URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que expliquen el TIL als nins angoixats

Alternativa | 22 Octubre, 2013 00:08 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Fa uns dies ens vam reunir amb membres de l'executiva del PP a Pollença; Antònia Mas (la presidenta, i en Toni Martorell. A la reunió també van venir representants del PSOE, els dos partits haviam demanat reunir-nos amb el PP per parlar del conflicte d'educació i no va haver cap problema en fer una reunió conjunta.  

Els membres del PP no van a estar d’acord amb la nostra proposta de que els afiliats del PP, si realment no compartien la forma d'actuar del seu govern a la vaga d'educació,  presentessin públicament una suspensió temporal de la seva militància.  Van argumentar que tan el batle com el PP de Pollença havien estat molt valents al enfrontar-se a en Bauzá en aquest tema... La veritat pensam que no és cap valentia dir en un partit democràtic  el mateix que han dit pràcticament tota la societat balear; docents, famílies, UIB, Tribunal Superior de Justícia, Consell Consultiu... I més tenint en compte que el govern ha incomplit el programa electoral del PP que parlava de consens i lliure elecció de llengua. I no sabem on ha arribat aquesta valentia quan en Carlos Delgado en referència a aquest tema hagi declarat; «A mi no me costa que haya alguien dentro del partido que esté  incómodo»,

Tampoc podem oblidar que a les files del PP de Pollença es troba també na Bel Cerdà, Directora General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional de la que depèn l’aplicació activa del TIL i que ha format part del darrers teatres que ha organitzat la Conselleria, als que han denominat negociació. No entenem que si na Bel està tan convençuda de les bondats del TIL no ve a explicar-nos a tots les mateixes.

La presidenta del PP de Pollença sí que es va comprometre a transmetre una sèrie de peticions al PP de Palma i informar-nos de la resposta(de moment no ens han dit res). Les peticions mínimes que vam fer són:

- Un mediador a "la negociació",  la Conselleria s’ha negat reiteradament a acceptar cap mediador, recordem que es va oferir el rector de la UIB, per què des del principi no han tingut cap intenció de negociar com s’ha demostrat.

- Prendre mesures en referència a les vergonyoses declaracions contra els docents dels diputats Aina Aguiló i  Antoni Camps. Contra aquest darrer ja hi ha una querella per part dels docents. Ni un ni altre haurien de ser diputats després dels seus insults i injúries als docents.

- Reunir a la seva comissió d'educació de la que forma part el propi Toni Martorell per intentar trobar solucions al conflicte.

Evidentment som realistes i les bones paraules que vam rebre, són això paraules. El que tenim clar és que el PP és el mateix a Pollença, a Palma i a Madrid i que tots els seus militants són còmplices en major o menor mesura d’imposar una mesura política a les aules que ha provocat el curs més anormal que es recordi, que ha causat  el caos en els centres educatius i la frustració de docents i famílies.

Esperam que si “el tour” que està fent el PP per tots els pobles per explicar el TIL arriba a Pollença ens conviden  a tots els ciutadans, sobre tots als docents i les famílies que estan patint la seva aplicació. Què expliquen als nins angoixats per no entendre les assignatures en anglès que la seva preocupació “són el fillets”

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Que expliquen el TIL als nins angoixats

Alternativa per Pollença | 22/10/2013, 18:19

Alternativa es suma a la petició de llibertat per Diego Cañamero!

La Candidatura d'Unitat Popular exigeix la immediata posada en llibertat del sindicalista andalús Diego Cañamero

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) exigeix la immediata posada en llibertat del sindicalista andalús Diego Cañamero, portaveu nacional del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). La CUP volem fer pública la nostra solidaritat amb Cañamero i amb el conjunt del sindicalisme combatiu andalús.

Cañamero va ser detingut ahir arran d'una denuncia interposada per l'Ajuntament de Coronill, governat per Jerónimo Guerrero (PSOE), arran de la vaga que està portant a terme el SAT del serveu de recollida de brossa en aquest municipi de Sevilla.

Per la CUP aquesta nova detenció de Diego Cañamero respon a l'estrategia repressiva que està en marxa des de fa mesos contra el Sindicato Andaluz de Trabajadores. Des dels Països Catalans els volem fer arribar un fraternal missatge de suport i solidaritat internacionalista i els animem a seguir amb la seva lluita en defensa dels drets laboral i agraris.

La solidaritat és la tendresa dels pobles!

LLIBERTAT DIEGO CAÑAMERO!

Alternativa per Pollença

Re: Que expliquen el TIL als nins angoixats

Alternativa per Pollença | 22/10/2013, 09:19

Les esquerres de Sineu s'aglutinen en un nou grup polític
El partit serà de perfil assembleari, nacionalista i municipalista.

www.arabalears.cat/balears/esquerres-Sineu-saglutinen-grup-politic_0_1015698501.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb