URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes de juliol

Alternativa | 24 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Precs i preguntes que hem registrat pel ple de dijous.

PREGUNTES D'ANTERIORS PLENS

- Quan pensen fer els informes aprovats al ple de febrer  en referència a l’auditoria? Volem recordar que a més dels informes de la Secretària i del Interventor cal un informe jurídic per confirmar o  no els possibles delictes que s’hagin pogut realitzat en algunes de les actuacions indicades a l’informe i, si és el cas, denunciar-les als jutjats. Pensam que donada la gravetat del tema el retard en el incompliment d'aquesta moció és inadmissible.

- Quan pensen convocar la reunió per parlar de la situació de la Urbanització i l’Hotel de Formentor?

- Quan i com pensen aplicar la suspensió cautelar a les llicències per a superfícies comercials de més de 400 metres quadrats? En què consisteix el pla de dinamització i dimensió comercial per enfortir el teixit empresarial pollencí qué es va parlar a la reunió amb els comerciants?

- Respecte al tancament a la circulació del carrer Metge Llopis al Port de Pollença  s’ha estudiat com afectarà això als negocis del carrer? Aquest tancament s’ha fet a partir de qualque estudi de mobilitat? Si es tracta d’evitar perills pels nins del parc infantil, no seria més lògic fer el mateix que al parc de Cecilio Metelo de Pollença; fer un tancament que a més pugui ser total a la nit per evitar els actes de vandalisme.

- L’Ajuntament paga l’enllumenat de la zona de Ports? Hi ha algun conveni en aquest sentit?

- Ens poden facilitar una cartografia de totes les zones enjardinades que són competència municipal?

- Ens poden explicar les causes dels talls d’aigua durant diversos dies al mes de juny a la Cala Sant Vicenç? Qué pensen fer o han fet per evitar que es tornin a repetir.

- S’ha signat ja la recepció del bar Caty? Quan pensen retirar la impactant propaganda que hi ha al mateix?

- En referència a la moció aprovada al darrer ple en referència a les boies de pagament a la Punta Avançada, l’Ajuntament  ha fet o pensa fer alguna gestió davant de Costes? Ha demanat explicacions de perquè es fan actuacions com aquestes mentre es deixa fondejar de forma il·legal a altres zones de la badia?

- Pensen treure a concurs públic la feina de desembussar el clavegueram? S’ha solucionat ja el problema que va obligar  a actuar en dies consecutius a la bomba impulsora al principi del Passeig del Port de Pollença?

 

Precs

- Demanam que publiquen o ens faciliten el pactes que han signat amb UMP  i CiU.

- Podrien fer un prec al "Ministerio de Asuntos Exteriores" per a que els Consulats Espanyols a la Federació Russa no ens demanin l'ADN del propietari de l'immoble quan un ciutadà rus vol arrendar un immoble a Pollença.

- Podrien pintar una línia continua al carrer Joan XXIII, per a que a la alçada de la cantonada amb el carrer Monges no s'aprofiti l'entrada en "contradirecció" d'aquest carrer per fer  després marxa enrera per fer un canvi de sentit, i obligar ha arribar a la rodona de l'aeronau o bé entra pel carrer Elcano i sortit pel carrer Monges, ja que haurem de lamentar qualque accident i no frenades com ara.

Preguntes

- Ens poden explicar per què si PP i Lliga van acordar la nostra sortida de la Junta de Govern es va acordar en abril no s'ens va comunicar en aquell mateix moment? Per què s'ha tardat tan de mesos en fer efectiu l'acord amb UMP? De forma concreta per què van decidir aquest canvi a la Junta de Govern?

- Per què no han formalitzat el nou pacte de govern i no han nomenat a cap regidor de CiU encara a la Junta de Govern? Ens poden informar de la delegació d'àrees que han acordat? Per què tan de secretisme?

- A quins acords concrets han arribat PP i PI per assegurar l'estabilitat? Quins temes han considerat prioritaris per poder arribar a un acord de governabilitat.

- Quines noves formes d’actuar de consens i diàleg, amb tots els partits polítics amb la participació del màxim nombre de representants a acceptat el PP per aconseguir l'entrada de CiU a l'equip de Govern?

- Què recolçaments o acords concrets d'UMP han aconseguit per signar el seu acord PP i PI?

- Quan faran efectiva la moció en referència a les fonts municipals, si no es veuen amb força,  a pesar de l'augment de regidors a l'equip de govern , ens oferim si el batle vol delegar en nosaltres aquesta feina.

- Hem rebut informació fidedigna de que a principi d'aquest mes el motor d'arrencada, més concretament un motor Solé diesel, de la barca del Senyor Batle ha estat arreglat pel mecànic d'EMSER dins el seu horari laboral a les instal·lacions de l'empresa pública. Ens podia explicar el senyor batle aquesta greu irregularitat i les raons per les quals ha utilitzat mitjans públics per aquesta feina privada?

- També hem rebut informació de que a pesar de l'exclusivitat de la seva feina de batlia, el batle continua fent feina d'administració de finques del municipi. Ens podia explicar el senyor batle si aquesta informació és certa i quan va deixar de fer aquestes feines fora de la batlia.

- A la zona de banys per a animals de companyia va haver un ca mort i alguns altres varen tenir problemes digestius. Es va fer una qualque tipus d'inspecció a la zona quan es varen assabantar dels fets?

- Diversos periodistes de mitjans escrits sobretot alemanys s'estan interessant pel mal estat del ca que hi ha a la Casa de Boquer, just devora el camí públic, varies associacions s'han posat en contacte amb vostès per aquesta situació, Pensen fer alguna cosa o esperen a sortir a la premsa estrangera?

- Quan començarà a funcionar el consorci de turisme?

- Hem rebut queixes de diferents usuaris de la nova companya d'autobusos que s'encarrega de les línies regulars. Tant en el tema de retards com en el de la utilització autobusos  incòmodes, similar als que tenen les grans ciutats amb pocs seients i molt de lloc per anar drets i amb una insonorització  molt pitjor que la que té un bus de distàncies mitges i llargues. Els ha arribat alguna queixa en aquest sentit? Demanaran a la companyia d'autobusos

 per aquest tema.

- Han demanat directament a la Fundació Camper d'haver perdut el finançament que van donar al Festival l'any passat?

- Com pensen controlar les entrades  de protocol del Festival ? I el repartiment d'hores extres? Com pensen fer la supervisió del personal i mitjans tècnics aportats per l’Ajuntament? L'Associació d'Amics del Festival compta ja  amb representació i supervisió municipal?

- Si a l'aprovació definitiva de l ’ordenança reguladora del preu públic del Festival, hi ha canvis que serien posteriors al primer concert com el pensen solucionar?

- Hem rebut queixes de l'estat de la carretera PMV- 2202 fins l'altura de Santuïri  i la pregunta de com és possible que la carretera només es trobi limitada a camions de fins a 18000kg a partir d'aquest punt?

- Han fet o pensen fer alguna cosa per reobrir el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola ? Seria bàsic redactar un pla d'usos i una programació del Centre i obrir e mateix la propera tardor.

Pollença 23 de juliol de 2013.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Comunicat àrea de medi ambient

Alternativa per Pollença | 25/07/2013, 19:42

Dissortadament es confirmen les nostres sospites sobre un tema que hem demanat avui al ple.

Benvolguts

Segons indicacions de la Regidora, vos comunic el tancament preventiu de la zona de bany despres d'un nou cas confirmat d'enverinament per metaldehids.

El succes ha tengut lloc avui a les 11:00, amb la defuncio de l'animal a les 14:00.

La policia local i el seprona treballen conjuntament en el fet.

S'estan estudiant mesures per incrementar la seguretat de persones i animals.

La zona de bany romandra temporalment tancada fins a nova ordre.

Ben atentament

Alternativa per Pollença

Re: Precs i preguntes de juliol

Alternativa per Pollença | 25/07/2013, 07:43

Avui publicarem el resultat i primera valoració del ple que comença a les 9:00 hores a la Casa Consistorial. Podeu venir a la sala de plens de l’Ajuntament o seguir-ho en directe a Radio Pollença al 107.9 FM o a internet;www.radiopollença.net. Al nostre perfil de facebook podreu seguir el resultat de les votacions.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb