URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Alternativa | 30 Juliol, 2013 00:01

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Al darrer ple PP i PI es van a negar a contestar al ple, màxim organisme democràtic del municipi, a cap pregunta sobre el pacte de govern que havien fet, el que consideram una pèssima forma de començar aquest nou govern. A més a més els regidors de CiU  han entrat a l'equip de govern a pesar de que no s'ha complit pràcticament res del que havien demanat fa pocs dies públicament al seu bloc al PP:

- El PI va dir que demanava al Partit Popular, que cerques una majoria política entre els partits polítics de l’oposició. Majoria que no ha aconseguit ja que UMP segueix a l'oposició i només van firmar un acord al mes d'abril en referència al pressupost sense garantir res més que el compliment del mateix. Tan el regidor com el president d'UMP ens han confirmat aquest punt.

- També va dir el PI que tenia el compromís del PP que hi hauria un diàleg entre l'equip de govern i l'oposició més fluid i més constructiu possible. En plena negociació hem vist com al Festival no ha hagut cap tipus de diàleg, com la mateixa CiU  l'ha reconegut al tema de fer un concert a Alcúdia. Altre exemple seria l'incompliment del pacte de PP, Lliga i UMP que comentavam ahir (la substitució del representant de l'oposició a la Junta s'ha fet sense cap tipus de diàleg i menys amb consens que és el que deia el pacte). I l'últim exemple és el que va passar al darrer ple quan es van negar a contestar cap pregunta sobre el pacte de govern:

- Per què no han formalitzat el nou pacte de govern i no han nomenat a cap regidor de CiU encara a la Junta de Govern? Ens poden informar de la delegació d'àrees que han acordat? Per què tan de secretisme?

- A quins acords concrets han arribat PP i PI per assegurar l'estabilitat? Quins temes han considerat prioritaris per poder arribar a un acord de governabilitat.

- Quines noves formes d’actuar de consens i diàleg, amb tots els partits polítics amb la participació del màxim nombre de representants a acceptat el PP per aconseguir l'entrada de CiU a l'equip de Govern?

- Què recolzaments o acords concrets d'UMP han aconseguit per signar el seu acord PP i PI?

- Per altra part l'1 de juliol el PI exigia públicament al PP per pactar amb ells que en la màxima brevetat possible sortissin els informes sobre l'auditoria. Informes sobre el que vàrem demanar al ple i que ni tan sols s'han iniciat.

Que el PI hagi acceptat entrar a governar amb el PP a pesar de que no s'ha complit res del que fa uns dies demanaven ens indica que l'única finalitat del  PI a l'entrar al govern es cercar el poder sigui com sigui.

En definitiva pensam que el pacte PP-PI és una pèssima notícia per Pollença i ens recorda al desastrós govern del 2003 (PP-UMP-UM-UNPI), que entre altres coses va posar en marxa la irregular contractació del projecte de l'auditori d'en Moneo que ens imaginam ara voldran pagar sense depurar responsabilitats..

Esperam que la majoria de la que disposam l'oposició (9 regidors) ens permetrà controlar la seva gestió i minimitzar els perjudicis pels ciutadans.

 

A un futur article analitzarem el pacte publicat pel PI

 

 

 

Comentaris

Un

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Un | 02/08/2013, 12:22

De totes maneres, supos que exigiran la modalitat mallorquina de l'angles, de la mateixa manera que volen la modalitat mallorquina del catala!?

Miguel Sánchez

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Miguel Sánchez | 02/08/2013, 10:13

A la majoria dels pares els haureu d'explicar que és això del TIL, el Govern i l'API ho venen que els nins aprendran anglés i els pares estan entusiasmats, el que no saben és que per donar una assignatura amb anglès no tot just fa falta un B2 o un "B infinit" si no comprendre l'assignatura en llegua i cultura anglessa.

A l'empresa on faig feina, malgrat els meus companys dominen molt bé l'anglès, per segons quina correspondència demanem consell a anglesos natius perquè aquesta sigui més perfecte, no basta amb "my taylor is rich" o "my mother in the kitchen".

Malgrat tot això sembla una cortina de fum per donar més protagonisme al castellà a un entorn que no necessita aquest protagonisme per res.

Pepe

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Pepe | 01/08/2013, 21:15

El PP va fora corda, esper que podam fer vaga indefinida i trobar el suport dels pares en aquesta lluita per la dignitat de l'educació pública.

Joan Mas

PPinquisició

Joan Mas | 01/08/2013, 12:52

Educació suspén a tres directos d'Institut de Maó per no aplicar el TIL als seus institus, tot i que el consell escolar (Professors i PAres) van aprobar un projecte alternatiu recollit al Article 20 del decret de llengües.

Mare de Déu dels Àngels, assistiu-mos, pollencins, alçau-vos, l'inquisició, ja és aquí!!!!!

Alternativa

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Alternativa | 30/07/2013, 19:42

Los navegantes se ofrecen a gestionar gratis las boyas de la Avançada
ht
tp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/navegantes-ofrecen-gestionar-gratis-boyas-avan-ada.html

Margalida Amengual

PI-PP

Margalida Amengual | 30/07/2013, 12:46

Encara algú tenia qualque dubte de que el pi l'únic que vol es asegurar-se una cadira, o dues o tres a les pròximes eleccions autonòmiques? Aquest pacte de Pollença només és un primer pas per aconseguir més i més i més. Al Pi li es igual pactar amb el PP o amb el dimoni, es UM dos, o tal vegada pitjor ( esperem que no perquè estariem ben arreglats!). Basta mirar de on venen els caps del Pi, PP i UM, no importa esser molt intl.ligents per endevinar el que passarà, que, de fet, ja està passant.

Parts i quarts

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Parts i quarts | 30/07/2013, 11:37

Miquel no anaren a fer el peremateu anaren, com feren diferents representants polítics d'altes formacions, a fer costat i interessar-se pels efectius i ciutadans.

A més de demanar, a traves de Pastor la comparexença del president al parlament. Com ha fet MES. Amb el conseller de medi ambient. No perquè ho faci el PI ja ha d'estar mal fet.

www.mespermallorca.cat/actualitat/article/la-coalicio-mes-exigeix-la

www.elpi.cat/el-pi-demana-la-compareixenca-voluntaria-del-president-bauza-per-explicar-els-detalls-de-lincendi-a-la-serra-de-tramuntana/

Miquel Sánchez

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Miquel Sánchez | 30/07/2013, 10:40

Per cert, l'oposició oficial al Parlament de les Illes no ha volgut fer cap comentari crític damunt els retalls que poden haver dut al desastre aquest de l'incendi d'Andratx i rodalies, els partits a l'oposició han estat en silenci per no pressionar els serveis d'extinció ja que no trobabem que durant aquests moments on gent ha hagut de sortit de casa seva, i la Serra de Tramuntana estava en flames no era el moment d'entrar en polèmiques.

Doncs representants del PI ahir fent de "peremateus" per l'incendi. Sense Paraules

Alternativa

Re: El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Alternativa | 30/07/2013, 07:32

www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2013/07/30/festival-pollenca-cancela-momento-concierto/863865.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb