URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

Alternativa | 05 Juliol, 2013 00:01

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

El passat 27 de maig vam poder assistir a una reunió entre l’Ajuntament ( batle, tècnics d’esports i regodors; David i Miquel Llobeta) i socis del Club d’Equitació.  Cal dir que la reunió va ser provocada per la nostra denúncia pública del incompliment del conveni entre l’Ajuntament i el Club d’Equitació (article El Club d’Equitació ha de complir el conveni.). La informació de la convocatòria de la reunió ens va arribar a través del mateix soci i membre de l’executiva que havia denunciat la situació al Club i quan vam demanar assistir a la reunió el batle no va posar cap problema per assistir.

La reunió va deixar clara la divisió en dos bàndols al Club amb retrets continus entre  uns i altres sobre pagaments, instal·lacions, falta de transparència de la Junta... Mentre uns pocs intentaven raonar i argumentar i el batle els intentava explicar que el Club fa quatre anys que no compleix la seva part del Conveni i que si no el fan l’Ajuntament recuperarà el solar amb les instal·lacions.

A la reunió ens vam assabentar d’un dada que ens va sorprendre  i que ens va demostrar el desgavell  amb el que es va gestionar aquest tema a passades legislatures; l’Ajuntament,  havia invertit en torn a 40.000 euros a les instal·lacions del Club d’Equitació, a pesar de que el conveni deia que el Club s'havia de fer càrrec de les instal·lacions a realitzar dintre de la finca, i  mentre el Club no havia complit pràcticament res dels seus compromisos del conveni (que entrava en vigor en gener del 2009), l'Ajuntament . Un desgavell més que els responsables haurien d'explicar.

Finalment la reunió va finalitzar amb el compromís de que cada un dels dos bàndols del Club triessin dos representants i l’Ajuntament intervindria mitjançant el tècnic d’esports per intentar trobar solucions i el compliment del conveni. El problema és que mentre es realitzaven els primers contactes per fer aquestes reunions i trobar solucions la Junta Directiva  va decidir presentar una moció de censura per expulsar al membre de la Junta que ens havia informat dels problemes del club, amb l’argument de que havia  actuat en contra del club i no havia deixat dur endavant el projectes de Junta. A la fi un disbarat que esperam no s'acabi de fer aquests dies ja que demostraria les escasses intencions que té l’actual Junta per posar pau al Club.

En aquest moment el tècnic d'esport ja ha estudiat la documentació, ha fet les reunions pertinents, ha aportat idees, a orientat al club de com havien e fer per establir quotes i millorar el funcionament del club. La Junta s’ha d’implicar més amb el club i els socis amb més transparència i aconseguint nous socis que utilitzin les instal·lacions. Cal que  el Club doni passos reals per complir el Conveni i tenir l’escola en funcionament en setembre, sinó l‘únic camí de l’Ajuntament és la resolució del Conveni i la recuperació del solar i les instal·lacions. El dimecres 10 de juliol serà la propera reunió.


 El consens del PP (albercocs i cireres).

 

 

Comentaris

Assembleari

El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

Assembleari | 08/07/2013, 19:42

Això sembla que esta dat i beneït.
El darrer que tanqui.
Pareix mentida el menyspreu d'aquesta junta directiva pels seus associats.
Encara es hora que hagin fet com a mínim una nota informativa als socis explicant quina es la situació.
Com be diu en soci el problema es prou important com per convocar urgentment una assemblea general extraordinària i civilitzada per tal de que els socis puguin manifestar al manco la seva opinió i en el millor dels casos aportar quelcom de constructiu per veure si treim u carro.

Pepe

Re: El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

Pepe | 07/07/2013, 22:45

Tens raó soci, això sí l'assemblea no hauria de ser com la de l'Ajuntament. Cal parlar més del present i del futur i ser més constructius.

soci

CLUB EQUITACIO POLLENÇA

soci | 07/07/2013, 17:34

Crec que no esteria de menys q la junta directiva fes una asamblea de socis, per explicar al que passa, i quina es la seva postura

Alternativa per Pollença

Re: El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

Alternativa per Pollença | 06/07/2013, 16:00

Aquesta reunió només és entre els representants del club (dels dos bàndols) i el tècnic d'esports.

soci 3000000

El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

soci 3000000 | 06/07/2013, 12:53

¿lloc i hora de la reunió?
es pública?

Miquel Sánchez

Re: El Club no complia el conveni i l'Ajuntament afegia 40.000 euros

Miquel Sánchez | 05/07/2013, 10:58

Hem fet una rectificació a l'article, la pròxima reunió és el 10 de juliol i no el 10 juny.

Disculpau el lapsus

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb