URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conveni amb IB3 (Junta del 17 de setembre)

Alternativa | 20 Octubre, 2013 23:51 | facebook.com twitter.com

Continuam comentant les actes de les Juntes de Govern. A la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades. Evidentment la nostra expulsió de la Junta de Govern a més d'evitar la feina de control directe que fèiam, dificulta aquesta feina de publicació  ja que ara rebrem les actes amb més retard. Cap dels dos partits nous amb representació a la Junta de Govern; UMP i CiU, a pesar de tenir els dos blocs, encara no han publicat res en referència a les Juntes de Govern de les que participen. Avui comentam la Junta de govern del 17 de setembre de 2013, de la que realment hi ha poca cosa destacada a comentar. 

 

Van aprovar les bases específiques que han de regir la constitució d’una borsa d’auxiliars d’administració general i de la convocatòria per poder cobrir les baixes, vacants i les necessitats del servei durant els propers anys.

Van aprovar les bases reguladores de subvencions i ajudes econòmiques per facilitar l’accés a l’esport de competició i realització d’activitats esportives 2013 corresponents al període entre 1 de desembre de 2012 i 30 de novembre de 2013.

Van aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Pollença i l’ens públic de radiotelevisió de les Illes Balears S.A.  per tal d’emetre els informatius diaris de l’emissora IB3 RÀDIO i altres programes que puguin ser d’interès, reduint així el fil musical que s’escolta durant les hores en què no hi ha programació a la ràdio municipal de Pollença i, al mateix temps, per tal que IB3 RÀDIO pugui incloure a la seva graella programes de RÀDIO POLLENÇA que es consideri d’interès per als oients d’àmbit regional

La veritat que en aquest moment els informatius diaris d'IB3 són un exemple paradigmàtic de manipulació. Una pena que una mitjà públic com IB3 s'hagi convertit en un mitjà pagat per tots al servei del PP. Com va recordar a IB3 el sindicat de periodistes de les illes balears a IB3 ràdio amb motiu de la vaga d'educació:

El deure de servei públic que tenen els mitjans de comunicació públics ha tornat desaparèixer a IB3 Ràdio en ocasió de la vaga indefinida d’educació que ha començat avui. A la primera jornada de mobilització s’ha silenciat la veu dels sindicats convocants fins a mitjan dematí. L’informatiu matinal ha inclòs la notícia de la vaga en el tercer bloc de l’emissió, i només amb les declaracions del Govern de les Illes. Els primers butlletins del dematí s’han emès, també, sense la veu de tots els protagonistes de la vaga. IB3 Ràdio tampoc no ha fet cap directe des del punt informatiu del Consolat de Mar, on ha tengut lloc la concentració de milers de treballadors de l’Educació. Pel que fa al programa magazine del matí, El Faristol, el Sindicat de Periodistes ha constatat una tendència continuada a destacar l’opinió del Govern, en detriment a altres agents implicats en la vaga com els professors, els sindicats que els representen o els pares d’alumnes.

El Sindicat de Periodistes de les Illes recorda l’obligació el caràcter de servei públic que han de tenir els mitjans públics i el seu compromís amb tots els ciutadans. Per aquesta raó, han de ser plurals, neutrals, veraços i, en definitiva, democràtics.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb