb els altres, es veu que la pedrera va surant igual que els veterans...

Garci

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Garci | 26/06/2013, 21:30

Benvolguts, tot el que negociarem fa dos anys va ser amb un document fet públic on hi figuraven les arees. Llegiu i després en parlam. Haguéssim negociat qui gestionava qué si primer tots els partits haguessin acceptat el pacte de mínims, que no incloia ni noms, sigles o cadires a repartir. I menys batlies.
Per altre banda, perqué en Pepe no pot ser batlle?
Salut.
Pdt: m'encanta quan eel poble va ple peró ningú en xerra. I si volguéssim fer una coalició d'ezquerres, que?

ja ho val

negociacions

ja ho val | 26/06/2013, 21:22

Al punt informatiu diu: El PP acepta les condicions de CIUP...
pernsava era en PP que ho deia, baja obssesió tenen aquesta genteta...

per llogar-hi cadires... de batlia

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

per llogar-hi cadires... de batlia | 26/06/2013, 19:55

Molt bo ara surt que en Pepe negocià cadires, molt bo. Els del seu mateix partit, alias Garci, deuen estar contents.

Pere

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere | 26/06/2013, 19:45

A mes jo crec que es important pels votants de alternativa i de na Malena saber que estaben disposats a governar junts, es un exercici de transperencia important sobretot per a les properes eleccions, aixi totthom votara sabent d'aquesta possibilitat?!

Pere

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere | 26/06/2013, 19:39

Noltros embefam voltros la adorau, pero quina transparencia m sanchez, perque no ho diguereu que negociaveu la batlia amb na malena, perque no fereu public amb quines condicions, com s'havien de repartir arees, ......... Predicau pels altres el que voltros no voleu fer

Pere C.

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere C. | 26/06/2013, 18:29

Se te veu u plumero! Malena per amunt Malena per avall. Quina fixacio. No fa falta dir de quin partit ets. Ja embafau, dos anys fent els mateixos comentaris.
Era bona quan havia de ser la vostra cap de llista pero quan s'en va anar se va convertir en tot lo contrari. Vaia contradiccio, no?
Es veu de ben enfora que encara ara la rabia vos pot.

Miquel Sánchez

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Miquel Sánchez | 26/06/2013, 17:21

Pere, que bo que el nombre 1 d'una llista no pugui negociar ser batle "apaga i vamonos".

P.D.

Pren un tranquimazín d'aquest que nirviós

Paco

ANONIMS

Paco | 26/06/2013, 17:18

En vez de acusar tanto a los anonimos que se esconden etc, pq no poneis en el tema de comentar que sea necesario estar registrado? sencillo de hacer, otra cosa es que no interese hacerlo.....
A mi tb me da que muchos anonimos los pone alguno para auto responderse.....

Pere

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere | 26/06/2013, 17:11

Xavierpactes cergonyosos?!, el vergonyos es intentar der un pacte en na malena per tenir 2 anys de batlia i que no fos possible per ERC , no dir res, despres que hi hagi un pacte malena - pp, no dir res, acceptar estar a la comissio de govern per imposicio de na nalena al pacte, no dir res, fer la pinsa en na malena, no dir res,, queixarse que es pot readitar un pacte de k'estil um-pp, quan aixo ja s'havia fet a principi de legislatura ( recordar que na malena era tinent de batle al pacte pp-um del 2003) i en aquell moment no dir res, i ara posar el crit al cel. Cantau que pareixeu sopranos

Xavier

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Xavier | 26/06/2013, 14:09

Es curiós que una cosa que el poble en va ple, però només ho saben els quatre trolls convergentspineros. De tota manera no veig gens malament això de fer una coalició d'esquerres, si els partits s'entenen pot estar molt bé, però això no s'ha de veure gens influenciat pel que puguin dir quatre cans sanats de fred que lladren pels racons per amagar els seus pactes vergonyosos amb el PP.

Alternativa per Pollença

Encara podeu votar

Alternativa per Pollença | 26/06/2013, 12:53

PLEBISCIT CIUTADÀ DEL 23 AL 30 DE JUNY
- dies diumenge 23 i diumenge 30 de les 10.00 h. a les 13.00 h. a la Plaça Major de Pollença,
- dies 24, 25, 26, 27, i 28 de les 19.00 h. a les 21.00 h. a la Plaça Major de Pollença.
-dimecres 26 de les 10.00 h. a les 13. 00 h. a la Plaça del Port Pollença.
-dissabte 29 de les 19.00 h. a les 21.00 h. a la Plaça del Port Pollença.
Farts i fartes ja de la manca de Democràcia i de transparència, de la vulneració dels nostres drets socials i ambientals, de la pèrdua dels Serveis Públics (Educació, Sanitat, Habitatge, Ocupació, Dependència, Serveis socials ...), de la corrupció, del deute il · legítim i odiós, de les retallades, de les privatitzacions i d'una infinitat de despropòsits més ..., s'ha convocat, del 23 al 30 de juny, 1 PLEBISCIT CIUTADÀ a tot el país.

És hora de posar en pràctica els dos articles de la Constitució que per dret ens corresponen:

-Art. 1: "LA SOBIRANIA RESIDEIX EN EL POBLE."
-Art. 23: "Els ciutadans tenen EL DRET A PARTICIPAR en els assumptes públics, DIRECTAMENT ..."

Està a les nostres mans que aquesta acció sigui un èxit de la ciutadania. Nosaltres decidim, nosaltres podem!
T'animes?

h
ttp://mareaciudadana.blogspot.com.es/p/plebiscito.html

Hartos y hartas ya de la falta de Democracia y de transparencia, de la vulneración de nuestros Derechos sociales y ambientales; de la pérdida de los Servicios Públicos (Educación, Sanidad, Vivienda, Empleo, Dependencia, Servicios sociales…), de la corrupción, de la deuda ilegítima y odiosa, de los recortes, de las privatizaciones y de un sin fin de despropósitos más…, se ha convocado, del 23 al 30 de junio, un PLEBISCITO CIUDADANO en todo el país.

Es hora de poner en práctica los dos artículos de la Constitución que por derecho nos corresponden:

-Art. 1: “LA SOBERANÍA RESIDE EN EL PUEBLO.”
-Art. 23: “Los ciudadanos tienen EL DERECHO A PARTICIPAR en los asuntos públicos, DIRECTAMENTE…”

Está en nuestras manos que esta acción sea un auténtico éxito de la ciudadanía. Nosotr@s decidimos, nosotr@s podemos!!!
¿Te animas?

h
ttp://mareaciudadana.blogspot.com.es/p/plebiscito.html

3,1416

ja ho val

3,1416 | 26/06/2013, 12:40

Realment, si el que ha d'aportar el PI són comentaris anònims a blogs d'altres partits, mal futur veig a aquesta formació....

Pere C.

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere C. | 26/06/2013, 11:55

Es lamentable veure aixo. Pepe, no heu de perdre mes temps amb aquests comentaris de 3 o 4 que s'amaguen amb pseudonims, sempre son els mateixos, basta veure el contingut dels comentaris. Els blogs estan en decadencia precisament per la gent que els utilitza per insultar, i clar mai donant la cara. Quin nivell!. Cap dels que insulten s'atraveixen a posar el seu nom. Com els nins petits que tiren la pedra i amagen la ma. Quina falta de valentia. Aixi mai arribarem en lloc.

Transparent

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Transparent | 26/06/2013, 11:44

Pepe el que és humoristic, és que el poble en va ple, i que xerrant d'això hagin sortit secretets ben amagadets des de fa dos anys.

Resulta que ara hauries estat senyor batle.

la vostra transparència que reclamau és com les finestretes de la sala d'interrogatoris, unidireccional, dels altres cap avosaltres

I això no son suposicions ni falacies ni res d'allò que tant acusau de fer als altres, però que sovint practicau vosaltres. això ho ha afirmat el sengon regidor vostre.

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 26/06/2013, 11:08

No tinc més remei que confessar que tenim un gran pacte d'esquerres que hem cuinat en secret durant mesos, tan secret que ni nosaltres el coneixiam fins que els trolls l'han descobert a les festes de Ciutadella i ens han obert els ulls.

Continuant el Festival de l'Humor o millor dit de l'UMor.

ja ho val

Males maneres?

ja ho val | 26/06/2013, 10:49

El simbol de la corruppció té noms i llinatges, Tomeu Vicens, Miquel NAdal, JAume Font (inhabilitat durant uns anys), Maria Antònia Munar...

padrino

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

padrino | 26/06/2013, 10:02

A alguien le suena el nombre de Toni Oliver?

Ido si

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Ido si | 26/06/2013, 09:23

L'unic que practica maneres de fer fe UM es A.

Mentint, ocultat els seus pactes, desviat l'atencio.etc

Ah i estant aferrat a na Malena com ella ho estava de na Munar (símbol de la corrupció)

Alternativa representa mes el que era UM que qualsevol altre partit dins aquest municipi.

ido

de pena

ido | 26/06/2013, 01:26

Amb aquesta manera de fer, realment CIUP manté les maneres de UM i la seva descomposició...

Coalició perque en Pepe pugui tornar mandar (de consorte)

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Coalició perque en Pepe pugui tornar mandar (de consorte) | 25/06/2013, 23:04

Si Pepe ANÒNIMS per amunt, ANÒNIMS per avall.

Som tant anònim com els votants que te varen posar on ets. I als que has de passar comptes.

Pero aquest anònims no te molesten. Fins i tot sense saber Si son elsateixos que te critiquen.

Ser coherent. A les properes eleccions no accepteu cap vot que no vengui firmat.

Garci

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Garci | 25/06/2013, 21:51

Sî, sí, que algú publiqui algun document d'aquesta suposada coalició. Així també sabrem de que va el tema.

Pere C.

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pere C. | 25/06/2013, 21:44

Quin mal de panxa que tenen alguns i algunes perque tots els partits de l'oposicio llevat de CIU estan fent una bona feina coordinada com mai s'havia vist a n'aquest poble. Ojala aquest pacte d'esquerres fos vera, segur que tots els pollencins guanyariam. Pero resulta que segons els diaris el partit que esta negociant un pacte es CIU, no? O m'he perdut algo? No hauria de ser CIU el que hauria de donar explicacions a tots els pollencins?

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 25/06/2013, 21:07

Continues sense aportar cap prova del que dius ni cap argument.
Esper qua hagis gaudit de la teva estància a Ciutadella, encara que no t'ha servit per millorar les teves aportacions a aquest bloc.

Afectat

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afectat | 25/06/2013, 20:48

Per cert a Ciutadella teniem wifi

Afe factat

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afe factat | 25/06/2013, 20:47

Però insultes.

Jo no he dit res que hagis fer que no sigui mes que evident.

I o deixa de acusar a la gent de falsa per no posar el nom no deixa de escriure anònims mentider.

Els teus anònims se coneixen de una hora enfora.

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 25/06/2013, 20:39

Es veu que el troll era a Ciutadella i ja ha tornat.

A l'afectat li diria que a mi el que em sembla maleducat i fals és amagar-se darrera de l'anonimat per opinar sobre altres i acusar sense proves.

Ja em diràs on he insultat a ningú de CxI i la Lliga i on he mentit?

Si CiU no vol publicar el seu document de continguts prioritaris està en el seu dret, igual que jo estic en demanar-ho sense insultar i faltar a ningú.

Una

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Una | 25/06/2013, 20:34

Molt be. Els comentaris den Joan CC dins la linea tan inteligent com sempre. Si aixo es el coordinador de A no m'estranya de que aneu aixi.

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 25/06/2013, 20:34

Els anteriors PPs no van fer una utilització política de la llengua i pens que no havia cap problema. L'actual PP d'en Bauzà ha seguit el model valencià i ha creat problemes on existien amb arguments polítics que no científics.
Sóc castellanoparlant però pens que el català es troba a una situació molt minoritària a molt d'àmbits i cal defensar-ho mentre que el castellà no necessita cap ajuda addicional.
El que estudien els nostres fills s'ha de fer amb criteris pedagògics no polítics i el model d'immersió lingüística i seccions europees és infinitament millor que el model del TIL que és fonamentalment polític.

Afectat per les mentides que deis

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afectat per les mentides que deis | 25/06/2013, 20:22

Hola Pepe. Voldria dirte en primer lloc que ets un maleducat i u falç. I aixo no es una opinió meva. Es un fet.

Estas insultant a la gent de CxI i lliga contínuament.

Aqui ningú diu mes mentides que tu. CxI ha anat fent públic tot el que sa de fer i al temps que es oportú fer-ho. Que no es, per molt de greu que te sàpiga, quant tu vols. Sinó quant toca.

Ningú amaga res, només tu amages ràbia i fòbia darrera comentaris que intenten desviar l'atencio.

Joan CC

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Joan CC | 25/06/2013, 20:19

Uep o be es el dia lliure o sembla que a algun trol li ha baixat la feina de temporada.
Tal vegada es la ressaca de Sant Joan

Paco

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Paco | 25/06/2013, 20:13

Si Pepe, si este es el pp mas anticatalanista de la historia, los anteriores que eran antiespañolistas?
Sabes, a algunos nos agrada que nuestros hijos hagan mas horas de castellano y/o ingles que antes, pero claro, sino pensamos como "vosotros" estamos confundidos.
Y antes de que te confundas, no, no soy del pp, me considero de izquierdas....

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 25/06/2013, 19:40

De veritat que sou genials i més entretenguts que una pel·lícula del germans Marx. Ara que negociau amb el PP 2pel bé del poble" parlau de les negociacions de fa més de dos anys. Si voleu parlar d'aquelles negociacions us podeu anar al que vam explicar i publicar al seu dia a aquest bloc.

El tema actual, que voleu amagar darrera d'aquestes cortines de fum del 2011, és que el projecte suposadament de centre i que tenia com una de les seves principals banderes la llengua està disposada a ser la clossa del PP més centralista i anticatalanista de la història de les Balears.

Miquel Sánchez

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Miquel Sánchez | 25/06/2013, 19:33

Agua pasada no mueve molino!!!

Brou

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Brou | 25/06/2013, 19:25

I tanta sort d'en Lumbreras...

Homo APM?

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Homo APM? | 25/06/2013, 19:17

Tanta sort d'Esquerra idò... vol dir que la cosa estava ben avançada... Però no públicareu res i d'això dos anys, manera curiosa d'entendre la tansparencia... Com dirien a l'APM? "Olé tu, Olé tu!"

Miquel Sánchez

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Miquel Sánchez | 25/06/2013, 19:09

Doncs, mentida, el que va evitar Esquerra si així ho volem interpretar perquè tampoc va ser així de contundent, va ser que en Pepe fos el Batle el primers 2 anys i desprès na Malena, es dir que dijous hauriem viscut possiblement un relleu a la batlia.

L'únic cert és que CIU o PI està a punt de donar suport a un partit que posa la nostra llengua als peus dels cavalls entre altres coses, ah que és pel bé per Pollença, perdonau el lapsus

Brou

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Brou | 25/06/2013, 18:47

Pepe coneixeu que hi ha negociacions perquè ho han públicat... vosaltres no n'heu tengut collons, ni aquestes ni les que fereu a principi de legislatura amb na Munareta!

Afiliat a la Lliga que no es del Pi

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afiliat a la Lliga que no es del Pi | 25/06/2013, 18:13

Malgrat s'ha fet un comunicat, resulta que no s'informa. Malgrat el signen la Lliga i Ciup, voltros li deis del Pi (partit que no te regidors). Crec que no hi ha mes sord qui el que no vol escoltar. I no puc entendre com ara voleu negar les negociacions postelectorals amb la Lliga, Esquerra, Psoe, Psm i Ump. Si ara voleu fer una coalició o no, estaria be saber coses d'aquest fet, tot i que el contrari es no ser transparent.

Brou

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Brou | 25/06/2013, 18:10

Ara te diran que això tampoc és cert.

Memòria selectiva

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Memòria selectiva | 25/06/2013, 17:51

Si Esquerra Republicana no s´oposa voltros haurieu fet Batlesssa na Munareta i ara resulta que no te´n recordes.....au,au, quina por hi ha en treure documents de la negociació? qui va negociar?......suposo que tu, company Garcia. Hi estava d´acord tota l´Assamblea de Alternativa?

Miquel Sánchez

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Miquel Sánchez | 25/06/2013, 17:44

uep, ja ens ham posat les banyes, una coalició d'esquerres sense tenir en compte lternativa

Pepe

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pepe | 25/06/2013, 17:33

Sobre la Coalició d'esquerres haureu de demanar als que parlen d'ella ja que nosaltres no tenim ni idea de que parlau
Nosaltres mai vam parlar de fer batlessa a n´Estrany ni a ningú el nostre document per fer pactes el van fer públic abans de les eleccions
(h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/100775)

Les úniques negociacions que coneixem en aquest moment, encara que no sabem que negocien, són les existents entre PP i PI.

Votant

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Votant | 25/06/2013, 17:06

Qualsevol document que portes a una negociació no es una proposta tancada sinó un punt de partida. Penso que aquest document hauria de ser el programa electoral però be, si n´han fet un de nou, no hi hauria d´haver problemes en publicar aquests document pel coneixement dels comuns. En quan a la Coalició d´esquerres no crec que estàs malament que publicassiu els documents que teniu elaborats quan després de les eleccions havieu de fer batlessa a n´Estrany i això seria interessant per dues coses: primera, per saber en que se basava el recolzament i, segon, per saber quina possibilitat hi ha d´una alternativa real a Pollença.

Joan CC

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Joan CC | 25/06/2013, 16:09

Home, Pregunta i Afiliat , això de parlar de transparència anònimament sembla una mica absurd, no? Sembla que vols desviar l'atenció d'unes altres negociacions.
Salut i alegria!!

Alternativa per Pollença

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Alternativa per Pollença | 25/06/2013, 13:08

Avui al Última Hora; Alternativa presenta una moció contra la nueva ley de la Administració Local.

h
ttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942301_547318895303420_1906308416_n.jpg

Alternativa per Pollença

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Alternativa per Pollença | 25/06/2013, 13:07

Doncs no mentim si el vols creure bé i si no també.
Són altres els que estan negociant damunt un document que és prioritari però secret.

Afiliat

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afiliat | 25/06/2013, 12:50

El poble en va ple, i vostros callau, i encara m'atreveria a dir que mentiu. Però despres voleu marcar el rumb dels altres i les publicacions.

A qué esperareu per fer-ho public?

Alternativa per Pollença

Transparència total

Alternativa per Pollença | 25/06/2013, 12:46

Nosaltres no estam formant res; ni grans coalicions, ni pactes per donar estabilitat al PP a partir d'un document secret de continguts prioritaris.

Afiliat

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Afiliat | 25/06/2013, 12:46

Com és això Pepipto Villa?
Tant d demanar com a un xic pur només per desviar el tema del que feis en secret?
com sempre molt de predicar de transparencia pero no vos l'aplicau!!!

Quant contareu quin acord teniu?
En quin punt estan les negociacions?
Qui serà el representat?

Pregunta

Re: No a la recentralització. Ple ordinari de juny

Pregunta | 25/06/2013, 09:49

I d'aquesta gran coalició d'esquerres que estau formant a Pollença per a les properes eleccions, que en va el poble ple inclòs militants d'alguns d'aquets partits que la formarien, no en dieu res? Amb això no toca transparència?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb