URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Governar i internet

Alternativa | 19 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Sembla que el poder i internet en moltes ocasions són incompatibles i que quan un partit arriba al poder s'oblida ràpidament de les seves promeses de transparència i comunicació.

Poc va durar la presència a internet de la Lliga, poc després de signar l'acord de govern amb el PP, el 24 de juliol de 2011,  el seu bloc va deixar de publicar.

 

Alguns mesos més va durar el blog del regidor de la Lliga, en Tomeu Fuster. Una pena, ja que era la primera vegada que un regidor  de l'equip de govern tenia aquesta iniciativa. El seu darrer article és del 23 de desembre del 2011

 

El Partit Popular de Pollença no tenia cap bloc però el seu perfil en facebook tampoc destaca per la seva informació i comunicació amb els ciutadans. El que es pot trobar al seu perfil són informacions penjades per altres partits i un bon grapat de fotografies de la seva presidenta en diferents actes... Tampoc esperam ni esperavam més d'un partit com el PP.

 

El Pi des de que ha signat el pacte de govern amb el PP també ha tingut un clar descens de la seva activitat a internet, al seu bloc encara es crema la Serra de Tramuntana, i el seu darrer article és del 29 de juliol. L'estiu podia explicar aquest descens d'activitat però l'any passat no el van tenir. Esperam que sigui un tema passager i que ara que governen informen i es comuniquen a través d'internet com feien quan eren a l'oposició.

 

 Unió Mollera no està a l'equip de govern però des del seu pacte amb el PP dels pressuposts també ha tingut una clara baixada de la seva activitat a internet al seu bloc. El seu darrer article és del 27 de julio. Si que han estat més actius al seu perfil de facebook.

 

Si parlam de la presència institucional a internet: al principi del 2012 el regidor de noves tecnologies per justificar la seva nova dedicació exclussiva deia que un dels seus objectius era:

la Gestió i dinamització del portal WEB municipal: Web hauria de ser canal vàlid per a la comunicació entre ciutadà i Ajuntament. Així com una eina de publicitat i màrqueting.

Més d'un any  després la web municipal no ha canviat pràcticament res i segueix sense ser l'eina d'informació i comunicació que mereixen els ciutadans de Pollença.

 

 Mentre l'Ajuntament va obrir un perfil a facebook que segueix sent molt limitat (agrada a 800 persones)  amb una informació institucional irregular i al qual se segueix sense contestar al ciutadans

 

En definitiva és lamentable que hi hagi tan poca comunicació i informació dels que governen  a un canal d'informació i comunicació tan poderós com internet. A Alternativa aquesta legislatura hem pogut demostrar que es podia informar més i millora de la Junta de Govern, ara esperam podem demostrar un dia que governar, ser transparents, informar i comunicar-se amb els ciutadans no són coses incompatibles.

Comentaris

Joan CC

Re: Governar i internet

Joan CC | 21/08/2013, 15:04

La veritat es que transparència es una paraula que queda molt guapa però en la que pocs partits apliquen. Realment mantenir un bloc com Urxella té molt de mèrit, per la feina que du i per lo que molts de cops s'ha d'aguantar. També te mèrit el bloc del PSM que fa molts d'anys que aguanta i manté certa coherència

jordi

Radio.

jordi | 19/08/2013, 20:23

Per favor que parli en castellà....

Alternativa per Pollença

Re: Governar i internet

Alternativa per Pollença | 19/08/2013, 18:08

Demà dimarts, a les 17:15, podreu escoltat al nostre portaveu, en Pepe García a Ràdio Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb