URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Regularitzant contractes. Junta de 7 de maig

Alternativa | 11 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament. a la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades.

La nostra presència a la Junta de Govern ens ha permès incidir en la regularització de diferents contractacions. Dos exemples clars a aquesta Junta de Govern serien el del servei de coordinació de salvament de les platges i el del estudi de mobilitat urbana relatiu al projecte de semi-peatonalització de la zona de la platja de Tamarells del Port de Pollença.

El més destacat de la Junta de 7 de maig

- Van aprovar amb la nostra abstenció un canvi a la liquidació de l’empresa que va portar l’explotació de les platges de Tamarells i Albercuix. s’ens va donar la informació a la mateixa Junta, sense temps de valorar el tema.  A  proposta del Batle, vist l’informe complementari de 6 de maig de 2013, emès pels serveis tècnics municipals, de valoració dels elements de la liquidació relativa a l’explotació dels serveis de temporada de 2011 a les Platges de Tamarells i Albercuix, es va acordar:

 Anul·lar la liquidació per import de 81.544,38 euros i emetre una nova liquidació a l’entitat F&A Beach per l’explotació dels serveis de temporada de 2011 a les platges de Tamarells i Albercuix, per import de 27.661,85 euros.

 

- Vam adjudicar el contracte del servei d’activitats esportives de Pollença  al licitador “Fonaesport S.L.” per un  import de 51.892’50 euros (IVA exclòs)

- Vam aprovar el contracte administratiu de servei de treball socio-educatiu amb infants i joves en risc o situació d’exclusió social al Port de Pollença

- Vam aprovar el  contracte de serveis de coordinació de salvament i redacció de plans i procediments d’emergència de les zones de bany del municipi.

Un tema al que ens vam  abstenir a la Junta de Govern de l’any passat ja que s’adjudicaven al mateix contractista  des de l’any 2005, el que era un clar fraccionament irregular del contracte. (veure article)

- Vam  aprovar  la pròrroga del contracte d’estades esportives d’estiu de Pollença i Port de Pollença a l’empresa Iniciatives de Ciutat S.L.

- Vam adjudicar el contracte de subministrament d’equipament de roba per al personal de l’Ajuntament a l’entitat CUXACH S.A. per import de 7.564,87 € (IVA inclòs).

- Vam adjudicar el contracte de servei per a la redacció de l’estudi de mobilitat urbana relatiu al projecte de semi-peatonalització de la zona de la platja de Tamarells del Port de Pollença  a l’entitat CINESI S.L.  per import de 11.132  € (IVA inclòs).

Com recordareu a l'anterior legislatura  a aquest tema es va fer un vertader disbarat amb un negociat dirigit al que no es va convidar a l'empresa especialista que ara ha guanyat i ha fet l'estudi, (veure article). És lamentable que el batle no hagi fet el mateix  a la contractació com la  de la direcció artística del Festival, a la que ha fet també un negociat dirigit. Els negociats dirigits situen als contractats per damunt dels contractants i de l'interés comú.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb