URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coses que sobren

Alternativa | 04 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Em record a la passada legislatura quan el regidor a l'oposició, en Tomeu Cifre del PP, es queixava de que era el batle, en Jan Cerdà Rull aprofitava l'acte institucional de les festes a Monti-sion per fer un discurs polític. Abans d'ahir el batle, en Tomeu Cifre va fer exactament el mateix i és que sembla que això de la cadira de batle treu el pitjor de les persones i que és massa golós poder fer un discurs polític davant una multitud de gent, i sense que els aal·ludits puguin respondre.

Es poden entendre referències generals com dir que no tots els polítics són iguals i que no tots són uns lladres, encara que tenint en compte el partit en el que milita en Tomeu, segurament no és el més indicat per parlar d'aquests temes.... També pens que es pot entendre una crítica a actuacions de governs superiors, Consell o Govern, als quals moltes vegades no es pot dir públicament el que un opina, però evidentment això no el va fer en Tomeu, i això que podia triar un bon grapat de temes; boies de pagament de la Punta Avançada, pla d'obres i serveis que no ens paga el Consell, reforma contra l'administració local, tancament del Centre de la Gola... per exemple podia haver aprofitar l'alabança que va fer a l'Institució Lliure d'Ensenyament per comparar amb el desastre de política educativa que porta el seu partit... 

  Si parlam de política local es pot entendre que mostri el seu agraïment al PI que ara li dona estabilitat, però el que crec que sobrava totalment és la referència  crítica als seus anteriors socis de govern; va venir a dir que l'havien abandonat per "narcisisme". No és de rebut aprofitar un acte institucional per fer aquests atacs a regidors que no et poden contestar i als que pots fer aquests retrets a comissions, reunions i al ple, però clar a aquests àmbits et poden contestar i tal vegada et poden deixar en evidència.


Igualment sobra aquest cartell que pot crear confusió, i falta una font.

 

 

Comentaris

Maria A.

Re: Coses que sobren

Maria A. | 04/08/2013, 21:11

Jo vaig ser a Montisión i no va agradar gens que el batle aprofitas que tenia el micro per criticar a l'oposició un dia com la Patrona. Hauria de demanar disculpes al poble.

jrv

Mirar enfora...

jrv | 04/08/2013, 18:10

Es massa freqüent que politics que han sigut elegits per gestionar i administrar organismes concrets,com és el cas del nostre Batlle actualrespecte al nostre Ajuntament , estiguin mes pendents d'ascendir dins del seu partit de torn, arribar a càrrecs mes elevats, fer-se agradables als comandadors d'aquets partits, que servir als votants que havien dit que servirien.
En Bauzà n'és un exemple, de com puteja els Balears, per fer-se agrqadable a Madrid, i la meva sensació és que en Tomeu fa el mateix respecte al PP balear. Tan de bò m'equivoqui...

Pollenci

Discurs patrona

Pollenci | 04/08/2013, 16:34

Lamentable aprofitar un discurs de la patrona per fer política.

Pepe

Re: Coses que sobren

Pepe | 04/08/2013, 11:45

Sembla que els del PP no tenen suficient amb el sou pel seu càrrec públic. Fin de la cita

Alternativa per Pollença

Re: Coses que sobren

Alternativa per Pollença | 04/08/2013, 11:24

Avui al Última Hora podeu llegir com exigim al batle el compliment de la moció aprovada en juny en referència a les boies de la Punta Avançada.

Alternativa

Re: Coses que sobren

Alternativa | 04/08/2013, 10:19

Un sistema d'ensenyament progressista a finals del segle XIX
/www.arabalears.cat/xarxa_local/sistema-densenyament-progressista-finals-XIX_0_968303270.html

Alternativa

Re: Coses que sobren

Alternativa | 04/08/2013, 10:18

Quan Pollença fou pionera en educació
L'historiador i biògraf Pere Sales dóna llum sobre la figura de Guillem Cifre de Colonya
www.arabalears.cat/xarxa_local/Pollenca-fou-pionera-educacio_0_968303273.html

fin de la cita

pues si

fin de la cita | 04/08/2013, 01:31

Bauzá ingresó en 2012 casi 1,7 millones por el negocio de su farmacia

El president obtiene más de la mitad de sus ingresos por los beneficios de su farmacia y otra empresa

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb