URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tafurs et alia

Alternativa | 02 Juliol, 2013 00:01

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Aquestes illes que eren nostres i ara són suyas s’assemblen al salvatge Oest americà en que aquell era un territori sense llei, i aqueixes són un arxipèlag amb lleis fetes sense ètica i a favor dels dolents, més o manco com en el franquisme… que no hi havia lleis llavors?

Per altra part aquests territoris són consemblants per allò d’estar plens de tafurs, assessors i goliards que fan embulls a voler i ens deixen amb un dit dins l’orella i un dins el cul, és a dir sense cap dobler, i encara ens pixen i diuen que plou.

 

Comentaris

Pere

Re: Tafurs et alia

Pere | 02/07/2013, 19:43

Pepe, i en maki, en tugurt, en ..... Ni ho podien dir dibant el nom?, perque tu ni defensaves el mateix quan son uns altres els anonims, si aquest bloc ha estat el paradis dels anonims, pero ara gira la truita i ja no te agrada tant, ets k'exemple de que ni es el mateix receptar que prendre, i cada dia ho fas mes patent, mostres mes el llauto, ja veurem d'aqui a 2 anys....

Pepe

Re: Tafurs et alia

Pepe | 02/07/2013, 17:20

Doncs sí. La salut,serveis socials i educació haurien de ser intocables.

despropòsit

Ja ho val

despropòsit | 02/07/2013, 15:46

Despropòsit que l’Hospital d’Inca hagi tancat 18 llits hospitalaris i un quiròfan els mesos d’estiu per mor del pla d’ajustament econòmic imposat per a Conselleria de Salut.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb