URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gola, auditori, platges, educació...

Alternativa | 08 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

El darrer ple ordinari va finalitzar passades les 00:00 sense arribar als precs i preguntes. Aquests són alguns precs i preguntes que haviem presentat per escrit.

- Demanam que no es tingui cura i es recuperin els arbres amb els que es van reforestar la part de la zona humida de la Gola propera a la carretera. La falta d'aigua i protecció ha fet que la majoria dels mateixos en aquest moments es trobin en una situació precària.

- Quan ens facilitaran tota la informació sobre el projecte de l'auditori d'en Moneo que hem demanat per escrit? Té pensat el nou equip de govern pagar aquest projecte? Pot el grup de Convergència confirmar o no que el projecte va ser encarregat per l'anterior balte Joan Cerdà (els record que anava a la seva llista)? En cas afirmatiu per què es va saltar la llei de contractació pública?

- Quan s'ens facilitará l'informe de seguiment de les autoritzacions d'explotació temporal de platges en la temporada 2013.

- A que esperen per demanar la instal·lació del joc infantil alternatiu als jocs que s'haurien d'haver instal·lats al 2012 a les platges dels Tamarells i Albercuitx segon plec de condicions.

- Ens poden explicar com és que el mòdul de banys de Cala Barques no ha funcionat des del principi de la temporada? Han comprovat les titulacions dels socorristes a peu de platja?

- Es troba l'AAVV d'eu moll al corrent dels seus pagaments tan al deute adquirit amb l'Ajuntament com al pagament de l'actual temporada? I la resta de concessionaris de les platges.

- Per què no es va avisar als veïns del carrer Pescador del Port de Pollença el seu tancament? Es poden explicar i facilitar els informes tècnics que van possibilitar aquest tancament?

- Per què el regidor d'educació no va participar de la Pujada al Puig per l'educació?

- El batle ha expressat a diferents mitjans de comunicació la seva oposició al calendari d'aplicació del TIL però de forma concreta que ha fet en aquest sentit; s'ha reunit amb qualsevol representant de la Conselleria d'Educació o del Govern? S'ha reunit amb altres batles del PP per fer alguna acció concreta? Ha fet qualque petició per escrit?


 - Els regidors del PI han valorat la possibilitat de trencar el seu pacte amb el PP a l'Ajuntament? No consideren que és incongruent governar amb un partit que per una decisió política d'atac a la llengua catalana ha provocat una vaga indefinida en educació? No consideren que sent dos dels seus regidors a més a més directors d'escola la seva actuació política resulta prou incoherent?

Troba les 99.970 diferències

Comentaris

JRV .

Conselleria ....de que??

JRV . | 09/10/2013, 09:36

L'imatge de intolerancia, falta de idees, repressió, incapacitt de diàleg, està donant una imatge als alumnes de mes edat, que fa pensar que afortunadament ni Bausà, Ni Cuana Mari Camps, ni Estarelles imparteixen ensenyament a cap aula, ja que el resultat amb els seus hipotètics alumnes seria dessastros, si tot aquest bagatge negatiu el traslladessin a les aules.

Morroverd

Re: Gola, auditori, platges, educació...

Morroverd | 08/10/2013, 22:04

Pobreta ara m'ha fet pena la dona, no em pensava ningú el pogués aguantar

profe

Re: Gola, auditori, platges, educació...

profe | 08/10/2013, 22:00

Morroverd, que no saps que la dona de en Morro és una professora de l'institut?

Morroverd

Re: Gola, auditori, platges, educació...

Morroverd | 08/10/2013, 21:00

Jajajajaja, en Morro ha penjat una bandera verda de suport als docents, jajajaja, ja me puc morir, aquest tio s'apunta a un bombardeo, jajajaja se veu que la princess l'ha cridat a files, ai mare de déu, lo que hay que ver, es que m'ha pegat un atac de riure

Alternativa per Pollença

Re: Gola, auditori, platges, educació...

Alternativa per Pollença | 08/10/2013, 19:16

El Ajuntament deja sin catalogar Can Franc
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ajuntament-deja-catalogar-can-franc-por-miedo-tener-indemnizar.html

Pepe

Re: Gola, auditori, platges, educació...

Pepe | 08/10/2013, 18:29

Pens que no mereix la pena anar a aquestes reunions a perdre el temps.La negociació amb el senyor Estarelles és impossible cal un intermediari.

de vergonya

govern inuTIL

de vergonya | 08/10/2013, 17:55

La Conselleria d'Educació no ha sigut capaç d'aportar cap proposta a la novena reunió entre l'administració i els comitès de vaga. La Conselleria només ha facilitat als sindicats i l'Assemblea de Docents un calendari de reunions i cap proposta concreta del que caldrà debatre.

Les pròximes reunions seran:

Divendres 11 d'octubre a les 12 hores.

Dimarts 15 d'octubre a les 17 hores.

Dijous 17 d'octubre a les 17 hores.

Dimarts 22 d'octubre a les 17 hores.

Dijous 24 d'octubre a les 17 hores.

Dimarts 29 d'octubre a les 17 hores.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb