URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A un país normal dimitiria

Alternativa | 16 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

  L’oposició municipal de l’Ajuntament de Pollença  (Esquerra Republicana, PSM, UMP, PSOE, Alternativa i els dos regidors no adscrits) denunciam que el batle de Pollença i a la vegada màxim responsable d’urbanisme del municipi està realitzant una obra major a una casa de la seva propietat al carrer Colom 11, a pocs metres de la Plaça Major de Pollença, sense complir amb les obligacions urbanístiques establertes.
 
Durant els mesos d’estiu ha realitzat un canvi de tota la coberta i una reforma integral de la façana, entre altres obres a l’interior de l’edifici, sense que en cap moment s’hagi exposat a l’exterior de l’edifici, el cartell d’autorització de l’obra, amb les dades del constructor, arquitecte i aparellador supervisors de les obres.
 
A més, la realització d’aquestes obres durant els mesos de temporada alta i a pocs metres de la plaça Major, han provocat molèsties amb pols i renou als establiments de bars i restauració. Resulta contradictori que per una part realitzi aquesta obra major i per altra al·legui als jutjats  per a posposar el compliment de la sentència del carrer Creus – Bonavista, a partir de 1 d’octubre per evitar fer renous i provocar molèsties durant la temporada turística.
 
Us imaginau que un batle a més regidor d'urbanisme a un país normal es saltés les seves pròpies ordenances... dimitiria immediatament, però no esperam res d'un batle que ha demostrat ja en altres ocasions com al seu tancament de la carretera vella de Lluc que els seus interesos personals  són per sobre del seu càrrec.
 
 
 

Comentaris

Alternativa

Només faltaria

Alternativa | 18/09/2013, 21:22

Cifre mostra la llicència d'obra del carrer Colom.
www.arabalears.cat/balears/Cifre-mostra-llicencia-carrer-Colom_0_995300608.html

jrv

pà i....plorera.

jrv | 18/09/2013, 13:26

Ja ha sortit el Superman de torn menyspreant els altres mortals que no van a la seva corda...
Vaja altra comentari anònim per torcar-se el dellons...

Xavier

Batlades

Xavier | 18/09/2013, 11:33

En veritat aquest batle té un problema greu amb la seva gestió de les coses urbanístiques. A cada moment fa una travalada o una malifeta. De moment ja ha hagut de comparexer davant el jutge.

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/09/18/alcalde-defiende-juez-actuacion-municipal/875462.html

Pere C.

Re: A un país normal dimitiria

Pere C. | 18/09/2013, 08:44

Quina decadència!
Canviau el sistema i que la gent s'hagi de resgistrar com cal en aquest blog, així deixarà d'haver tots aquests comentaris que no aporten absolutament res. Tot el contrari demostren un nivell que fa empagair.

Pepe

Re: A un país normal dimitiria

Pepe | 18/09/2013, 01:04

A veure si t'animes a fer una llista electoral i presentar-te i ens il·lumines als pobres mortals.

Pa i taleca

Re: A un país normal dimitiria

Pa i taleca | 17/09/2013, 20:34

Ja has sortit i has fet u piarrot com sempre. Jo no tenc cap pacte ni amb el PP ni amb les esquerres ni amb hippies, ni amb imputats ni amb nacionalistes. És més vaig votar amb blanc PQ especialment a Pollença les llistes feien plorera. Entre replegats, cabtamañanas, i vividors. Que te penses que només opinen els que estan dins partits, aquets i vosaltres en sou una mostra, estau per altres coses, entre elles entretenir al populacho amb parides d'aquestes!

Miquel Sánchez

Re: A un país normal dimitiria

Miquel Sánchez | 17/09/2013, 19:00

Per Pan i circo.Jo no tinc cap pacte amb el PP de Pollença ni d'en lloc.

Pan i circo

Re: A un país normal dimitiria

Pan i circo | 17/09/2013, 16:59

A mi idò crec que aquets d'Alternativa, ara també amb els seus amiguets (que no se qui s'aprofita de qui) trob que fan una bona feina... almenys ens tenen entretinguts i ens fan riure... cosa tant necessaria en aquets temps. I aquest pic sense l'ajuda d'en Sanchez! (be això crec)

Profiden

Un altre...o el mateix

Profiden | 17/09/2013, 14:46

Au idò, ves a veura el Batlle, i després de basar-li el darrera, damana-li que se posi una multa de 60€, que és ell que posa les multes, o no ho saps?? O posali tu, segon l'olor...

Una altre

Re: A un país normal dimitiria

Una altre | 17/09/2013, 12:47

Au ido poau-li una multa de 60€, estareu de contents. Quin paperillo estau fent!

Un altre

El batle és el primer que té obligació de complir les lleis

Un altre | 17/09/2013, 09:40

Llei 10/1990 de 23 d'octubre, de Disciplina Urbanística.

Article 7.10. serà requisit indispensable en totes les obres majors, disposar, a peu d'obra, de copia autoritzada de la llicència municipal, així com la col·locació del cartell indicador en el qual es faci constar el nom i llinatges des tècnics directors i del contractista, l'ordanança que s'aplica, la data d'expedició de la llicència, el termini d'execució de les obres, el nombre de plantes autoritzades i el número d'expedient.

Article 46.2. Se sancionaran amb multa de 10.000 ptes (60€), per cada inspecció en la qual no es disposi a peu d'obra de còpia autoritzada del la llicència municipal o del cartell indicador així com preveu l'article 7, apartat 10 d'aquesta llei.

Article 34.1. Quan en el fet concorri alguna circumstància agravant, la sanció s'imposarà en el grau màxim. Es consideraran circumstàncies agravants:
a) Haver-se prevalgut per cometrer-la de la titularitat d'un ofici o càrrec públic.

Indignat

Re: A un país normal dimitiria

Indignat | 17/09/2013, 08:45

Un batle que a més és regidor d'urbanisme no es pot permetre el luxe de no cumplir amb la normativa que ell mateix fa cumplir als altres. Això és així de clar i fàcil d'entendre aquí i a qualsevol país civilitzat.

Auves

Re: A un país normal dimitiria

Auves | 17/09/2013, 07:29

Mira Pepe tu saps perfectament, com a docent, que hi ha faltes i faltes,i que les penes han de ser proporcionals a les faltes. Ara si ens vols vendre que per no posar un cartell s'han de sembrar les seves terres i dels seus descendents fins a la quarta generacio de sal, tu sabras on ens el sentit de la justicia. Que una cosa es aparcar malament el cotxe 5 minuts i l'altra atropellar una persona per anar begut, per exemple. No se m'acudiria mai demanar la teva inhabilitacio com a funcionari per aparcar malament, que vols que te digui.
I dies durs les tenim tots, quan hi ha vaga, pero sobretot quan hi ha feina.

Pepe

Re: A un país normal dimitiria

Pepe | 16/09/2013, 23:55

Quan no s'argumenta puc parlar de trolls i ningú m'ha demostrat que el que hem dit la majoria de representats polítics d'aquest poble no sigui veritat. Si us sembla bé que el batle es passi pel forro l'ordenança que el mateix ha de fer complir; fenomenal cap problema, per alguna cosa ens governa el PP.
Per la meva part he tingut un dia molt dur i demà més. Bona nit.

Troll8

Re: A un país normal dimitiria

Troll8 | 16/09/2013, 23:43

Tu sempre estas igual quan els comentaris no te van be dius que son trolls

Pepe

Re: A un país normal dimitiria

Pepe | 16/09/2013, 23:28

Veig que la majoria dels comentaris segueixen la línia dels anteriors i aquests dies no estic per donar gust als trolls.
Fa unes hores el Consell Escolar Municipal ha obert les portes a famílies i docents, una gentada !!!. S'ha aprovat per unanimitat dels seus membres un document en forma de prec en favor de la retirada del TIL i en defensa de l'educació. No era el batle ni cap regidor del PP

morro

Re: A un país normal dimitiria

morro | 16/09/2013, 22:33

pandilla de hipocrates

Pepe el Sinic

Re: A un país normal dimitiria

Pepe el Sinic | 16/09/2013, 22:01

Pepe com pots ser tan fals. Qui ha publicat la parida de l'any que no te per on agafar-se un dia com aquest tan important i trist a la vegada has estat tu!

pepe

Re: A un país normal dimitiria

pepe | 16/09/2013, 21:04

Aixo no es defensar el PP, pero es que es de sentit comú, el dia de la vaga general de professors me surten amb una tonteria com aquesta que no te per on agafar-ho, no es normal.

Uep

Re: A un país normal dimitiria

Uep | 16/09/2013, 21:02

Pareix que el PP ara te mes defensors que fa uns mesos. Ha canviat res darrerament????????

cartellet

Re: A un país normal dimitiria

cartellet | 16/09/2013, 20:19

Els de l'Ultima Hora se deuen pegar tocs pel cap d'haver-ho penjat en primera plana, jajajaja

Un

Re: A un país normal dimitiria

Un | 16/09/2013, 20:15

Els teus collons, mare de deu santissima, la ilagalitat es no tenir penjat el cartell! La vos agafau en paper de fumar. Pasejau-vos per dins pollença i contau cartells d'obra iriureu.jo vos recoman que aneu amb un peu de rei, per denunciar si no fan el tamany exacte.

oposició

Re: A un país normal dimitiria

oposició | 16/09/2013, 20:07

I qui ets tu per dir de que poden ser les notes de premsa de l'oposició?
I qui ets tu per dir que aquesta infracció és una collonada?
I si, estam coordinats. I ja ens agradaria que no se'ns passés cap.

les notes de premsa conjuntes no estan per aquestes parides

Re: A un país normal dimitiria

les notes de premsa conjuntes no estan per aquestes parides | 16/09/2013, 20:01

No me diguis que la infracció és el cartell. Collons si que hi estau coordinats, no se vos en passa ni una. Podrieu dir quina sanció implica la no col·locació del cartell? -a banda de la dimissió, etc, etc,...-

Garci

Re: A un país normal dimitiria

Garci | 16/09/2013, 20:01

Confirmat Biel.

Biel

Re: A un país normal dimitiria

Biel | 16/09/2013, 18:31

Molt bé idò confirmau que no existeix aquest pacte de candidatura conjunta? I que tampoc no hi esteu treballant?

Lluis

Re: A un país normal dimitiria

Lluis | 16/09/2013, 18:18

De cada vegada m'agrada menys entrar en aquest blog. La majoria dels que escriuen la única cosa que cerquen és desviar l'atenció fent comentaris ridiculs com lo d'un gran pacte amb tots els de l'oposició, o que na Malena te poders sobrenaturals i és capaç de posar la ment en blanc d'en Pepe, o que el batle pobret d'ell que no segueix la normativa però això no està mal fet, etc. Tot plegat sembla un xiste, o millor dit una competició per veure qui la diu més grossa!

Pepe

Re: A un país normal dimitiria

Pepe | 16/09/2013, 18:10

Veig que la "conspiranoia" s'estén i que hi ha un bon grapat que volen embullar, mesclar temes... A veure si podem dir que no són veritat aquests dos punts

1.- La nota l'hem signada conjuntament tots els grups de l'oposició (9 dels 17 regidors de l'Ajuntament)

2.- El batle que a més té les responsabilitats d'urbanisme ha incomplit la legislació de la que el mateix és el màxim responsable.

Segon la Norma 29 del PGOU:
A les obres majors es obligatori col·locar a un lloc visible i llegible des de la via pública un cartel de 60x80 cm en el que ha de constar en lletres negres sobre fons blanc: Ajuntament de Pollença. Nom i Llinatges del promotor titular de la llicència. Número de llicència i data de concessió. Termini d'execució. Ordenança que s'aplica. Número de plantes. Nom i llinatges dels tècnics directors de l'obra.
Denominació de l'empresa constructora.

Ara si opinau que el batle pot fer això tranquil·lament... tenim el que ens mereixem.

I ara si parlam de cortines de fum; el que pot fer el batle respecte a en Morro és posar la font al seu lloc i fer-li complir l'ocupació de la via pública.
I si realment està en contra de l'aplicació del TIl (cosa que hem destacat a comentaris a aquest blog, a facebook i al twiter) el que ha de fer es passar de les declaracions a la pràctica com li hem demanat a aquest bloc.

Alternativa

Re: A un país normal dimitiria

Alternativa | 16/09/2013, 16:51

A les 20:00 a la sala de plens hi ha Consell Escolar Municipal. Concentració a l'esplanada de l'esglèsia de Monti-sion

Alternativa

Re: A un país normal dimitiria

Alternativa | 16/09/2013, 16:12

La oposición acusa al alcalde de Pollença de una obra 'ilegal' en su casa
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/oposicion-afirma-alcalde-hace-obra-cumplir-normativa.html

Alternativa

Re: A un país normal dimitiria

Alternativa | 16/09/2013, 16:08

L'oposició denuncia que el batle de Pollença fa obres irregulars
Durant els mesos d'estiu ha realitzat un canvi de tota la coberta i una reforma integral.
www.arabalears.cat/xarxa_local/Loposicio-denuncia-Pollenca-obres-irregulars_0_994100671.html

Joan

Menjar el coco dels altres

Joan | 16/09/2013, 15:29

"Biel", no te mengis el Coco, l'explicació és molt mes senzilla: El btlle ho fa fatal cercant l'impunitat personal des de la seva possició de Batlle, i l'opossici´ño cumpleix la seva funció d'aturar-li els peus. Es aixì de senzill, no embullis amb les tevas palles mentals. No se si el Batlle va aprenent d'en Rafel Morro, i malgrat aquest darrer li guanyi de molt, de barrut, cada vegada hi ha menys distancia...

Gege2

Re: A un país normal dimitiria

Gege2 | 16/09/2013, 14:38

L'oposicio ballant al sò de'n Morro perquè li molesta la pols de l'obra? Despres de donar pols tot l'estiu per un casual derrumbe? Ja em puc morir jo tambe.

Biel

Re: A un país normal dimitiria

Biel | 16/09/2013, 14:28

El que és vertaderament alarmant és l'homogeneitat de l'oposició. Van en sigles diferents però ho fan tot conjuntament, ho fan tot a la una, nigú discrepa, nigu es distingeix de l'altre... i això només pot ser simptome de dues coses ho el nivell critic és molt baix i tots ballen el só dels més vius o realment és que és cert aquest rumor (jo diria que ja no tant rumor) que s'està fraguant un pacte de tots aquets partits i no adscrits en una sola cadidatura. Cosa que seria bastant decepcionant per la perduda de l'esquerra nacionalista a Pollença

Toni

Re: A un país normal dimitiria

Toni | 16/09/2013, 14:20

Antonia, no seras tu la que estas rabiosa i pixes fora de test?

Joan

Claretat

Joan | 16/09/2013, 13:49

Jo esperaba llegar qualque cosa al blog del PP, però no hi he trobat res, de l'obra del carrer Colon, bernatjaumeantonia, sembla que l'esperit servil d'alguns pollencins no ha mort, ni les ganes d'embullar.
A qualsevol indret, el primer que ha de donar exemple de cumpliment de les lleis, és el Batlle i els capdevanters...però està demostrat fins a la sacietat, que quan es tracta d'interessos personals, el Batlle actual , ni te amics, ni te elegancia, ni te aturall...

Joan CC

Re: A un país normal dimitiria

Joan CC | 16/09/2013, 13:45

A Alternativa feim la nostra feina a l'oposició de forma el més objectiva possible. Pensam que no es pot justificar una irregularitat del batle per el fet de que això pugui alegrar a un personatge del qual no tenim cap simpatia. Per cert si el batle vol posar a retxa a aquest personatge tindrà tota la nostra col·laboració.

Joan CC

Re: A un país normal dimitiria

Joan CC | 16/09/2013, 13:35

Pixar fora de test es ser batle i no complir les seves pròpies ordenances. El batle ha dit que no comparteix el TIL però ben alerta que va a fer qualque cosa per evitar la seva aplicació.

Toni

Re: A un país normal dimitiria

Toni | 16/09/2013, 13:26

Ah i no varen dir res de les declaracions del batle? Degueren fer mal també. Sempre podran dir que en volien mes. Quina censura de noticies, en aquest blog nomes surten les que interessen, es a dir, les notes de premsa propies i afins.

Antonia

Rabiós

Antonia | 16/09/2013, 12:55

Crec que aquest pic si que heu pixat fora de test. Pepe, na Malena t'ha fet perdre el cap però no facis fer el ridícul d'aquesta manera a Alternativa i als companys de l'oposició que confiaven amb tu. Eres un exemple de bona oposició però cada pic que l'exexex i ara regidora no escrita es digna a venir a fer una volta pel poble tu perds el nord i te fa fer el que vol. En conec un que avui convidarà a beure a tots els que s'acostin pel seu establiment i no només a aigua!! No té un pèl de beneit, sabia que a través d'ella te feria ballar el pas que volgués i ho ha aconseguit. Barra lliure!
I per cert Pepe, avui sent mestre i pare era dia d'altres coses. No serà que la ràbia te menja perquè el batle de Pollença és l'únic del PP que ha dit ben fort no al TIL com pensam tots? Torna a pensar pel be del nostre poble i deixa de volar que la bufetada serà espectacular.

Indignat

Re: A un país normal dimitiria

Indignat | 16/09/2013, 11:39

Sorprenent veure que alguns defensau que un batle incompleixi la normativa. Així va Pollença. El que està clar és que qualsevol persona normal i corrent ha de tenir un lletrero penjat a la seva obra, i el batle no el te. Ell ha de donar exemple, i el que és obligació per tots els que feim una obra també ho és per ell.

gege

Re: A un país normal dimitiria

gege | 16/09/2013, 10:07

Alternativa, ERC i PSM defensant els bars de plaça...? Ja em puc morir

Jaume

Re: A un país normal dimitiria

Jaume | 16/09/2013, 09:59

convendria llegisis la normativa de les obres en l'estiu

g

Re: A un país normal dimitiria

g | 16/09/2013, 09:53

Jaja. Que divertits sou, cpmentaristes. Heu llegit l'article? Heu vist qie la denúncia no la fa Alternativa, sinó molts grups?
Un batlle no pot saltar-se la llei i té molta més responsabilitat que un ciutada. Tampoc podia fer aquesta obra a l'estiu.
Crec que confoneu les coses i que sí hauria de dimitir. Per fer ilegalitats i donar mal exemple.

Jaume

Re: A un país normal dimitiria

Jaume | 16/09/2013, 09:37

Ha fet mal lo de la junta de govern. No queda clar si ha fet cap il·legalitat, a banda de no penjar el cartellet que deu ser una falta habitual. Una persecució lletja, sense haver-se informat abans, lleig, lleig. M'agrada lo de defensar els bars de plaça ara que convé. Avui seria dia de parlar d'un altre tema.

Bernat

Re: A un país normal dimitiria

Bernat | 16/09/2013, 09:00

L'any passat ja hi va haver una obra igual, en la casa veinada, en les mateixes epoques, pel que deu ser legal, tot i que no sigui adequat.
No som votant del PP, no va amb el meu ideari, pero aquestes persecucions personals no diuen a favor vostre, al contrari, el presentau a ell com a victima perseguida.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb