URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Veniu a l'Assemblea d'Alternativa

Alternativa | 23 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest divendres 25 si no hi ha novetat celebrarem la nostra assemblea mensual a can Ramón a les 20:30h. Com a temes principals hi ha els temes del ple i l'organització del nostre segon congrés que farem al mes de novembre.

Les nostres assemblees son obertes i segueixen una màxima: "almenys una cosa n'ha de sortir de profit" així que desprem de l'assemblea sopam al mateix lloc

- Som un partit local; tot i tenir la consciencia oberta a l’esdevenir mundial, fem feina a i per Pollença. Alternativa per Pollença és sobirana per si mateixa, sense ordres, polítiques, ni normes imposades des d’alt.

- No som polítics professionals ni aspiram a ser-ho. Els membres d’Alternativa per Pollença no podem ocupar un càrrec electe durant més de dues legislatures consecutives i no podem tenir més d’un càrrec, ja sigui públic o intern. La major part del sou dels nostres regidors és pel partit. A Alternativa per Pollença simplement som un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi en les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines.

- Som assemblearis. Un cop al mes la nostra assemblea es reuneix per a tractar els temes que afecten al municipi i els temes relacionats amb el plenari municipal mensual. La nostra assemblea està oberta a tots els ciutadans de Pollença, tothom pot dir la seva i cada persona és un vot. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important. Per tant, nosaltres no comptam amb comitès de savis, comitès executius ni coordinadors que decideixen per a tothom, sinó que l’Assemblea, constantment informada i demanada (ja sigui per correu electrònic o per l’assemblea mensual) és el vertader motor d’Alternativa per Pollença.

Necessitam  militants actius, cosa que fa que la militància en aquest partit no sigui tan fàcil com en altres, però que per altre part permet expressar la seva opinió i iniciatives a tots els militants per igual. Demanam als ciutadans que a més de demanar-nos "més branca" ens donin una mà. Hi ha molta de feina per  fer una bona oposició que un dia ens permeti governar i assolir el tant necessari canvi a Pollença. 

Així que ja sabeu, si voleu participar d’un partit transparent i participatiu on se vos escolti sincerament, on se vos tengui en compte, on no se vos amagui res i sigueu part d’ell al nivell que vosaltres trieu... estarem encantats de comptar amb vosaltres.

Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web.

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Veniu a l'Assemblea d'Alternativa

Alternativa per Pollença | 23/10/2013, 18:34

Informació pública sobre sol•licitud de concessió administrativa de terrenys en zona de domini públic
maritim-terrestre d’un tram de costa denominat Port de Pollença, del terme municipal de Pollença, per
a terrassa i embarcador, formulada per Capuccino Puerto Pollença, S.L.
Se sotmet a
informació
pública durant un termini de VINT (20) DIAS HÀBILS, comptadors a partir de l’endemà de la publicació
d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les ILLES BALEARS.

Alternativa per Pollença

Re: Veniu a l'Assemblea d'Alternativa

Alternativa per Pollença | 23/10/2013, 18:03

Una gran notícia; al perfil de facebook de la Plataforma Usuraris TIB ens informen que demà mateix substituiran el vergonyós i perillós autobús públic de la línia 340 de Pollença , que haviam denunciat ciutadans i Alternativa.

www.facebook.com/pages/Plataforma-Usuaris-TIB/619720464745926?fref=ts

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 23/10/2013, 13:09

Al Última Hora: Alternativa exige una mejora del deficiente servicio de autobuses.

www.facebook.com/photo.php?fbid=596041540431155&set=a.187749651260348.34663.100000759446484&type=1&theater

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb