URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

TIL

Alternativa | 01 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

 Les arrels i la mecànica del TIL

 

"Amb aquesta adaptació lliure en català de "All you fascists you´re bound to lose" del mestre Woody Guthrie, The Troubador Mules volem donar suport i fer-nos nostra la lluita i les reivindicacions de l'Assemblea de docents de les Balears."

 

Comentaris

Alternativa

Comunicat Assemblea docents

Alternativa | 03/09/2013, 23:14

Enhorabona a tots, companys, que feis que això sigui possible!!

Us escrivim aquest correu per informar-vos que en el recompte fet fins ara, ja disposam entorn a 4200 signatures!

Ja ens han arribat molts correus electrònics amb el nombre de signatures que s'han recollit a cada centre, i encara en falten per confirmar. Com que a Mallorca hem pogut fer el recompte per centres, us adjuntam un llistat de centres que ara mateix encara no ens han comunicat quantes en tenen. Si el vostre centre està a la llista, enviau-nos un correu dient quantes en teniu. Volem i sabem que podem superar la xifra de 4000 amb escreix.

Davant alguns dubtes que s'han generat, hem de tenir present que l'Assemblea continúa en la línia acordada i que per tant, demà se celebraran les assemblees de votació per convocar la vaga també com a assemblea de treballadors. Potser alguns de vosaltres hageu pensat que com la vaga ja estava convocada, no era necessari enviar les dades. Però des de l'Assemblea volem enfortir encara més aquest moviment unitari que confluirà amb els sindicats, però convocant nosaltres també la vaga aquest dijous si així ho decideis l'assemblea de votació.
Esperam la màxima assistència demà a l'assemblea de votació a l'IES Marratxí a les 18:30 h. (per Mallorca), és important que siguem molts els que decidiguem si anam o no a la vaga.

Pensau a dur les signatures originals demà, els hem de tenir físicament per poder registrar-les.

Gràcies a tots per tot.

Alternativa per Pollença

Re: TIL

Alternativa per Pollença | 03/09/2013, 00:10

COMUNICAT DEL COMITÈ DE VAGA DE L'ASSEMBLEA DE DOCENTS 02/09/13

Després de la reunió de la Mesa Sectorial d'Educació convocada per la Conselleria d'Educació amb precipitació i improvisació per tal d'intentar desactivar el procés de lluita dels docents, des del Comitè de Vaga feim les següents valoracions:
• El document fet públic per la Conselleria avui migdia amb les bases de la negociació no satisfà en absolut les demandes del col•letiu docent. Consideram que la voluntat negociadora de la Conselleria és nul•la.
• Davant l'exigència de retirada dels expedients dels directors menorquins, la Conselleria tan sols ofereix accelerar aquest procés sancionador.
• No entenem com la Conselleria proposi crear una taula d'experts per valorar el desenvolupament del TIL, quan els experts han reiterat per activa i per passiva que el TIL és una aberració pedagògica. Des de l'Assemblea seguim exigint la retirada del TIL i l'obertura d'un procés de diàleg i consens amb la comunitat educativa en relació a aquesta matèria.
• Consideram legítim que la Conselleria cridi a negociar a les forces sindicals amb representació a la Junta de Personal Docent; ara bé, si amb això pretén justificar que les demandes de negociació fetes per part de l'Assemblea de Docents durant el mes d'agost estan ateses, l'estratègia de la Consellera torna a ser d'absoluta irresponsabilitat. Els docents, organitzats en assemblea, exigim a la Conselleria que obri un veritable procés negociador i feim constar que qualsevol negociació haurà de contar necessàriament amb l'Assemblea.
És a dir, no es pot afirmar que avui s'hagi encetat un procés de negociacions amb la Conselleria d'Educació, perquè aquesta s'ha limitat a escenificar una reunió sense contingut real. Per tant, la determinació del Comitè de Vaga és la de seguir amb la preparació de la vaga indefinida, com estava planificat i acordat si un procés negociador real no ho aturava. Des de l'Assemblea de Docents continuam amb la recollida de firmes i amb la convocatòria de les assemblees de votació de la vaga de dia 4 a les quatre illes.
Així mateix volem expressar la nostra satisfacció pel fet que avui les assemblees d'afiliades de l'Stei hagin aprovat per àmplia majoria la convocatòria d'una vaga indefinida a partir de dia 13 de setembre. D'aquesta manera, i a l'espera de la decisió de la resta de sindicats, tornam a reiterar la nostra confiança que tots els docents confluirem de manera unitària en aquesta dura lluita que ens espera.

Mallorca, 2 de setembre de 2013

Alternativa per Pollença

Re: TIL

Alternativa per Pollença | 02/09/2013, 16:43

És clar que el circ s'ha burlat de l'Ajuntament sense que l'equip de govern hagi sabut o volgut reaccionar. Ens han dit que s'exhibia una iguana, quins altres animals s'exhibien?

Neandertahl

Burla

Neandertahl | 02/09/2013, 10:04

Doncs al circ hi havia una "actuació amb 30 cans, a mes d'eltres animals en captivitat pels que cobraven per fer fotos...
Ho pot corroborar un regidor del PI que hi era...

Alternativa

Re: TIL

Alternativa | 01/09/2013, 23:34

Respecte al tema del número amb cans que s'ha fet al Circ Alegria al Port de Pollença el batle ens ha contestat que quan es demanaren permís la regidora del Port va parlar amb el circ sobre aquest tema, i li varen dir que no havia animals i que farien les gestions corresponents.

Alternativa

Ara

Alternativa | 01/09/2013, 12:00

Pollença, el festival, un miracle.
www.ara.cat/premium/opinio/Pollenca-festival-miracle_0_985101632.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb