URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes de juny

Alternativa | 09 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Els dos darrers plens ordinaris (maig i juny) han finalitzat a les 00:00 sense haver arribat als precs i preguntes. Aquests són els precs i preguntes que vam registrar al mes de juny, a alguns podem aportar respostes que ens han arribat encara que no hagi estat al ple, la resta si no hi ha novetats els tornarem a presentar al ple de juliol.

PRECS

- A la darrera reunió de la comissió d’avaluació i seguiment de la crisi es va tractar el tema dels cursos de formació i s’ens va facilitar un llistat de cursos del soib. També hi ha plataformes com la caeb i associacions com abaex, unx... que ofereixen cursos on line i presencials gratuïts. Es podria fer a la pàgina web municipal un apartat de cursos gratuïts pels qui estiguin interessats.

- En referència a la multiplicació de  factures molt petites de material habitual de la brigada d'obres que signifiquen continuats desplaçaments. Consideram que és poc productiu que per qualsevol material o eina d'us freqüent o repetit s'hagi d'anar cada vegada a la botiga o al comerç on se venen. Demanam tenir un estoc de  material d'us constant.

PREGUNTES

- Ja han fet  els informes en referència a l’auditoria, aprovats al ple per unanimitat fa mesos? En cas de resposta negativa quan pensen fer aquests informes?

- L’Ajuntament paga l’enllumenat de la zona de Ports? Hi ha algun conveni en aquest sentit?

- Ens poden facilitar una cartografia de totes les zones enjardinades que són competència municipal?

Necessitam aquesta informació per  fer feina a la moció per eliminar els herbicides a Pollença.

- Ens poden explicar les causes dels talls d’aigua a la Cala Sant Vicenç?

- Fa ja deu anys, al ple del 13 d’abril del 2003 es va anomenar al batle Pere Josep Cànaves  Fill Il·lustre de Pollença. Quan pensen encarregar i penjar a aquesta Sala de Plens el quadre corresponent?

El batle ens va dir que ja estava fent feina al tema igual que al de fer un quadre de Clara Hammerl.

- S’ha signat ja la recepció del bar Caty? Quan pensen retirar la impactant propaganda que hi ha al mateix?

- En referència a les boies de pagament a la Punta Avançada i  a Formentor, l’Ajuntament  ha fet o pensa fer alguna gestió davant de Costes? Ha demanat explicacions de perquè es fan actuacions com aquestes mentre es deixa fondejar de forma il·legal a altres zones de la badia?

- Pensen treure a concurs públic la feina de desembussar el clavegueram? S’ha solucionat ja el problema que va obligar  a actuar en dies consecutius a la bomba impulsora al principi del Passeig del Port de Pollença?  

- S’ha fet o es pensa fer alguna actuació per reduir la quantitat de les factures de telefonia de l’Ajuntament?

- Ens poden informar de les actuacions que s’han fet acan singala 47 (pontejat de llum, okupas...)?

Via email la regidora de la policia ens va dir que fa uns mesos la Policia Local anarem a identificar-los.  Emser hi va anar i l'aigua no estava conectada de forma irregular, també hi va anar Electrica Bahia i no estaven conectats a l'enllumenat públic.

- S’ha fet net ja la platja de la zona del Illa D'or?

Un ciutadà ens va fer arribar una sèrie de fotografies de brutor a la platja de la zona del Illa d'or Les van enviar a l'Ajuntament que va reaccionar i fer una neteja de la mateixa

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb