URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bab El

Alternativa | 18 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 

CALENDARI MOBILITZACIONS POLLENÇA VAGA EDUCACIÓ

- Avui dimecres 18 a les 19:00 al Centre Cultural del Port de Pollença reunió AMPAS. Podeu anar tots els pares i mares per donar suport, demanar...

- Demà dijous 19 a les 20:00 h al Club de Pollença reunió AMPAS. Podeu anar tots els pares i mares per donar suport, demanar...

- Dissabte 21 a les 16:00 pujada al Puig per l'educació. Sortirà de la Plaça de Pollença. Cal portar alguna cosa verda i qui no pugui pujar pot donar suport a la Plaça o a baix del Puig.

Els disbarats del Govern inspiren la reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmailLa torre de Bab El (d'aprés El Gènesi)

Això era i  no era quan en tota la terra es parlava una sola llengua i es feien servir les mateixes paraules. Els homes van emigrar des de ponent, trobaren unes illes a la mar d’Orient i les van poblar.  Llavors parlaren entre ells de fer maons i coure'ls al forn. Així començaren a fer servir maons en comptes de mitjans, i asfalt en lloc de pasta.

Després van dir:

Som-hi, edifiquem-nos una ciutat i una torre que arribi fins al cel; així ens farem un nom i no ens dispersarem per tota la terra.

L’Honorable i Maligne Senyor va baixar per veure la ciutat i la torre que construïen els homes, i es digué: «Tots formen un sol poble i parlen una sola llengua. Si aquesta és la primera obra que emprenen, des d'ara cap dels seus projectes no estarà fora del seu abast. Baixem a posar confusió en el seu llenguatge perquè no s'entenguin entre ells, i si de cas més envant mirarem d’imposar-los la llengua de l’Imperi»

I això va posar ignorància creant el bilingüisme i encara més: les modalitats, el trilingüisme i el TIL.

Així l’Honorable i Maligne Senyor i sos galifardeus ben pagats els van dispersar des d'aquelles Illes  per tota la terra, i van abandonar la construcció de la ciutat. I per estar segur que mai acabassin la torre i es sentissin orgullosos de llur obra, l'Honorable i Maligne Senyor prengué una maça i un punxó i enderrocà la torre fins a la darrera pedra.

 

 

Comentaris

Alternativa

Notícies

Alternativa | 18/09/2013, 16:47

El batle intenta evitar la multa per la demolició de la casa del Calvari
Argumenta al jutge que els terminis marcats no es poden complir

www.arabalears.cat/balears/intenta-evitar-multa-demolicio-Calvari_0_995300620.html

El alcalde defiende ante la juez la actuación municipal en el caso del chalet ilegal del Calvari
El Ayuntamiento deberá modificar el proyecto de demolición para adaptarlo a las exigencias del TSJB

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/09/18/alcalde-defiende-juez-actuacion-municipal/875462.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb