URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concert per Alpha Palm

Alternativa | 21 Juliol, 2013 00:01

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui de 19.00 a 24.00 hores, se celebrarà a Factoria de So (Santa Maria) un concert a benefici del Projecte Alpha, o el que és el mateix, el documental “Mort accidental d’un immigrant”. Aquesta trobada de cantautors comptarà amb la música d'Arantxa Andreu, i el seu disc “Filant somnis”; Omar Niangi el seu “música africana fusió”; Alberto Vizcaíno, que presentarà temes del seu proper disc “Món Feliç”; Petit, primer concert amb banda després de la seva tornada a Mallorca, i Xisco Albéniz & Friends,

El preu de la entrada és de 10€.

Alpha Pam moria el passat mes d'abril d'una tuberculosi, a causa de l'exclusió sanitària provocada per les polítiques d'austeritat que pateix l'Estat espanyol. Però el cas d'Alpha Pam no és excepcional. Per aquest motiu, un grup de professionals del sector audiovisual hem posat en marxa un documental per contar la seva història i que aquest tipus de successos no tornin a repetir-se.

El documental "Mort accidental d'un immigrant" pretén, a través de l'història d'Alpha Pam, posar cara a la falta d'assistència que pateixen milers de persones a l'Estat espanyol des que la promulgació del Decret llei per part del govern de Rajoy els ha retirat la targeta sanitària. I per poder fer-ho amb l'autonomia i llibertat de criteri que proporciona la independència econòmica, hem habilitat un crowdfunding a Goteo:

http://goteo.org/project/muerte-accidental-de-un-inmigrante

  i un compte a Caixa Colonya:

2056 0004 44 4102006252

Col·labora!

Aquest documental és una crida a la societat  en el seu conjunt. La mort d'un ciutadà jove, fort i vital d'una malaltia curable ens obliga a fer una profunda autocrítica i lluitar contra l'oblit d'un succés gravíssim que s'ha d'investigar a fons. Es certificarà amb una llicència oberta perquè pugui distribuir-se de manera lliure i gratuïta, i sigui una eina de divulgació i de denúncia.

Difon!

Ajuda'ns a que aquest missatge arribi al màxim de gent possible. Reenvia aquest mail als teus amics, familiars, contactes... I segueix-nos a les xarxes socials, viralitza la nostra campanya i anima als teus contactes a fer el mateix. Gràcies

Qui som?

Els promotors d'aquest documental porten la seva motxilla carregada d'experiències d'àmplia repercusió com "Memòria i Oblit d'una guerra""Estat d'Exili" i "Monstres de ca meva", entre d'altres. Un equip unit per una irrefrenable inclinació cap a la temàtica social i format per Pedro de Echave, Javier GonzálezMagdalena López-BaissonNúria AbadNofre Moyà i Alberto Jarabo.

 

 

 
 
 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Concert per Alpha Palm

Alternativa per Pollença | 28/07/2013, 23:28

A Alternativa per Pollença hem col·laborat amb 100 euros per a la realització del documental "Mort accidental d'un immigrant" pretén, a través de l'història d'Alpha Pam, posar cara a la falta d'assistència que pateixen milers de persones a l'Estat espanyol des que la promulgació del Decret llei per part del govern de Rajoy els ha retirat la targeta sanitària.
h
ttp://goteo.org/project/muerte-accidental-de-un-inmigrante

Alternativa per Pollença

Re: Concert per Alpha Palm

Alternativa per Pollença | 21/07/2013, 08:43

Amparo Sard, luces y sombras en Pollença
´Paisatge ombrívol´, la muestra que se inauguró anoche, invita al espectador a salir del ensimismamient

www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2013/07/21/amparo-sard-luces-sombras-pollenca/861916.html

Alternativa per Pollença

Re: Concert per Alpha Palm

Alternativa per Pollença | 21/07/2013, 08:42

El simulacro de Pollença ya tiene protagonistas
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/simulacro-pollen-tiene-protagonistas.html

Pollença ja té un Joan Mas que la protegeixi

Joan Cerdà Cifre Norai serà el Joan Mas que dia 2 d'agost invocarà la Mare de Déu dels Àngels i guiarà el poble de Pollença en el simulacre dels Moros i Cristians

www.arabalears.cat/xarxa_local/Pollenca-Joan-Mas-que-protegeixi_0_959904088.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb