URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conveni amb Benavides i expropiació de Ca'n Bach. (Junta del 6 d'agost)

Alternativa | 14 Setembre, 2013 00:01

Continuam comentant les actes de les Juntes de Govern. A la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades. Evidentment la nostra expulsió de la Junta de Govern a més d'evitar la feina de control directe que fèiam, dificulta aquesta feina de publicació  ja que ara rebrem les actes amb més retard.

 Hem rebut en paper però no via internet (l'hem demanada per poder penjar-la) la Junta del 6 d'agost, primera Junta a la que va assistir el regidor d'UMP. Com recordareu al pacte PP-UMP es deia que es valoraria fer el canvi del regidor de l'oposició des del consens. El mateix consens inexistent de la Conselleria d'educació a l'hora d'aplicar el TIL.

De la Junta del 6 d'agost ens ha cridat l'atenció el pagament de quites de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears de la passada legislatura; 2008, 2009 i 2010. I és que l'herència de la passada legislatura no desapareix ni en forma de factures ni en forma de regidors.

A la mateixa Junta es va  donar compte  del Decret d'Alcaldia del conveni de col·laboració amb  l'esportista Alfonso Benavides per import de 5.500 euros anuals durant un període de 4 anys amb un import total de 22.000 euros. Al no ser a la Junta de Govern en aquest moment no us podem informar exactament en que consisteis el contracte de patrocini publicitari entre l'Ajuntament i l'esportista Alfonso Benavides. El demanarem al nou regidor d'esports.

El batle va donar compte del seu decret de pagament del límit de conformitat del justipreu de l'expropiació  de la finca de Ca'n Bach (darrera del Centre Cultural). 642.097,01 €. Aquest pagament té el seu origen en el PGOU (Pla General d'Ordenació Urbana) aprovat al  1991 que reclassifica com a zones verdes  solars abans urbanitzables. Aquest planejament havia de desenvolupar-se abans de 1998 i les expropiacions s'haurien d'haver fet utilitzant  els ingressos resultants del desenvolupament d'urbanitzacions com Cala Carbó o la zona superior del Vilar que mai es van arribar a desenvolupar. Transcorregut el termini que fixa la llei per completar les expropiacions  els propietaris que van perdre els seus drets de construcció sense obtenir cap compensació a canvi, han vingut sol·licitant l'expropiació forçosa al justipreu que marca el mercat immobiliari que finalment fixa el tribunal. Recordau que no fa massa el Ajuntament ja va ser condemnat a pagar 1.560.000 euros per dos solars d'1.000 i 2.260 metres quadrats en el Calvari.

Fotografia i article de na Elena Ballesteros (Última Hora)

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb