URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes de maig

Alternativa | 03 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Els dos darrers plens ordinaris (maig i juny) han finalitzat a les 00:00 sense haver arribat als precs i preguntes. Aquests són els precs i preguntes que vam registrar al mes de maig, a alguns podem aportar respostes que ens han arribat encara que no hagi estat al ple, la resta si no hi ha novetats els tornarem a presentar al ple de juliol.

PRECS

- Ens poden facilitar la plantilla econòmica de funcionaris i personal laborals amb els noms?

Ens haviam dit que sí per correu electrònic però el cert es que es va fer l'aprovació inicial sense aquesta informació que fins ara sempre s'havia donat

Ens poden facilitar tota la informació de la que disposen al tema del projecte de l’auditori d’en Moneo. A l'informe del misser per exemple es parla de uns escrits de l’arquitecte municipal, en Rafel Balaguer?

L'únic que continuam tenint de moment és l'informe del misser.

- Ens podem facilitar la documentació en referència a la propietat de Sant Jordi i església claustre que ha sortit a diferents plens.

 

 S'ens ha dit que cap problema, consultarem aquesta documentació i esperam aclarir qué és propietat de qui.

- Demanam que ens conviden a participar, encara que només sigui d’oients, a les reunions de feina que realitzen amb associacions com l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç o de comerciants.

Pensam que quan es tracta de reunions de feina per recollir i aportar idees com aquesta s'hauria de convidar a tots els grups amb representació.

- Per millorar la gestió dels espais dels patis del Centre Cultural Miquel Capllonch i del pati de l'escola Miquel Capllonch (usat en el programa de patis oberts)demanam retolar aquest espais pel que fa a l'ús al que es destinen: hi ha zones adequades per a infants de fins a 8 o 10 anys on s'indica per infants de totes les edats. En lloc s'indica la prohibició de fumar en tota la zona i voltants, la llei ho diu així: i voltants. Si uns nins de 13 a 16 anys juguen a pilota de forma molt violenta i inapropiada, com les hi ho pot recriminar qualsevol pare que veu perill pel seu infant de 4 anys si no hi ha un cartell que ho indiqui? Cal uns cartells que marquin bé les zones adequades per cada tipus de joc. També més passades per aquests llocs de part de la policia municipal aniria bé per acostumar els ciutadans al compliment de les normes i al bon ús de les instal·lacions.

- L'Ajuntament ens va fer arribar una proposta de retol i nosaltres els vam enviar les nostres aportacions.

PREGUNTES

- Quan pensen convocar la propera reunió de la comissió d'avaluació i seguiment de la crisis?

Ja es va fer i us vam a informar.

- Quan pensen fer els informes aprovats la ple per unanimitat fa mesos en referència a l’auditoria?

Continuam sense saber res d'aquests informes i dona la impressió de que el batle no té ca interés en depurar les responsabilitats del desgavell que l'auditoria deixava al descobert.

- Quan pensen convocar la reunió per parlar de la situació de la Urbanització i l’Hotel de Formentor?

El batle ha declarat a la premsa i ha dit en diverses ocasions que faria aquesta reunió però encara esperam.

- Quan i com pensen aplicar la suspensió cautelar a les llicències per a superfícies comercials de més de 400 metres quadrats? En qué consisteix el pla de dinamització i dimensió comercial per enfortir el teixit empresarial pollencí qué es va parlar a la reunió amb els comerciants?

No sabem res a aquest tema.

- Respecte al tancament a la circulació del carrer Metge Llopis al Port de Pollença s’ha estudiat com afectarà això als negocis del carrer? Aquest tancament s’ha fet a partir de qualque estudi de mobilitat? Si es tracta d’evitar perills pels nins del parc infantil, no seria més lògic fer el mateix que al parc de Cecilio Metelo de Pollença; fer un tancament que a més pugui ser total a la nit per evitar els actes de vandalisme.

Un exemple  de cartell a una zona de jocs infantils.

 
 

Comentaris

Pepe

Re: Precs i preguntes de maig

Pepe | 03/07/2013, 18:49

He llegit amb atenció el comunicat de CxI en referència a les seves negociacions on diuen que ha demanat noves formes d’actuar, més consens, més diàleg, amb tots els partits polítics... La veritat després de més dos anys de govern no crec que el batle pugui canviar el seu tarannà i la seva forma de governar. Els mateixos parlen de que han filtrat informacions sense comptar amb ells, de la crisi interna al PP (nosaltres hem constatat importants diferències entre el batle i l'executiva del partit a Pollença), del exemple del Festival... Els no adscrits quan van sortir de l'equip de govern també van parlar de problemes de comunicació, consens, transparència del batle. Cda un és com és i ja poden firmar el que vulguin això no canviarà

Per altra part volem felicitar
a CxI per la seva voluntat de total transparència i exigir que en la màxima brevetat possible surtin els informes en referència a l'auditoria que es va fer.

Finalment la qüestió és que si no hi ha pacte seguirà el regidor de la Lliga a l'equip de govern? Seria difícil d'entendre.

Pepe

Re: Precs i preguntes de maig

Pepe | 03/07/2013, 17:27

El regidor d'UMP no va dir res al ple per argumentar el seu vot.

jrv

Decret de llengues

jrv | 03/07/2013, 11:56

Hi veig lógica partidista en l'abstenció del PP en l'atac a la nostra cultura, (no és pot d'altra forma,Tal volta chapussa irresponsable?)
a travers del mes preciat, l'ensenyament als nostres fills i nets, però no entenc l'abstenció de UMP...

Alternativa

Ara

Alternativa | 03/07/2013, 11:08

Les negociacions PP-Convergència, "aturades"

Tot i que no es descarta el pacte, els regionalistes de Pollença volen aclarir que aquest encara no és gens clar i demanen un "canvi de maneres"

www.arabalears.cat/xarxa_local/negociacions-PP-Convergencia-aturades_0_949105175.html

Alternativa per Pollença

Ara

Alternativa per Pollença | 03/07/2013, 10:59

Cifre contracta Joan Valent entre les crítiques de l'oposició
La setmana que ve es presentarà la programació del certamen.
www.arabalears.cat/xarxa_local/Cifre-Joan-Valent-critiques-loposicio_0_949105171.html

Alternativa

Balears

Alternativa | 03/07/2013, 10:58

L'Ajuntament de Pollença, el primer en rebutjar el Decret de Llengües
El ple municipal aprova una moció en contra de la nova norma de Bauzá.
h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/ajuntament-pollen-diu-til.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb