URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Expulsats de la Junta de Govern

Alternativa | 19 Juliol, 2013 01:00 | facebook.com twitter.com

Ahir el batle ens va informar que avui farà el decret batlia de cessament del nostre portaveu, en Pepe García de la Junta de Govern, sobre les causes del cessament tenim versions contradictòries del batle i del portaveu de CiU, en Joan Ramon, sobre si té a veure o no amb les negociacions PP-PI. El batle  de totes formes és el responsable directe del cessament i  haurà d'explicar per què fa unes setmanes el nostre portaveu era en paraules seves " el més capacitat per substituir-ho" i ara l'expulsa de la Junta de Govern. Esperam aclarir aquest embull aquest matí  i comentar-ho a aquest mateix bloc.

El que sabem  és que al pacte entre l'equip de govern i UMP en referència als pressuposts es contemplava la possibilitat de l'entrada del regidor d'UMP, en Nadal Moragues, a la Junta de Govern. Però com actualment havia un lloc buit a la Junta, l'entrada del regidor d'UMP no tindria perquè significar la nostra sortida de la Junta. El que no sabem és si finalment han culminat les negociacions entre PP i PI i un representant de CiU entraria també a la Junta. Casualment o no avui també és el darrer dia de l'ultimàtum que va donar el regidor de la Lliga en Martí Roca al batle per formalitzar un pacte de govern PP-PI (Última Hora) , un ultimàtum que ha desmentit el batle al Punt Informatiu.

Respecte a la nostra participació a la Junta de Govern; al començament d'aquesta legislatura, al juliol del 2011,  la nostra assemblea va acceptar l'oferiment per part de l’equip de govern PP-Lliga de  formar part de la Junta de Govern com partit de l'oposició, no vam signar cap pacte ni s'ens va demanar res, l'oferiment formava part del pacte de Govern entre PP i Lliga i s'ens va fer per ser el partit més votat de l'oposició:

"La Junta de Govern estarà formada per cinc membres, i se’n reserva un sisè per a una altra formació política, en funció dels acords a adoptar, sempre amb el consens de les dues formacions polítiques."

A pesar de les crítiques anònimes malintencionades, només amb la finalitat d'embullar, (article) vam valorar i continuam valorant aquesta participació des de l'oposició a la Junta de Govern com positiva ja que ha donat més pluralitat a la mateixa tan a l'hora de les aportacions com del control. Durant aquest dos anys els nostre portaveu ha assumit la responsabilitat d'anar a dues Juntes de Govern mensuals i votar, com a la resta d’organs col·legiats, segon el criteri d’Alternativa. Aportant les nostres idees, valors, crítiques i  informant de tot el que es decidia a les Juntes.

La nostra feina a les Juntes no ha estat gens fàcil; sobre tot perquè el que es discutia i votava a les mateixes la majoria de les ocasions s'ens donava a la mateixa Junta, el que ha estat  un problema tan per les votacions com pel control de l'acció de govern, ja que nosaltres feim feina de forma assemblaria. A pesar de tot amb les nostres opinions i suggeriment pensam que hem ajudat i incidit en algunes decisions de  l'equip de govern. Per desgràcia  ha hagut temes en els que no hem aconseguit els canvis que desitjàvem, des de regularitzar contractacions com la del director del Festival, al  tema de la disciplina urbanística que el batle va decidir retirar de la Junta de Govern.

Una vegada fora de la Junta de Govern no podrem fer ja les nostres aportacions a la mateixa, per la tan necessària millora de la gestió municipal, però continuarem amb el nostre compromís amb els ciutadans de Pollença de fiscalitzar i informar de la Junta ara de forma més indirecta i amb més dificultats com ja feiam a la legislatura passada.

 Albercocs i cireres

 

Comentaris

jrv

Dues dones excepcionals..

jrv | 23/07/2013, 21:02

Home, cous cous...si tu trobes que l'article intitulat "Reconeixement a dues dones excepcionals ..." es xafardeig , fes-t'ho mirar...
Una altres cosa son alguns comentaris, però sempre hi ha de ver la part lamentable....miseries de tenir conviccions de democracia...
Comentaris, fins i tot el mes buro, en pot fer..
Articles, no...

Cuscus

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Cuscus | 23/07/2013, 14:50

Si, es el Sálvame de luxe de Pollença, xafardeig pur i dur. Cutre, cutre, cutre.

Alternativa

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Alternativa | 23/07/2013, 13:41

"Enfin" suposam que et refereixes als comentaris ja que el bloc és el més actiu i per exemple el primer que informa del ple de dijous.

enfin

Re: Expulsats de la Junta de Govern

enfin | 23/07/2013, 12:06

Com ha acabat aquest blog

Cuan Serdà

embullats del PIIIII

Cuan Serdà | 23/07/2013, 11:14

Ja tonen sortir els trollets, posant el Batlle a parir amb l'excusa de ficar-se amb en Pepe....i en teoría han de "governar " dos anys amb ell...o simplement faran la neteja i servirán els cafès??

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 23/07/2013, 01:13

Es veu que ens han expulsat de la Junta per ser massa amables amb el batle i igual han triat al PI com socis de govern per la seva dura feina d'oposició.
Tot és possible.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 23/07/2013, 01:06

I és clar que l'arbre ha de ser un PI

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 23/07/2013, 01:02

Qui a bon arbre s'arrima, bona sombra el cobrix

sisi

SIsisi

sisi | 23/07/2013, 00:55

Salvador en Cerdà governava? jo pensavba que es dedicava a correr i anar pels bars a embullar, a banda d'expulsar el regidor del PSM per reclamar que el camí de ternelles es pogués pasar...

toni

Sabeu res?

toni | 23/07/2013, 00:50

Ja han tornat posar la Font robada de la plaça?

Senecaca

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Senecaca | 22/07/2013, 23:10

Pepitooo, quien te ha visto y quien te ve!!!

Se veu que tu a enseñat be u batle a naixo de "una mano lava la otra". Que paresqui que no sou amics perque un es del PePe y lalre es en pepe de isquierda hundia, pero quan se trata de treure la merda, aixo a nen tomevet no li fas, els i deixes passat totes perque no sera que no en tengui de traps bruts per treure, pero tu testimes mes ferte el cego.
que per algo sou del mateix gremio

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 22/07/2013, 19:08

Ja va dir Séneca; Als que corren en un laberint, la seva mateixa velocitat els confon.

Capità encïam

Pipiripiiiiiii

Capità encïam | 22/07/2013, 17:44

Pepe el Kleenex!
Usar y tirar!
En Tomeu fa de tú, el que vol!!

jrv

"Salvador"

jrv | 22/07/2013, 11:37

Crec que Alternativa mai ha donat canya per donar canya,alternativa ha aportat, o ha intentat aportar seny, convivencia, progrés.. Alternativa i mes concretament Pepe, ha fet sempre una opossició rigorosa, i si ha calgut reconeixer qualque bona actuació de l'equip de govern encertada, que ni hi ha , doncs ho ha fet, del que es tracta es que el nostre municipi, la gent que viu a aquest municipi, i els seus visitants, progressin globalment i tingin mes qüalitat de vida en conjunt....
Tal volta aquest punt de vista i dinámica no sigui entés per gent de partits-secta on l'egoïsme personal i el partidisme ofega iniciatives profitosses, i l'exercici de la política consisteixi tan sols fotrer a l'altra i demostrar lo listillos-listillas que son els regidors de torn...la participación a la junta de govern d'Alternativa , s'ha expricat a trolls i gent mes ben intencionada fins a la sacietat, i sembla que la iniciativa de convidar-la a participar a la Junta de Govern partí al seu moment de la Lliga i fou acceptada pel Batlle, i crec que tot hom hi sortí guanyant...però tornen velles formes de entendrer i exercitar la política, politiqueta en diría jo, aquesta que tant dessacredita els polítiquets-politiquetes, i afecta de rebot als que es dediquen a la política honestament i amb idees i dinàmiques de profit pel comú.

Miguel Sánchez

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Miguel Sánchez | 22/07/2013, 10:38

Salvador, eso es mentira, la oposición se ha hecho similar a la de la pasada legislatura, solo que al principio de la actual legislatura los equerimientos de la oposición eran contestados en menos de 48 horas, de la pasada legislatura todavía esperamos las respuestas, aunque en los últimos meses la dos legislaturas empiezan a asemejarse.

Salvador

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Salvador | 22/07/2013, 09:54

Una manera muy sutil Pepe [y muy tuya] de decir que no piensas hacer nada en el tema de las irregularidades del alcalde. Pensaba que al echarte de la junta dejarías de besarle los pies, pero se ve que te tiene bien cogido por algún lado.

En toda esta legislatura no habéis hecho más que oposición "de boquilla". La Alternativa que gustaba a la gente, la que daba "caña" murió cuando Cerdà dejó la alcaldía.

DEP

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 22/07/2013, 09:45

No té cap sentit que PP i PI esperen fins passades les festes per publicar el seu acord amb el repartiment d'àrees corresponents. Es veu que son de l'escola de na Copedal i fan pactes "diferits"...

Alucin

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Alucin | 21/07/2013, 22:07

Encara alucin més quan n'hi ha que diuen que la delegació d'arees no és prioritari! Pero mem, és lo més important! com a pollensins hem de saber quines son les responsabilitats dels regidors ja que dels nostres imposts lis pagam el sou. Si un regidor no te area perque el volem? per endomasar l'Ajuntament?

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 21/07/2013, 19:36

No passis pena José Luis tenim molt clar quins són els nostres deures i això de vetllar pel compliment de la legalitat l'hem fet des de que existim com agrupació; al 2003 quan eram fora de l'Ajuntament, al 2007 quan només teniam un regidor, fins fa uns dies quan eram a la Junta de Govern i ara.

jrv

Sempre en Pepe...

jrv | 21/07/2013, 13:03

Está molt bé el suggeriment, José Luís, casi equival a dir que els altres membres de l'opossició no tenen cap obligació, ni tan sols UMP ni PI...??

Jose Luis

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Jose Luis | 21/07/2013, 12:55

És tan fàcil com que vagis al registre mercantil i ho comprovis Pepe, com a cap del partit més votat de la oposició jo diria que es el teu deure vetllar perquè es compleixi la legalitat dins l'ajuntament.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 21/07/2013, 08:45

Un tema com el de la no exclusivitat de la feina del batle no s'ha de comentar de forma anònima, si existeix s'ha de demostrar i denunciar.

Buils

vuelve

Buils | 21/07/2013, 04:50

ja tornam tenir um al govern de pollença

Administrador y de hobby alcalde.

Fartaritx

Administrador y de hobby alcalde. | 20/07/2013, 22:55

El alcalde puede pagar perfectamente la multa. 100 al dia son 3000 al mes, justo lo que cobra del Ayuntamiento. Y luego tiene para vivir todo lo que cobra administrando fincas ajenas, aunque no pueda hacerlo por su dedicación exclusiva.

exclusiva?

Re: Expulsats de la Junta de Govern

exclusiva? | 20/07/2013, 22:12

Y el alcalde no puede pagar las multas de lo que cobra llevando fincas?

jrv

Where is..Malena

jrv | 20/07/2013, 16:23

I a tot això, fa un munt de temps que la febra anti-Malena ha dessaparegut...que ha passat el "despecho" s'ha curat amb un pactet de pà amb fonteta??
Ha! era això la medicina?

jrv

previsible

jrv | 20/07/2013, 16:20

No alucinis, "Alucin". Casi tot era previsible, tan sols, un puntet d'incertessa...crec que a gent del PI i de UMP se li feia massa llarga aquesta estada de Pepe a la Junta de govern, i ells, en general i per diversos motius, volen ocupar cadires...
En tot cas, i malgrat no sintonitzar casi gens amb el tarannà polític del Batlle, m'ha sorprés la capacitat que te de manipular a casi tot hom d'aquest consistori, virtut del nostre Batlle, tal volta hem podriem dir, habilitat poc cumuna, però també es que hi ha molts regidores i regidors, molt previsibles, també ( hi ha qui en diu mediocres en ves de previsibles)...i inclosses agrupacions de partits, per poc que hi pareu esment un cert temps...
Res de nou, una nova versió d'una historia de sempre.
El que va pasar la legislatura pasada amb el PSM, una "remaque" però amb un punt mes d'elegància i fair play...aparentment.

Alucin

CIU - PP

Alucin | 20/07/2013, 16:07

Què m'he perdut? En Michel tornara a governar? Despres de l'auditoria?Definitivament CIU o PI, el que vulguin ells, estan decepcionant a molta gent.
I en Martí Roca què opina? Valdria més que s'afiliás al PP. S'ha aferrat al batle i no hi ha qui el desferri.

ferferferf

Re: Expulsats de la Junta de Govern

ferferferf | 19/07/2013, 20:52

Au Pepe espassat la rabiada i deixa-ho anar.

L'Ermità

Comença el saqueig

L'Ermità | 19/07/2013, 20:22

Au, ja tornam a tenir UM en marxa. En Paraiso ha tret la seva llibreta, amb mes planes que la de'n Barcenas. El mobils pineros ja treuen fum amb si tal o qual solar o chalet il·legal. La tropa de penjacartells i paelleros oportunistes ja comença a comptar quant es podra treure en dos anys. No hi ha temps que no torni.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 18:21

Veig que el pacte PP-PI ha activat el nostre troll multicaps.
Pel juliol, amb poc foc bull el perol.

Raphael

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Raphael | 19/07/2013, 17:25

Igual que tu que fa dos dies (quan feieiu la ultima cena ja ho sabies) que el batle te cessaria i no ho vares dir fins fa un parell d'hores.
I això que teniu Facebook i Bloc i Twitter i no se quantes pitxes mes.
Es veu que la transparència per alguns es inversa a la seva proximitat al poder.

Be la qüestió es que heu tornat a tirar la sombra del dubte damunt CiU i després o tot d'haver-la aclarida no tens la Santa barra d'acalar el cap i disculparte. Una mostra mes del tipus de persona que ets!

jordi

Expulsats.

jordi | 19/07/2013, 17:23

No Pepe, no et confonguis, estaves a l'equip de govern perque vos van convidar, no per ser el partit mes votat, no era cap obligació sino mes aviat com un regalo.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 16:59

Qui m'ha cessat ha estat el batle, i això ha estat una decisió del PP i la Lliga (part del PI no?).
Si el pacte s'ha signat no sé per què s'ha d'amagar fins després de les festes, que jo sàpiga la gestió no s'atura per les festes i si un ciutadà vol solucionar qualque problema seria normal saber a quin regidor s'ha de dirigir.
Resulta sorprenent que sigui la premsa la que informe d'un pacte quan el PP té un perfil de facebook i el PI té el seu perfil i bloc i encara no han dit res. Es veu que la transparència per alguns es inversa a la seva proximitat al poder.

Raphael

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Raphael | 19/07/2013, 16:23

Però al final te la culpa el Pi o CiU o lo que sigui que t'hagin tret?
A mi lo de la delegació d'àrees no ho trob tan prioritari... Almenys no serà per cadires com deieu...

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 16:21

A la comissió informativa d'aquest matí, hem demanat al batle si era cert, com ens havia dit que la nostra sortida de la Junta de Govern havia estat una petició de CiU, i el batle l'ha negat, amb la qual cosa o al seu moment va mentir o ara menteix.
Sembla que la cadira de batlia continua provocant transformacions lamentables en les persones.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 16:17

Maria Antonia simplement perque eram el partit de l'oposició més votat ni més ni manco... Avui han estat incapaços d'explicar-nos el canvi de criteri que els fa substituir-nos per UMP:

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 16:12

Raphel el cas és que al final ha plogut i avui a la Comissió Informativa s'ens ha confirmat que el pacte PP-PI és un fet. Al confirmar-nos que s'ha signat el pacte entre PP i PI. Hem demanat per la delegació d'àrees i ens han dit que no el faran fins després de les festes, el que ens sembla totalment absurd. Si ja hi ha un pacte signat el que cal és que el nou equip de govern comenci a fer feina el més aviat possible.

María Antonia

Junta de Govern

María Antonia | 19/07/2013, 15:56

Jo no veia perque hi havieu de ser. Sou oposicio i prou, ni mes ni meins que els altres membres de l'oposicio. Tots iguals.

Un

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Un | 19/07/2013, 12:30

Pepe | 19/07/2013, 09:56

Podia ser com comentau si per part del batle no s'ens hagués dit que CiU havia demanat la nostra expulsió de la Junta abans de formalitzar el pacte PP-PI.O el batle va mentir o menteix el portaveu de CiU, avui l'aclarirem.

jO crec que vegent amb una mica de perspectiva l-unic que potser menteix es en PEPE ja que la seva fovia personal contre en Michel el dur a dir burrades i actuar incoherentment.

es la meva opiniço

Raphel

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Raphel | 19/07/2013, 12:22

"varem pronosticar fa mesos"
Jo pronostic que plourà... no se quan però plourà... que penosos.

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 11:56

Segon el diari Última Hora els dos regidors de CiU entren a l'equip de govern, per tant ja tenim el pacte PP i PI que vam pronosticar fa mesos.

Alternativa per Pollença

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Alternativa per Pollença | 19/07/2013, 10:35

Festival Pollença
www.youtube.com/watch?v=G8-T6EXDuhg

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 19/07/2013, 10:14

Campaña de inspección para erradicar la oferta turística ilegal en Mallorca
A raíz de la aprobación de la Ley General del Turismo en 2012, se han dado de alta 1.500 viviendas vacacionales en la Isla.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/govern-realiza-campana-inspeccion-para-erradicar-oferta-turistica-ilegal-mallorca.html

Alternativa per Pollença

Balears

Alternativa per Pollença | 19/07/2013, 10:10

«Moltes barques encara fondegen damunt la posidònia»
El GOB lamenta que l'alt preu de les boies ecològiques, juntament amb la manca de vigilància, propicien que nombroses embarcacions facin malbé aquests ecosistemes essencials per a la vida subaquàtica.
h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/-167.html

Pepe

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Pepe | 19/07/2013, 09:56

Podia ser com comentau si per part del batle no s'ens hagués dit que CiU havia demanat la nostra expulsió de la Junta abans de formalitzar el pacte PP-PI.O el batle va mentir o menteix el portaveu de CiU, avui l'aclarirem.

Faves contades

Re: Expulsats de la Junta de Govern

Faves contades | 19/07/2013, 09:51

A mi me pareix be la linea que te el batle de mantenir un membre de l'oposicio dins la Junta de Govern. No veig tant significatiu el canvi.
Tambe veig lògic qui si negocia l'entrada d'un altre grup a l'equip de govern tengui la prudència de guardar un puesto per ells.

El darrer sopar...

Re: Expulsats de la Junta de Govern

El darrer sopar... | 19/07/2013, 08:07

Dons jo ho entenc perfectament, el nou representant de l'oposicio a parir d'àra es en Nadal, aixo es lo que va demanar UMP per aprovar el pressupost, blanc i en botella.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb