URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Problemes als que esperam solucions

Alternativa | 12 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquests darrers dies hem rebut diverses queixes de ciutadans que hem transmet a l'equip de govern a l'espera que doni solució a les mateixes.

Un ciutadà ens va demanar per què els banys de Cala Barques es troben tancats i la dutxa no funciona. La resposta des de medi ambient ha estat que resten pendents de la instal·lació del comptador de llum per part de GESA, fet que condiciona el funcionament dels bombejos d'aigua potable i residual...Un municipi que viu del turisme no es pot permetre situacions com aquesta a ple agost.

Un veí de Gotmar ens ha fet arribar aquestes fotografies d'un solar mal tancat i uns cables de l'enllumenat públic al'aire.

 

 

 

Un  ciutadà ens ha fet arribar tota una sèrie de fotografies de la brutor acumulada a la sèquia de Siller que recolleix l'aigua de les finques i de la muntanya, es troba molt bruta i és un perill. Ja l'hem posat en coneixement de l'àrea de medi ambient.

 

 

 

Un  ciutadà ens ha fet arribar la seva queixa sobre els contenidors de reciclatge situats davant d'un portal davant de Roger de Flor nº 5 Hem comprovat que es podien col·locar a altres llocs del carrer on no hi ha portals ni finestres evitant molèsties als veíns. 

 

Per finalitzar un ciutadà ens ha fet arribar la seva perquè sense avisar han instal·lat al carrer Pescador, a l'alçada del Bar Coral, una barrera amb una senyal de direcció prohibida en direcció al Passeig Saralegui. Sembla que es vol impedir el trànsit per damunt el tram de canonada vella, de fibrociment, al mes de juny ja fou substituït  un tram de uns 4 o 5 metres. El deteriorament de la canonada ho és per mor de la vellesa de la mateixa, uns 40 anys i el material impropi ( fibrociment) accelerat el deteriorament pels detergents, etc... Es a dir, el deteriorament de la canonada  no es per mor del trànsit de vehicles, la prova està en que la superfície no ha baixat un mil·límetre, com seria si s'esfondrés......així que el trànsit no serà el que acceleri el deteriorament. En tot cas posar un piló com es pretén  a aquest cul de sac complicarà la cosa molt mes, ja que el carrer es estret, i al trobar-se al final els vehicles hauran de recular. Si no queda mes remei, que no ho creiem, pensam que és pot aguantar fins l'octubre, i el que es pot fer és restringir el pas de vehicles passants, i començar la substitució la canonada, dins ja el passeig A. Camarassa, a l'Octubre.

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com o al nostre perfil de facebook.

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

 

Comentaris

jrv

Gomez

jrv | 16/08/2013, 11:43

Dubto molt que dins les prioritats de l'inefable conceller Gómez, hi figurin la protección al nostre patrimoni, tal volta la seva prioritat única sigui urbanitzar i fer dobers, res a veura amb cultura i patrimoni...
Gomez , Delgado , Company... son el paradigma del polític barroer al servei d'especuladors que els importa un ràvec la culrura i el futur de les Illes....

jrv

Persones

jrv | 16/08/2013, 08:50

Si, les persones mereixen respecte, fins i tot tu, des de la teva mala llet absurda.
Es la diferencia entre tu, i nosaltres, entre egoísme i pensar en els altres, etc....

Com deia el savi, " no baixis al nivel dels curtangos, sempre te guanyaran per experiencia a aquest nivell"

I jo hi estic baixant, perdona.

jrv

penos troll

jrv | 16/08/2013, 08:47

O sigui, les persones son " elements demagógics" quan rebaten totalment els teus comentaris basura??
Vaja retrato de animalet de soll que t'estas fent, fins i tot des de la covardia anónima....
Que me perdonin els animals per aquesta comparació injusta...

El apagafuegos

jorelito

El apagafuegos | 15/08/2013, 15:08

Si, hi ha en Barcenas, na Munar, en Tomeu Vicens, en Jaume MAtas, en Rodrigo de Santos...

vei-nat

Re: Problemes als que esperam solucions

vei-nat | 15/08/2013, 11:16

Restauradors, gent discapacitada, gent major, ciutadans i l'ecònomo. No tenies mes elements demagògics i populistes per afegir?

jrv

"Vei " postís

jrv | 14/08/2013, 21:05

Doncs a on havien de telefonar, sinó a un regidor? O havien de telefonar a l'ecònom que fes rogatives?
A tu segur que no, no saben qui ets....?

jrv

Ramon C

jrv | 14/08/2013, 21:03

Home, al carrer Pescador no hi visc jo tot sol, hi viu molta mes gent que també està preocupada que eventuelment es posi tot un carrer al servei de un sol restaurador, en perjudici de tots el veinats.
Precisament jo ni transioto , ni aparco el cotxe a aquest carrer, però hi ha gent discapacitada, gent major , i simples ciutadans que no tenen perque cedir un carrer públic a un que te bó.
Content amb la explicació?

Pepe

Re: Problemes als que esperam solucions

Pepe | 14/08/2013, 20:43

Tots els casos que citam a l'article són ciutadans no anònims que ens han transmet aquests problemes. Es veu que aquesta confiança no agrada als trolls... Són 10 anys al servei dels ciutadans.

Un

Re: Problemes als que esperam solucions

Un | 14/08/2013, 20:35

Supos que devia esser un anonim?!

Garci

Re: Problemes als que esperam solucions

Garci | 14/08/2013, 20:26

Si tots els veins que troben coses mal fetes o desperfectes s'impliquessin i fessin alguna cosa, encara que sigui una denúncia a Alternativa, la cosa milloraria molt.

vei

Re: Problemes als que esperam solucions

vei | 14/08/2013, 19:58

Vaja lloc de telefonar per queixar-se aquest

Pepe

Creé el ladrón....

Pepe | 14/08/2013, 18:39

Va ser un veí del carrer qui ens va telefonar per queixar-se de que d' un dia per altre havien tancat el carrer i això afectava al seu negoci.

Pepe

Creé el ladrón....

Pepe | 14/08/2013, 18:39

Va ser un veí del carrer qui ens va telefonar per queixar-se de que d' un dia per altre havien tancat el carrer i això afectava al seu negoci.

cascamonos

Problemes

cascamonos | 14/08/2013, 15:02

Parla del deteriorament d'una canonada, no del tancament d'un camí públic ho de desviament de fons públics tipues PP o Um entenc jo...
No crec coneguent en JRV que el seu problema sigui caminar.

Ramon C

Re: Problemes als que esperam solucions

Ramon C | 14/08/2013, 11:23

Gran anàlisi del tema del carrer pescador. Te a veure que en jrv visqui per alla? Utilitza la política i aquest blog per qüestions personals? No pots anar a peu com tothom?

Mariano

Gibrata ezpaño

Mariano | 12/08/2013, 14:40

no, que va , los Gibraltarenos estan locos por ser espanyoles y que les endosen en 1 dia 20.000 euros de deuda y una jubilacion y futuro lamentable

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb