URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'austeritat és per tots

Alternativa | 26 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Nota de premsa del grups de l'oposició (Alternativa, PSOE, UMP, PSM, Esquerra, i no adscrits)

Els grups de l'oposició  signants rebutjam que es torni a les males pràctiques del passat on era públic i notari que l' Ajuntament  pagava de les butxaques dels contribuents el dinar dels regidors per celebrar les festes de la Patrona. Des de fa uns anys s'havia canviat el sistema i cada regidor pagava el seu dinar, no obstant sembla que amb el nou pacte de govern no només tornen regidors sinó que tornen velles costums. A pesar de que a la Comissió Informativa varem deixar clar que només anirien a dinar si cada regidor pagava el seu dinar, així i tot l'equip de govern ha decidit que siguin tots els ciutadans els que paguem el seu dinar, cosa per la qual els regidors de l'oposició ens hem negat a anar al citat dinar.
 
Quan a la passada legislatura vam tenir per primera vegada representació al ple ens vam adonar que els dinars que feiam els regidors abans de Nadal i de les festes de la Patrona es pagaven amb doblers municipals. Tot d'una vam demanar que cada regidor pagués el seu dinar i amb el suport del regidor del PSM, en Biel Picarol, vam aconseguir que fos així al manco un dinar... Després es va tornar al pagament per part de tots els ciutadans i vam deixar d'assistir a aquests dinars.
 
A aquesta legislatura les coses havien canviat i fins ara cada regidor es pagava el seu dinar. A la comissió informativa del passat divendres el batle ens va comentar d'anar a dinar després del ple i li vam contestar, com sempre, que cap problema si cada un es pagava el seu, el batle va dir que ja ens contestaria... Aquest dijous abans del ple ens va arribar la resposta:
 
Demà dijous dia 25 de juliol, a les 14'30h, l'Ajuntament convida al dinar de Regidors/es, d'una paella, al Restaurant "La Fonda".
 
I la nostra resposta
Com vam dir a la Comissió informativa és acord de la nostra assemblea només hi assistir si cadascú es paga lo seu.
 
Com haveu pogut llegir cap dels regidors de l'oposició vam assistir al dinar, al que només han anat els regidors del PP i en Martí Roca del PI (el altres dos regidors del PI no van assistir). 
 
Precisament fa uns dies els regidors de l'oposició vam anar a sopar (Miquel Ángel d'Esquerra i Tomeu Fuste no van poder venir) cadascun pagant el seu. No tots els polítics som iguals i no tots tractam amb el mateix respecte els doblers públics.
 
 

Comentaris

Alternativa

Re: L'austeritat és per tots

Alternativa | 27/07/2013, 15:00

Els regidors de CiU diuen al Diario de Mallorca que no van anar al dinar de regidors de la Patrona, el que no expliquen és si no van anar protestant contra que fos el poble qui pagués aquest dinar, com vam fer els regidors de l'oposició, o per qué no els anava bé. El que és cer és que el seu company del PI, en Martí Roca si que va anar al dinar.

blogger

Re: L'austeritat és per tots

blogger | 27/07/2013, 09:48

Aquest blooooog, que es de boooooo!!! Que es de bo!

jr

Treballadors persones

jr | 27/07/2013, 09:38

Si Luís, però sembla que per segons quins, el problema son els drets dels treballadors persones, i no les mangarrufes i abusos de poder....
No deu haver treballat mai dignament, i desconeix alló de que qui no vol els seus drets, tampoc compleix les obligacions...

Luis Emilio Cuadrado

AQUEST ALCALDE NOSTRO

Luis Emilio Cuadrado | 27/07/2013, 08:59

Vaya con este alcalde que tenim, a la primera de cambio pone a todo dios a trabajar para el, y no me refiero com alcalde sino como el particular: motor de la barca, entrada en el poble per la rotonda del gallo, la reforma del Calvario, las sillas de la plaza mayor, Ternellas, el camino viejo de Lluc. Son muchas cosas verdad?
Pues aquí callando y a fer feina pel pagés de Ternelles. Ido, que te pareix?

jrv

Benado

jrv | 27/07/2013, 00:20

Bernat, meam si ho entens...qui te cobra els 25€ no son els treballadors, ja que ells no cobren factures ni IVA, cobren el que els paguen.
En tot cas les hores de taller a un garatge, per exemple, son a 40€ mes IVA, els mes barats... i no venen a cateva, i així en general.
I les factures d'una empresa privada de subministrament, per posar un comptador o el que sigui, son igualment a 45€, per exemple, a Calviá, on és va privatitzar.
Sempre va be documentar-se , abans de fer comentaris tipus "fil directe", del que ja coneixem el "presxtigi" documental.

sindic

Re: L'austeritat és per tots

sindic | 26/07/2013, 21:12

Molt bo Bernat, jajaja, per no comptar les hores sindicals, jajaja, surt l'hora a 60 euros, reeeees

Bernat

Re: L'austeritat és per tots

Bernat | 26/07/2013, 19:33

Molt bo, jrb, ben segur que aquesta eficàcia en la gestió que prediques la practicaves tu al teu lloc de feina, ben igual que fan ara, cobrant 3 hores de dues persones a 25€+iva per posar un contador miserable.
Si aixo es l'exemple del que prediques, anam arreglats si mai governau...

Pepe

Re: L'austeritat és per tots

Pepe | 26/07/2013, 15:29

Avui s'ha firmat el pacte PP-PI del que ahir no es va donar cap informació al ple, màxim organisme democràtic del municipi.

JRV

Al mateix munt

JRV | 26/07/2013, 14:29

Uns dels motius , un dels pricipals, de la creació d'Emser, era que aquesta empresa que gestiona i efectua els subministrament d'aigua potable i RSU era que l'economia d'aquesta empresa respongués als critéris estrictes d'equilibri pressupostari, servei als habitants del Municipi, accés a treballar amb critèris de mèrit, igualtat , capacitat i publicitat, i que qualsevol altra activitat és reflectís als estatuts.
Donar el millor servei al millor preu als ciutadans, fonamentalment.
Difícil l'accés, per quan a l'ajuntament mateix no és segueixen els expossats critèris, i els que regeixen Emser son els mateixos que mal regeixen l'Ajuntament...
Al final, per ignorancia, desidia i incapacitat, l'empresa que aconseguí equilibrar la seva economía per la feina d'un gerent i el personal , amenaça convertir-se novament en un caixò de sastre on tot està permés...

Alternativa per Pollença

Altre exemple de confusió públic-privat.

Alternativa per Pollença | 26/07/2013, 12:38

Ja podeu escoltar el ple, no us perdeu les explicacions del batle, en resposta a la nostra pregunta. (1 h 13 minuts):
Hem rebut informació fidedigna de que a principi d'aquest mes el motor d'arrencada, més concretament un motor Solé diesel, de la barca del Senyor Batle ha estat arreglat pel mecànic d'EMSER dins el seu horari laboral a les instal·lacions de l'empresa pública. Ens podia explicar el senyor batle aquesta greu irregularitat i les raons per les quals ha utilitzat mitjans públics per aquesta feina privada?

www.radiopollença.net/noticies/ple-ordinari-dijous-25-de-juliol/

Alternativa per Pollença

Re: L'austeritat és per tots

Alternativa per Pollença | 26/07/2013, 11:28

El pueblo invita a comer a los ediles de Pollença

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/07/26/pueblo-invita-comer-ediles-pollenca/863042.html

Alternativa per Pollença

Re: L'austeritat és per tots

Alternativa per Pollença | 26/07/2013, 11:28

La cubierta del colegio Joan Mas será rehabilitada este verano
El proyecto tiene un coste de 107.300 euros, de los que 57.300 serán aportados por el Govern y 50.000 por el Ayuntamiento.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/07/26/cubierta-colegio-joan-sera-rehabilitada/863041.html

Alternativa per Pollença

Ultima hora

Alternativa per Pollença | 26/07/2013, 11:25

Pollença establece zonas de riesgo para evitar incidentes en los moros y cristianos
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/pollen-establece-zonas-riesgo-para-evitar-incidentes-moros-cristianos.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb