URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conflicte, negociació, LOMQUE...

Alternativa | 13 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

A partir d'aquest diumenge i mentre el conflicte a l'educació no s'hagi resolt publicarem enllaços i informació en referència al mateix.

-L'Assemblea de docents ha publicat la realitat del procés de negociació:

 Aquesta setmana el Partit Popular ha aprovat al Congrés la LOMQUE  en solitari i d'esquena a la comunitat docent, igual que el TIL a les Illes Balears. S'estigui d'acord o no amb la LOMQUE i amb el TIL (nosaltres estam en contra), és inadmisible que es facin decrets i lleis educatives sense consens i sense tenir en compte a la comunitat educativa. 

La LOMQUE  a l'igual que el TIL lleva als pares el poder decisori als consells escolars. És sexista, perquè legitima la separació d'aules per sexe. És excloent perquè no compensa les desigualtats, sinó que les incentiva. És mercantilista i censura els continguts, perquè només preveu la sortida laboral dels alumnes i dicta els continguts. A més, pretén que el castellà sigui l'única llengua vehicular a les escoles. Això sí, pretén enfortir l'assignatura de religió que, curiosament, no es pot fer en anglès. 

Contra la LOMQUE ja hi ha convocada una aturada a tota la comunitat educativa de l'Estat el proper dijous 24 d'octubre. 

 Aquesta imatge ens l'ha regalat a tota Pollença en Dídac Martorell Paquier,  la podeu utilitzar, difondre... La lluita continua

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 16/10/2013, 17:35

"Extra" si el personal laboral y los funcionarios han aceptado en las mesas de negociación la limitación de 1200 euros es entre otras cosas por qué son conscientes de que unos pocos abusaban de la falta de límites que había hasta el momento. Por eso resulta todavía más inmoral que el equipo de gobierno haya aprovechado esta negociación dirigida hacia la austeridad para autodarse las mismas ayudas. Y lo más genial del tema es que ni se han molestado en cambiar la argumentación que habla de ahorro para autodarse una ayuda que no tenían hasta el momento.

extra

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

extra | 16/10/2013, 09:49

Pues como dice Pepe, pregunta en la calle a ver que opina la gente.

Lerroux

Extra-paco

Lerroux | 16/10/2013, 09:47

Las ayudas sociales, que son sueldo , a cambió de no subir el salario, SE NEGOCIO en una mesa negociadora, en la que hay el/la regidora de personal, a veces el alcalde/alcaldesa, un graduado social o assessor....
Hacer demagogia con los sueldos de los empleados públicos es mas viejo que ir a pie, la hacen sobretodo los politiquillos incapaces...

extra

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

extra | 16/10/2013, 09:19

Yo no defiendo el decreto de autoayuda, al contrario, lo que encuentro inmoral es que los familiares de los funcionarios puedan arreglarse los dientes sin limite de gastos a cargo de las arcas municipales. Me gustaria saber, sin nombres, la cantidad que nos ha costado esto. Si quieres, sin sumar a los funcionarios, solo a familiares.
Está muy bien discutir sobre el chocolate del loro, pero vamos a lo práctico.
Y que no me venga el otro que esto se negocio para que no cobraran tanto de sueldo. Milongas, no.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 15/10/2013, 23:07

Me parece muy bien que tu hayas venido aquí a hablar de tu libro pero lo que dices ya se verá, aunque decir eso cuando se acaba de congelar otra vez el salario de los funcionarios... Espero que nuestro recurso de reposición se conteste antes que el tema de la paga extra en el Tribunal Constitucional presidido por un ex-afiliado del PP.

Para defender el decreto de autoayuda o bien se tiene que ser un beneficiario directo o un apaniaguado.Pregunta en la calle a ver que opina la gente.

Y respecto a tu comentario de la cena; creé el ladrón que todos son de su condición...

extra

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

extra | 15/10/2013, 21:39

Dejate de cenas y dime si lo que he dicho es correcto, independientemente de que tu opinión sea que no se va a devolver nunca.
A parte, yo no ceno con políticos. Y invitado, menos. Vete a saber dentro de unos años, que me llame el juez y me pregunte quien pagó la cena con "ese" dinero. Deja, deja.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 15/10/2013, 20:25

"extra" cuando devuelvan la paga extra a los funcionarios te invito a cenar a ti, al alcalde y a todos los concejales que se les quitó la paga extra.

extra

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

extra | 15/10/2013, 19:20

Paco, otra cosa que se "olvidan" de explicar es que la paga extra de los funcionarios fue suspendida, no eliminada. Eso quiere decir que se devolverá, sin poner fecha. Lo que para mi no deja de ser una p*tada para los funcionarios, pero es una paga que queda en suspenso hasta que decidan su pago, con intereses o no supongo que lo decidirá el tribunal correspondiente. Por tanto, de ciencia ficcion, lo que planteas, tiene poco. No es que esa paga puede que se devuelva, sino que HA de devolverse. A los funcionarios, digo. A los regidores, creo que va a ser que no.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 15/10/2013, 18:14

"aiaiai" alias "paganini" alias "secre" per no embullar el primer que s'ha de fer es signar sempre amb el mateix seudònim. Pots intentar posar les cortines de fum que vulguis el que ha fet l'equip de govern (el PI també és responsable encara que es vulgui amagar) és irregular, il·legal o al·legal pots triar l'adjectiu que vulguis, sigui el que sigui el que no tinc cap dubte és que és totalment immoral.

Margalida Amengual

Pagues

Margalida Amengual | 15/10/2013, 10:39

No crec que sigui de rebut que ni el batle ni els regidors en dedicació exclusiva tenguin beneficis socials de cap classe, ni ara ni mai. No tenen un sou i dietes i ves a sabre tu que més? Idò que s'apanyin amb ell com feim la resta de treballadors del món. I ara sobretot, quan hi ha gent que no té ni per menjar; me pareix una falta absoluta de consciència social. Que destinin aquests doblers per comprar roba, menjar o medicines pels pollencins necessitats, que n'hi ha. No, si tenen doblers pel que volen, estar ben clar. Per jo són un pocavergonyes i sobre tot el batle que no crec que tengui cap problema per pagar-se ni a ell ni a la seva familia el dentista. POCAVERGONYA.

Alternativa

Aclariments uiuiui

Alternativa | 15/10/2013, 09:15

"aiaiaia" el teu comentari té tan de rigor com el teu pseudònim.
1.- S'ha explicat perquè no es respecta la llei i la secretària l'ha advertit :les taules de negociació no són competents per la decisió que s'ha pres. L'organisme competent és el ple

2.- Respecte al catàleg abans de fer afirmacions llegeix el que deiam a l'únic article del 2 d'octubre (encara ni havia sortit al BOIB) que hem citat el mateix; ...ja el podeu consultar, hi haurà dos mesos per presentar al·legacions.
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/116421

aiaiai

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

aiaiai | 15/10/2013, 09:01

Primer: tu dius que el que ha passat no respecta la llei, te remets a la secre per crear confusió, i després no argumentes perquè no respecta la llei.
Segon, els politics, en general, sou molt donats a ocultar les veritats que no interessen, no fos cosa que mos rebentas la noticia. Una veritat omesa és una mentida.
En el tema catàleg, per exemple, han sortit informacions certes de que no s'ha inclòs Can Franc o Can Morató, cosa que tothom pot comprovar perquè està en exposició. Vos heu "oblidat" de dir que el catàleg se troba en exposició pública perquè tothom, particulars o partits, puguin fer les esmenes corresponents. I que el periòde d'exposició pública és de 30 dies, però en aquest cas s'ha ampliat voluntariament a 60 dies per donar mes temps a al·legar. Ai, això no ho heu pensat a dir.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 15/10/2013, 00:07

El sou dels polítics es regula al ple, no obstant no siguis impacient amb el recurs de reposició esperam que s'ens donin totes les explicacions d'on arriba la irregularitat que hem denunciat.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 14/10/2013, 23:24

Paco eso que planteas supera la ciencia ficción más extrema. El dinero de las pagas extras se aprobó que se tenia que destinar al área de servicios sociales.

paganini

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

paganini | 14/10/2013, 21:31

No sé, has dit que el que ha passat no respecta la llei. Però tal vegada ho he mal-llegit.
El que diu la secretaria no vos interessa explicar-ho bé se veu. Però aquí diu que els beneficis atorgats a regidors no poden atorgar-se a les meses de negociació dels empleats públics, crec que hi esteim d'acord, des del moment que els polítics poden regular-se el propi sou sense passar per cap mesa. No diu que no es pugui fer per decret de batlia, o jo no ho he llegit.
Encara és l'hora que voteu contra l'assignació periòdica als partits polítics, això si que no té cap sentit.

Xavier

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Xavier | 14/10/2013, 20:11

El que va dir la secretària ho han penjat al blog del PSM, així que ho pots mirar tu mateix.

Paco

pagas

Paco | 14/10/2013, 20:07

Supongamos que el gobierno (el que esta o el que este) en un futuro lejano(o no), decide pagar esa paga extra que le quitaron a los funcionarios, que pasaria en Pollença, tendriamos que volver todos los pollensines a poner ese dinero para por "honradeza moral" poder pagar a los politicos lo que no cobraron?
Y puestos a preguntar, no se si se publico y no lo vi, pero cuanto dinero fue y a que se destino ?

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 14/10/2013, 19:50

"secre" on he dit que la secretària hagi afirmat que era il·legal, torna a llegir el que he escrit.
El que va advertir la secretària ja l'haviam publicat, exactament és:

"...les negociacions dutes a terme amb els representants dels empleats públics per a fixar ajudes i beneficis socials sols poden aplicar-se al conjunt d'empleats públics al servei de la corresponent administració pública atesa la manca de competència de les corresponents "meses" per a negociar les condicions de treball dels membres electes al no tenir la condició d'empleats públics"

Ara esperam la resposta al recurs de reposició.

secre

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

secre | 14/10/2013, 18:44

Pots penjar literalment l'advertiment de la secretària? Me costa creure que digues que es il·legal.

Pepe

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Pepe | 14/10/2013, 18:08

Clar "pagues" la culpa és de l'oposició per haver demanat al seu dia als regidors de l'equip de govern fer el que a altres llocs van fer de motu propi, simplement per honradesa moral. Pots estar d'acord o no (per això estam a democràcia) amb el que es va fer amb la paga extra però va ser totalment legal i amb un fonament tan senzill com que si has de llevar la paga extra a la resta has de començar donant exemple.

El que ha passat ara més allà d'opinions no respecta la llei .M'imagin que no pensaràs que la Secretaria de l'Ajuntament ha fet el seu advertiment d'aquesta irregularitat"per fotre als que governen". Ni la taula de negociació, ni el decret de batlia són el lloc ni la forma de decidir aquests temes. El lloc és el ple... Però clar pel PP això de no tenir majoria absoluta i no fer el que vulgui per damunt de la llei ... és un emprenyo.

xavier

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

xavier | 14/10/2013, 11:09

Senyor "pagues", digui la seva adreça i quan arribin les factures les hi enviaran. Jo som un ciutada i el tema m'interessa, no vull pagar gastos que no toquen als politics. Ja estic fart de pagar tant de contribució.

pagues

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

pagues | 14/10/2013, 09:34

Quan l'oposició pot decidir treure les pagues extres per ser "igual que els funcionaris" passen aquestes coses. Tots teniu una responsabilitat i només veis la de l'altra. Sou l'ostia no se com podeu ser polítics, només anau a foter-vos entre voltros, no pensau en res mes.

Alternativa per Pollença

Re: Conflicte, negociació, LOMQUE...

Alternativa per Pollença | 13/10/2013, 11:32

El Port de Pollença estrena su primera feria náutica a beneficio de los pescadores.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/port-pollen-estrena-primera-feria-nautica-beneficio-pescadores.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb