URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més del mateix

Alternativa | 07 Setembre, 2013 00:01

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Vist el comportament antimallorquí i la incultura total dels nostres desgovernants, ens podríem demanar si encara el franquisme és viu.

 

 

 

Comentaris

JRV

Adjectius

JRV | 08/09/2013, 16:47

Xusma, exercit de Panxo Villa, cuantes coses ens han dit, anem bé, el que no ens podrán dir amb cap argument, és corruptes , embusteros, lladres, n'hi hi ha que casi en tenen l'exclussiva d'aquets "piropos"...
Ni tampoc "anònims"

Pepe

Re: Més del mateix

Pepe | 07/09/2013, 17:03

Un suposat afiliat del Pi en resposta a una que els diu si no estan empagaïts d’haver pactat amb el PP i si no hagués estat millor tractar de fer un pacte amb la resta d'oposició contesta que " ... a la oposició de pollença hi ha xusma molt pitjor que al PP "
Esper que realment aquest no sigui un afiliat al PI però veig que cinc hores després del seu comentari cap membre reconegut del Pi l'ha dit res.

Difícilment es pot justificar governar amb un PP com aquest però si el fan perque valoren més la cadira que la llengua esper que no el facin atacant a l'oposició

Pepe

Re: Més del mateix

Pepe | 07/09/2013, 16:40

A la Consellera que no sap res d'educació no l'importa res més que mantenir la seva cadira i sou com a tots que són capaços de defensar aquesta aberració. Però el que realment comanda a educació és Guillem Estarellas , el director general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives.
No tinc la desgràcia ni ganes de conèixer a Camps ni a Estarellas, si que coneix a Isabel Cerdà , de la que depèn el Servei de Tractament Integrat de Llengües i és una vergonya el seu paper a aquest disbarat

Alternativa

Re: Més del mateix

Alternativa | 07/09/2013, 16:23

FAPA Mallorca crida les 180 associacions de mares i pares d’alumnes de Mallorca que hi estan associades a una assemblea informativa oberta a tota la comunitat educativa, per a tractar la preocupació generalitzada per la "caòtica situació que es presenta per aquest inici de curs".

La representació de les famílies afirma que és necessari preparar-les per a enfrontar-se de forma responsable al que serà l’inici més complicat dels últims anys. Per això, aquestes trobades informatives poden ser útils per a compartir informació, dubtes, estratègies, o consultes legals i que després cada APIMA en faci l'ús que cregui més adient.

Degut a l'elevat nombre de persones que es podrien congregar s'han convocat tres cites. La primera serà el dimarts 10 de setembre al CEIP Ponent d’Inca. L'endemà es repetirà a l’IES Ramon Llull de Palma i al Teatre municipal de Manacor. Totes les assemblees començaran a les 20 hores.

Alternativa

Re: Més del mateix

Alternativa | 07/09/2013, 16:13

PROPERA ASSEMBLEA DE DOCENTS:

Dilluns 9 de setembre al saló d'actes de l'IES Sineu tendrà lloc l'assemblea de docents per preparar l'inici de la vaga 16-S.

És molt important que com a mínim acudeixin un o dos docents en representació de cada centre.

Consellera sense esTIL

de pena

Consellera sense esTIL | 07/09/2013, 16:13

No entenc desprès de tot el merder que ha creat, que la consellera d'educació no hagi dimitait, es veu que el sou que tè es mès gros que la seva dignitat...

Pepe

Re: Més del mateix

Pepe | 07/09/2013, 11:24

El dibuix d'en Miquel Trias reflexa perfectament a un dirigent i un partit que han oblidat que estam a un estat de dret. El PP ha convertit la seva majoria absoluta en una dictadura ni més ni manco.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb