URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Alternativa | 05 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dies de principi del mes de setembre és quan comencem a fer balanç del que ha estat la temporada turística en tot el seus aspectes, com sabeu tots, dos del serveis més importants que contribueixen en aquesta imatge i molt són la “neteja viària” i “el servei de ombrel·les i gandules”, privatitzats per comoditat i sempre amb l’oposició de Alternativa.

La neteja viària ha estat molt deficient, sobre tot a la primera línia de platja on tot just s’ha tingut una atenció especial i tampoc amb molta cura al passeig marítim per a vianants, cal dir que la zona del Passeig Londres ha patit una gran deixadesa on sembla i dic sembla perquè a la pràctica no ho sé però les evidències estaven a la vista de tothom, que desprès del mig dia la brutícia s’anava acumulant minut a minut sense que ningú donés una nova granerada i així estava fins al dia següent.

 El tema de les gandules tres quarts del mateix, quan es va fer la concessió ja no veiem gens clares les puntuacions que l’Àrea de Medi Ambient anava donant a les propostes dels aspirants i que la quantitat de doblers  que oferia l’actual concessionari era excessiva pels temps que estem vivint i fins i tot les millores propostes ens sonaven a ciència-ficció, desprès la Regidora de Medi Ambient es va treure de la màniga que aquestes millores es podrien fer durant la duració de la concessió quan aquestes s’havien d’haver fet durant el primer any de la mateixa, malgrat tot, a Alternativa entenem que era impossible amb les recaptacions que havia aconseguit el concessionari.

Els turistes que ja duen molt d’anys vinent al Port de Pollença comenten que un temps entre les vuit i vuit i mitja del matí les gandules ja estaven col·locades al seu lloc per ser ocupades i que ara són ells el que han d’anar cercar-les del munt o bé si no han estat recollides el dia anterior ells mateixos la fan neta si fa falta i no apareix ningú del concessionari fins ben passades les deu del matí. Fent indagacions ens han comentat que el concessionari ha reduït molt nombre de treballadors per poder pagar la concessió a l’Ajuntament, Ajuntament que es va veure enlluernat per l’oferta del concessionari sense tenir en compte la situació econòmica que estem vivint.

Però això demanem qui és el responsable de la imatge del municipi? Un Ajuntament que tot just valora les ofertes per la quantitat de dígits de la mateixa? O un aspirant amb un estudi econòmic totalment irreal?

 

 

Indicador de direcció hauria de ser i no hi és

Comentaris

Meliarip

Malena es nombre ...

Meliarip | 06/09/2013, 09:56

Els ex ? uemites foradats s'aferren a l'enblanquinat per justificar la seva incapacitat, recorrer constantment a "Malena" ja fa mes que colló, sense voler defensar aquesta regidora, al cap i a la fí exregidora i càrrec d'UM per tant ex càrrec dels embullossos, al manco ha fet feina, cosa que no és pot dir del mateix ex Batlle, mestre d'embullossos i poc capacitats.

Alternativa per Pollença

Ara Balears

Alternativa per Pollença | 05/09/2013, 17:08

El Tribunal Superior rebaixa a 22 milions la indemnització per protegir Cala Carbó

Inicialment es reclamava fins a 136 milions d'euros com a indemnització

www.arabalears.cat/balears/Cala_Carbo-Medi_Ambient_0_987501432.html

Alternativa per Pollença

Ara Balears

Alternativa per Pollença | 05/09/2013, 16:30

Un tal Cifre
TONI GOMILA

Dimarts a IB3 Ràdio parlaven de Caixa Colonya, centenària entitat bancària pollencina, i entrevistaven el seu president, un tal Sr. Cifre. I no fou necessari sentir sencera la conversa per entendre que no és un banquer a l'ús. No desprenia la grandiloqüència ni fatxenderia dels galàctics de la banca, no recitava un dossier de premsa i no feia cara de Botín-corbata-roja, Fainé o Rato. No, no és una cara coneguda. ...

www.arabalears.cat/premium/opinio/tal-Cifre_0_987501371.html

Miquel Sánchez

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Miquel Sánchez | 05/09/2013, 16:28

L'escrit es meu, i quan jo anava a escola "se hablaba el idioma del imperio", tal com volen que passi ara i encara hi ha partits que li donen suport, malgrat sigui municipalment.

Les valoracions econòmiques les varen fer desde l'Àrea de Medi Ambient no des de Hisenda que hagués estat el més lògic, per ventura des de Hisenda havien de supervisar l'estat de l'arena, no ho sé.

Joan CC

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Joan CC | 05/09/2013, 16:11

Certament aquest article no es de premi Nobel (no crec que sigui la intenció). Però d'aquí a dir que no s'entén? Jo crec que és prou clar...
Per altre banda feia estona que no sortia l'obsessió amb na Malena, acabarà la legislatura i encara serà la responsable de tots els mals de l'ajuntament...Agradi o no, la realitat és que ara les responsabilitats són d'uns altres.

Miquel Sánchez

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Miquel Sánchez | 05/09/2013, 16:08

Com sempre màxim respecte per la sentència malgrat no la compartim

Qui estima Pollença no la destrueix

(h)ttp://www.mallorcadiario.com/el-govern-condenado-a-pagar-225-millones-por-una-ley-del-pacte/

Pepe

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Pepe | 05/09/2013, 16:03

"Jan te val" al cas de les platges del Port de Pollença ja vam advertir al seu moment que trobavam que l'Associació de Veïns no podria complir el plec com podeu llegir a l'article del 31 de maig de 2012; "La explotació de les platges 2012 més dubtes que mai"
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/109990. Però si l'informe d'intervenció no va considerar l'oferta de l'Associació com una oferta temerària (cosa que no va fer) no es pot culpar a la regidora d'hisenda per molt que volgueu. El cas de la neteja viària ja ve de l'anterior legislatura.
Als dos casos els regidors que assumeixen les àrees corresponents; na Maria Buades i en Martí Roca són els responsables de vetllar pel compliment dels precs de condicions
Pdt. Jo no he escrit l'article, però tal vegada us passa com als regidors responsables que tampoc entenen els precs de condicions.

Jan te val

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Jan te val | 05/09/2013, 13:18

si parlam de responsables crec que Un va prou ben encaminat segons el que sembla vol dir l'article (Un Ajuntament que tot just valora les ofertes per la quantitat de dígits de la mateixa?) jo també crec que alguna responsabilitat ha de tenir en aquest hambit, que vosaltres resaltau com el mal principal, la ex UMita, exregidora d'Hisenda. Ara bé una altra cosa és que vulguin demenar-les a segons quí.
a mí també m'ha costat molt dexifrar l'article, I només faltaria, Pepe, que tu fosis incapaç d'entendre alguna cosa escrita teva (Els turistes que ja duen molt d’anys "vinent")

Pepe

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Pepe | 05/09/2013, 11:17

Doncs jo n'he tingut cap problema per entendre el tema que és molt clar; l`Ajuntament es desentén de controlar el compliment dels precs de condicions de dos temes tan importants com són la neteja i les platges.

un altre

ja ho val

un altre | 05/09/2013, 09:48

segons un, l'area de medi ambient es pot despreocupar de les despeses que fa?
Curiós....

Miquel Sánchez

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Miquel Sánchez | 05/09/2013, 09:14

Quan no es vol entendre una cosa ja la pots escriure com vulguis.

Ho vols blanc i en botella? Un servei molt deficient que ens consta 800 mil euros cada any.

I el tema de les gandules un "compadreo" Ajuntament Associació de Veins i ole

Un

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Un | 05/09/2013, 09:10

Una cosa que s'hauria d'entendre es que la regidora de mediambient es la que se encarrega de les platges, i sobretot dels adoectes medioambientals, pero l'estudi economic de viabilitat, correspon a Hisenda, era la regiduria de Hisenda que haurisa de haver informat sibre la viabilitat economica

no s'enten

Re: Qui és el responsable de la imatge del municipi?

no s'enten | 05/09/2013, 00:32

Per favor llegiu abans de publicar-ho vaja redactat no s'enten res. No se sap si vols dir que s'havia d'haver donat la concessio mes barata, si han de fer grenar a les vuit del capvespre encara que costi mes, en fi... ja saps de l'escola, text argumentatiu, introduccio, desenvolupament argumentat i conclusio.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb