URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carta Oberta al Senyor Batle (lector habitual d'aquest bloc)

Alternativa | 29 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Senyor Batle, al Diario de Mallorca del passat dissabte, vaig poder llegir les paraules que em va dedicar en resposta a la nostra denúncia de que es dediqui a portar el motor de la seva barca a  a arreglar a  l’empresa municipal EMSER:

“Cifre, acusó a Pepe García de estar "envenenado" porque ha sido relevado de la junta de gobierno y, por ello, "vuelve a poner en marcha la política barriobajera que siempre le ha caracterizado".

 Un canvi d'opinió espectacular tenint en compte que fa unes setmanes vostè deia que jo era el millor preparat per substituir-ho, un canvi similar al que al ha tingut respecte a CiU, a la que ha criticat durant mitja legislatura per pactar ara amb ells.

Primer volia aclarir-li, senyor batle que no estic gens enverinat per la meva substitució a la Junta de Govern.  Durant aquest dos anys he assumit amb gust la responsabilitat de participar a la mateixa; més feina amb la única compensació important d’aportar les idees, valors, crítiques d’Alternativa, i informar als ciutadans de tot el que es decidia a les Juntes. Només em sap greu pels ciutadans de Pollença en general i els nostres votants en particular, ja que si que som conscients de que ara la nostra feina de fiscalitzar i informar de la Junta als ciutadans tornarà ser  més indirecta i amb més dificultats.

El que si hem criticat són les vostres formes per cessar-me la Junta de Govern i així li vaig dir a la Comissió Informativa a vostè i al portaveu de la Lliga, en Martí Roca. Segon la seva explicació a la Comissió  aquest cessament responia al pacte que vàreu signar,  PP i Lliga amb UMP per l’aprovació inicial del pressupost al mes d'abril. Durant aquest mesos des de la signatura del pacte no em van dir absolutament res sobre la possibilitat del canvi del representant de l'oposició a la Junta de govern. També cal  dir que el pacte diu;

 

 El text és prou clar i demostra que una vegada més vostè i el regidor de la Lliga han incomplit el signat, no és que no hagi hagut consens per fer el canvi a la Junta, sinó que ni tan sols ha hagut cap tipus de conversa sobre el canvi amb la resta de grups.  I sobre la valoració que han fet  el PP i la Lliga per canviar-me a la Junta  no s’ens ha donat cap explicació, inclòs al darrer ple els vam demanar específicament per aquest tema i vostè i el regidor de La Lliga es van a negar a contestar

Ens poden explicar per què si PP i Lliga van acordar la nostra sortida de la Junta de Govern es va acordar en abril no s'ens va comunicar en aquell mateix moment? Per què s'ha tardat tan de mesos en fer efectiu l'acord amb UMP? De forma concreta per què van decidir aquest canvi a la Junta de Govern?

L'he de dir que denunciar que vostè utilitzi de forma privada mitjans públics no és “fer política barriobajera”. Sí que és "barriobajero" tot el que ha fet vostè al Festivalel meu cessament de la Junta,el dinar de la Patrona pagat pels ciutadans. És vostè al que la cadira ha enverinat i l’ha convertit en un mentider que ens ha faltat al respecte, ha incomplit un pacte signat i finalment ha passat una vegada més de donar explicacions al màxim organisme democràtic de Pollença que és el ple.

 Pepe García


 

 No és la primera vegada que el batle perd les formes quan criticam temes en el que mescla interessos privats i públics.

 

 

 

Comentaris

toni

ja ho val

toni | 30/07/2013, 18:45

Un batle que fa això, només pot ser considerat NO APTE pel càrrec.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb