URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa | 17 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Avui un article del nostre company Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

 

Pares heu d’agrair els professors defensen els vostres fills alumnes, posant-hi els seus duros.

Davant una mesura absurda política i antipedagògica, com es la forma com es vol aplicar el TIL, els professors han emprès la mesura extrema de la vaga indefinida. Que és sobre tot una mostra de vocació, de compromís educatiu, de defensa dels alumnes, de seny pedagògic i de dignitat. Tot això està avalat pel que suposa perdre més o manco 100 euros diaris. Tot un exemple d’una coherència molt costosa per cada família dels professors. Mereixen avui l’agraïment i el recolzament del pares, perquè defensen els seus fills d’un desbarat pedagògic que faria recular els aprenentatges.

Vius que no ens venguin gat per llebre: El Govern si el que volgués fos que els alumnes aprenguessin anglès el que faria seria una cosa tan elemental i experimentada a mig món, com és ara un pla progressiu començant des dels més petits amb professors qualificats i no aquest desgavell que no està avalat per cap pedagog del món. El que vol el Govern és enfonsar el català, que ja ha demostrat per pa i per sal que és  la seva vertadera obsessió. La majoria de professors són pares de família i volen que els seus fills aprenguin anglès, però saben com s’han de fer les coses en educació que és el seu camp i si rebutgen el TIL no és per caprici, ni per emprenyar a ningú, és per evitar perjudicar als al·lots amb una malgirbada manera de manejar l’aprenentatge d’una llengua. No cregueu els números que presentarà el Govern, tothom sap que sempre enganyen, si sols hi hagués un 30% de professors en vaga seria absolutament significatiu, perquè molts no poden fer vaga, malgrat hi estiguin d’acord, perquè sijuguen el pa dels seus fills. No hi ha cap professor que es prengui la vaga com unes vacances, que sortirien ben cares i stressants; anar a la vaga és un dolorós i desagradable sacrifici altruista.

Pares i mares agraïu el compromís dels professors, que amb la vaga també estan educantamb l’exemple als vostres fills, als quals defensen, posant-n’hi dels seus.

 

Si voleu ajudar als professors podeu aportar el que vulgueu al Nº de compte 2056-0009-74-4102003418 de Caixa Colonya (Caixa de Resistència de l’Assamblea de Docents a nom de l’Obra Cultural Balear).

 

 

 

Comentaris

Alternativa

No tota la concertada és igual

Alternativa | 19/09/2013, 17:02

www.arabalears.cat/balears/Sagrat-Cor-Salle-indignats-Govern_0_995900548.html

Els docents del Sagrat Cor i La Salle, indignats amb el Govern

Pepe

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Pepe | 18/09/2013, 16:37

Veig que els trolls estau molts animats aquests dies. El que he dit de la monja no és a Pollença, i les amenaces de la patronal als treballadors no són cap invent. Les xifres d'avui a Pollença tornen a mostrar una diferència abismal entre l'escola concertada i l'escola pública.

Seguiment de la vaga:

Monti-sion 0%.

Joan Mas, Costa i Llobera i IES Guillem Cifre de Colonya 100%.
CEIP Port de Pollença 94%. CEIP Miquel Capllonch 90%. IES Clara Hammerl 89,4%

Hi ha centres concertats on si que ha hagut incidència de la vaga. Tinc dades del primer dia:

Per centres, cal destacar amb el 100% de participació: Mata de Jonc, Sant Alfons de Felanitx, Sor Francinaina Cirer, La Porciúncula, Consolació Es Vivero, Consolació Indioteria, Sant Salvador d’Artà, Es Liceu.

Amb el 95%: Sant Francesc d’Assís de Manacor,

Entre 70-90%: Sant Bonaventura Artà, Ramon Llull Santa Maria, La Salle Inca, Pius XII, Consolació Alaró, Sant Francesc d’Assís de Palma, Sant Vicenç Paül de Sóller, La Salle Maó.

Entre 50-70%: Santa Mònica, Assumpció de Binissalem, St. Vicenç Paül Coll den Rebassa, Sant Francesc d’Assis de Ferreries.

Entre 30-50%: Sant Vicenç de Paül de Cas Capiscol, Sant Pere, Balmes, La Salle Palma, St. Francesc d’Assis Sa Pobla, Can Bonet Eivissa.

Hi ha uns 25 centres on la participació s’ha mogut entre un 8% i un 20%.

Hi ha una trentena de centres on la vaga no ha tengut incidència.

Paulus

Cose Ramón Bausà

Paulus | 18/09/2013, 10:44

M'han contat que en Cosé Ramón és malla persona....
I no calia, fa dos anys que ho puc sonstatar dia a día....
o l'Ôpus el canonitzará??

XXIII

Tio Pepe

XXIII | 18/09/2013, 10:42

Tio bEP, el mon no s'caba a Pollença, encara que a alguns pollencins els hi agradaría fos així, però la realitat és caparruda, i sempre guanya....hi ha encara molts col·legis, arreu de les Balears, que son dirigits per comunitats religioses, on queda qualque religiós, religiosa, que no s'ha adonat que en Franco i en Pius XII fa anys moriren...

Tio Pep

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Tio Pep | 18/09/2013, 08:19

M'han dit que deien que havien sentit a dir que una dona havia dit a una altra a dins el forn... i tal cosa i tal cosa i tal altre... i tal cosa i tal cosa i tal altre... i d'aquesta manera estimats amics quedau amb les mans netes d'allò que hagueu dit. (Extracte de la comèdia EL Tio Pep se'n va a Muro)

Idò tio Pepe xerre en boca teva o tens por? xerra clar o tens por? Qui és aquesta monja? a Pollença no n'hi ha moltes relacionades amb la docència.

I te faig saber que cap monja a Pollença no te cap poder per engegar o deixar d'engegar a cap mestre de cap escola... Per molta vaga que fassis tu, seguiras tenguent la mateixa dignitat.

Mhan contat

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Mhan contat | 18/09/2013, 07:41

M'han contat que a un li han dit que te un cosi que una monja... això del m'han contat és mes vell que l'anar a peu. M'han contat i amolla la mentidal que t'interessa. Funcionari i càrrec públic i vas amb "m'han contats"

Pepe

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Pepe | 18/09/2013, 01:24

"Company" pens que l'únic que es passa de frenada i amenaça com el diputat Antoni Camps ets tú. Si et posen nerviós les xifres em sap greu,són les que són. A mi em fa mal el 0% de Monti-sion encara que comprenc que a la concertada és més complicat fer vaga. Avui precisament m'han contat com una venerable monja amençava als docents del seu col·legi amb l'acomiadament si feien vaga.

De totes formes vull recordar que les peticions de la vaga són de tota la educació i que a més a més s'ha inclós un punt específic de la concertada: compliment de l'acord salarial de 2008 per l'escola concertada.

pdt Sóc més de Rick que de Braveheart i et regal una cita de Casablanca:
Rick: "¿Nunca se ha parado a pensar si su causa merece tanto sacrificio?"

- Viktor: "Pregunteme porqué se respira. No respire y morirá. No combata el mal y morirá el mundo."

Alternativa per Pollença

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa per Pollença | 17/09/2013, 19:45

No és així Paco, l'Assemblea de docents ja va explicar el tema al seu full de dubtes:

Hi ha alguna diferència en el fet de fer vaga els dies d'entre setmana o el dilluns i divendres
de cara a cobrar els caps de setmana?
No. En el que et descompten per dia de vaga ja hi ha la part proporcional de vacances i descansos setmanals, així que és indiferent el dia de la setmana.

www.dropbox.com/s/b4zanikhw4hrgj3/FAQ_vaga_indefinida.pdf?m

Paco

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Paco | 17/09/2013, 19:32

Esperemos a ver el seguimiento de la huelga el proximo viernes, por la cual tambien se les descontara el sueldo del sabado y del domingo

Alternativa per Pollença

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa per Pollença | 17/09/2013, 18:16

Aquí teniu el document presentat ahir (16 de setembre) al Consell Escolar Municipal. Es va aprovar per unanimitat la seva admissió com a prec, inclusió a l'acta i el seu trasllat a la Conselleria d'Educació i Cultura.
h
ttps://app.box.com/s/uruk2g6z03bj9utpicde

Pot ser?

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Pot ser? | 17/09/2013, 18:15

Segons tenc entès el Director de Monti-Sion és el mateix que el de sant Josep Obrer. Es veu qe en aquesta segona fa anys (prop de 15 o més) que ja imparteixen algunes assignatures en anglès. Pareix ser que es va presentar aques projecte (que oels anys que du en funcionament i pels resulats de Sant Josep deu ser bo) com a alternativa al TIL. Si és així no els ho deuen haver tombat i pot ser per això no en fan de vaga.

Alternativa per Pollença

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa per Pollença | 17/09/2013, 18:02

La concertada alça la veu
La protesta contra el TIL hi aconsegueix una mobilització sense precedents.

/www.arabalears.cat/balears/concertada-alca-veu_0_994700606.html

Company no te passis de frenada

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Company no te passis de frenada | 17/09/2013, 17:16

No fa falta te posis al nivell del conseller del PP assenyalant als que fan o no fan vaga. Deixa als que no en volen fer en pau. Ja sabem que t'agraden molt les arengas rollo Braveheart com la que mos vares amollar damunt plaça, pero deixa als altres tranquils si no vols que te treguin els colors

Alternativa per Pollença

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa per Pollença | 17/09/2013, 17:05

El seguiment de la vaga segueix sent espectacular a Pollença:
100% a la majoria de centres públics, 92% al CEIP del Port de Pollença i 90% a l'IES Clara Hammerl.
El col·legi concertat Monti-sion segueix sense fer vaga a diferència d'altres concertats que si que fan.

Alternativa per Pollença

Re: Agraïnt l'exemple dels professors en vaga

Alternativa per Pollença | 17/09/2013, 16:22

Apima Ies Guillem Cifre de Colonya
Opciones para esta historia

M'han passat aixó:

Benvolgudes mares i pares de Pollença, com sabeu les diferents APIMAS de Pollença han organitzat una Assemblea Informativa, per informar de Situació actual sobre la Vaga, motius per els quals han portat al docents a fer-la i com podem donar suport des de les famílies.

L’ Assemblea informativa és DIJOUS a les 20:00h. al CLUB POLLENÇA, assistiran dos integrants de Fapa Mallorca. En MIQUEL ÂNGEL GUERRERO i en LIBERTO SANTANA.

Fes arribar aquest missatge a tots. L’educació no només es un problema de les famílies amb nins escolaritzats. Si no de tots.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb