URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Malfaedors

Alternativa | 31 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 
La lluita eterna del mal contra el bé: els malfaedors del TIL contra la nostra cultura…
 

Comentaris

cascamonos

Pelotilla

cascamonos | 13/09/2013, 08:29

A mi me preocupan los empleados pelotas, vagos y cascamonos...

Joan Martorell

Deixalleria, Alfonso

Joan Martorell | 12/09/2013, 09:59

No digo que tengan que descargar, simplemente ayudar, atender correctamente al usuario, con amabilidad, no a cara de perro, que parece que nos bacen un favor dejando que dejemos los enseres alli.

Alfonso

Deixalleria

Alfonso | 11/09/2013, 23:02

A Joan Martorell y a quienes no se han preocupado de conocer la situacion antes de juzgar.
Los trabajadores de la deixalleria no estan para descargar electrodomesticos debido a su discapacidad, aun que lo hagan a veces contraviniendo las normas especificas para ellos y como ha quedado demostrado en ocasiones en que han sufrido lesiones por esa causa y en la mutua les han dicho que los unicos culpables son ellos por hacer lo que no es su trabajo.

Vadella

Ciutada Martorell

Vadella | 02/09/2013, 22:21

Regidora, Joan, Regidora. Amb dedicació exclussiva....??

Joan Martorell

Dexailleria

Joan Martorell | 02/09/2013, 19:44

Ja se que les persones que treballen a la dexailleria pateixen discapacitat, a un el conec de fa molts d'anys. Si anau sovint per allá, podreu convenir amb mi, en que podrien esser mes col.labors, amables, etc. No vull crear debat, ja està dit. Lo ideal seria poder dirigir aquest missatge al Regidor responsable, emperó, que jo sàpigue, no té cap mitjá de comunicación com aquest,per lo que jo vos felicit

Ternero

Empleats

Ternero | 02/09/2013, 10:08

Certament, dues de les persones que traballen habitualment a la deixalleria pateixen discapacitat, mes que minusvalía, un amb un 50% de la mateixa.
Quan son substituits per personal sense minusvalía, aquets no solen rebrer cap instrucció del que han de fer, l'encarregat està ocupat en altres coses.

Pepe

Re: Malfaedors

Pepe | 01/09/2013, 23:24

Actualment el personal de la dexailleria esta per prendre nota i assessorar a la gent on ha de posar cada cosa, son dos treballadors amb minusvàlua. Un té un braç inutilitzat.
No obstant tot això i per motiu de tenir lliure, vacances, o baixa les persones que atenen regularment la deixalleria són altres persones que no solen tenir cap instrucció de com han d’actuar, ni quina és la seva funció...
Caldria saber de qui empleat estam parlant.

Joan Martorell

La Deixallaria de Pollença

Joan Martorell | 01/09/2013, 14:02

Fa uns dies, abocant ferralla a la deixallaria,vaig presencia en següent fet, un Home de avançada edat, intentava descarrega un electrodomestic del seu vehicle , li costava, quasi no poria i l'empleat de la deixallaria el mirava, sense ajudarlo. Aquest personal, ademès de tenir cura de la zona, hauria de facilitar als usuaris, que finalment pagam amb els impostos les despeses que ocasiona el manteniment de la instalació, que me pareix molt bé, la descarga i colocació dels enderrocs i demés objectes, que portam allá. Mes colaboració per part del personal no vendría malament.

Alternativa per Pollença

Re: Malfaedors

Alternativa per Pollença | 31/08/2013, 23:01

Ens han informat que s’ha produït el fet del que el Circ Alegria, que aquests dies està al Port de Pollença, utilitza cussos a una de les seves actuacions, ja ho em posat en coneixement de la regidora de medi ambient i policia i al batle mitjançant els corresponents correus electrònics, com tots els seguidors d’Urxella o d’aquest perfil de Facebook al ple de l’Ajuntament de dia 27 d’octubre de 2011 es va aprovar sense cap vot en contra el no permetre la instal•lació de circ amb animals al municipi., continuarem informant.

esTIl

de vergonya

esTIl | 31/08/2013, 09:13

Un govern que es dedica a insultar a Mestres i profesors, no pot ser mai un govern digne...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb