URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Menjau les llenties de la deslleialtat

Alternativa | 11 Novembre, 2013 00:06 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

 Ahir les "autoritats" amb el batle de Pollença i el vicepresident del Govern, Antonio Gómez,  al capdavant van ser rebudes a la fira, a la seva arribada al poble i al claustre, amb una fort xiulada i amb crits de "vergonya, dimissió..." per la marea verda de Pollença. Entre les autoritats escridassades també hi havia la directora general d'Educació Isabel Cerdà. 

No es pot enganyar a la gent  i esperar que no passi res. El mateixos ciutadans que fins divendres es sentien representats pel batle al conflicte d'educació ahir li van fer arribar el seu menyspreu de forma pacífica però sonora. El divendres el batle va deixar d'estar al servei del seu poble i ,igual que va fer na Bel Cerdà, es van vendre per un plat de llenties i es van posar a les ordres de la minoria extrema que governa el PP.  Aquest cap de setmana se'ls va començar a indigestar el plat de llenties pel que s'han venut,  i al cas del batle ha venut als ciutadans.

Als polítics del PP els hem de deixar clar a cada fira, a cada acte,  a cada inauguració que vagin, a cada poble... que romandre sords davant el clamor de tota la comunitat educativa té les seves conseqüències. Els ciutadans no els pagam per posar plaques amb els seus noms i passejar. Al batle li pagam per anar a llocs com l'assemblea de batles a defensar el que havia decidit el ple i el consell municipal escolar. A la senyora Bel Cerdà no li pagam per a què vagi a menjar canapès a les inauguracions o passejar-se per la Fira, li pagam entre altres coses per fer el que li hem demanat aquest cap de setmana; anar als centres educatius de Pollença a demanar a docents, pares i alumnes el que està significat l'aplicació del TIL. Si  tan convençuda està de les bondats del TIL que deixi d'amagar-se com la resta de la Conselleria d'educació i vengui a una taula rodona a Pollença a explicar les "excel·lencies pedagògiques del TIL".

Sobre la deslleialtat del batle transcrivim l'excel·lent article d'ahir d' en Guillem Frontera a l'Ara Balears

Batles, les llenties de la deslleialtat

Al Diccionari de locucions i frases llatines , d'Antoni Peris, "Vendre's per un plat de llenties" s'explica de la manera següent: "Renunciar a la integritat i als principis en canvi de coses materials". Les coses materials les hem d'entendre de forma generosa: potser la contrapartida al plat de llenties no és directament material, però pot esdevenir-hi en un període de temps raonable.

Quin temps esperen els batles infidels a treure profit de la seva deslleialtat? Quan els posaran el plat de llenties a la taula? Han calibrat el risc que el plat contengui algun element tòxic?

El que sí que és segur és que ja tenen el menyspreu dels conciutadans que en principi s'havien sentit ben representats, quan en el propi ajuntament la majoria s'havia manifestat contra el TIL. Se'n parlava: mira, et deien, mira aquests batles com han sabut mantenir la seva dignitat personal per damunt de les trifulgues polítiques. Eren un exemple per a tothom: batles íntegres, que tenien assumit que estan al servei del seu poble i no a les ordres d'una cúpula de partit allunyada de les persones, aïllada en la seva obstinació ideològica.

Els que formen la cúpula del PP no tenen veïnats. A posta el govern regional sovint sembla que no és d'aquest món. Però els batles sí. Sense veïnats, no hi ha batle. El batle no pot deixar de ser-ho ni un instant: els problemes són immediats, la solució exigeix diàleg i temprança. Si no, el carrer supura discòrdia.

Molta bona gent del país s'havia sentit orgullosa dels seus batles del PP, atents al clamor de la gent, a les veus del poble. La dignitat era l'atribut que els distingia. La dignitat, la integritat, els principis...

Per acció o per omissió, ara la majoria formen una petita guarda de xotets silenciosos, polítics locals que ja no poden mirar la seva gent a la cara, que han de procurar esquivar el contacte directe amb la gent, que hauran de voltar cantó moltes vegades i que sempre hauran d'anar cap baix. I després encara tendran virolles de queixar-se pel desprestigi de la política. Han fet més mal a la imatge dels polítics ells en un sol dia que molts de diputats ociosos en dos anys.

Menjau les llenties de la deslleialtat a la vostra gent. Però no oblideu que us poden causar problemes digestius: coneixeu els cuiners.

A l'Ara Balears podeu veure el vídeo de la protesta a l'entrada al claustre de "les autoritats".

 

Comentaris

joan cc

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

joan cc | 13/11/2013, 13:13

Pau m'havia semblat entendre del teu comentari que eres simpTitzant del PI, si no es aixi cap problema. Aixi, aclarir-te que a mi no em molesta gens ni mica que els membres del pi sinvolucrin en l'assamblea de docents, al contrari

Pau que no vol guerra

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Pau que no vol guerra | 13/11/2013, 12:50

Company Joan C. c., com pots veure utilitzo un pseudònim. Seria molt llarg explicar el motiu i gens interessant per la resta de participans. Si per tu és més important el quí ho diu que el qué opina, ho respecto però no ho comparteixo. No soc ni simpatitzant, ni afiliat, ni votant del PI. Si tu així ho creus va teu. Si ho entens del meu comentari te convido a la seva reelectura. I, finalment, si els hi vols demanar res els regidors del PI crec que hauries de poder fer-ho tu directament, tens més possibilitats i contacta que jo. Crec que ets coordinador o secretari de Alternativa i he de suposà que tens relació amb els teus companys polítics.

Joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan CC | 13/11/2013, 11:59

Pau no et confonguis sé perfectament que la camiseta verda representa a la majoria de la població i va més enllà de ideologies o partits polítics.

El que tal vegada t'hauries de plantejar com a seguidor o militant del Pi es si l'actitud dels vostres regidors fa honor i representa als simpatitzants del PI que defensen una educació pública amb fets i no sols en paraules

Pau

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Pau | 13/11/2013, 11:31

Les formes son importants!!! i també té raó en Pepe quan diu que pel fet despreciable que va patir en Martí Roca no se pot criminalitzar a totes les persones que se varen manifestar. Crec que el regidor Roca això ho hauria de tenir clar.

Avui entre molts, també encara que no li agradi a nen Joan C.C. també els que són simpatitzants o militants del PI, hem aconseguit que el color verd representi la legitimitat d´una lluita per la defensa de l´educació pública i cultura de les Illes Balears. I s´ha fet be, desde el consens, cohessió i complicitat d´una gran part de la societat balear. Sense partits, sense ideologies i amb missatges clars i transparents. El color verd ens ha unit i la resposta ha estat impresionant!!.

Però darrerament la cosa no marxa tan be com hauria. Pareix que les discrepàncies fan crulls,les conductes d´alguns docents no son clares i coherents, apareixen els sectarismes i partidismes i se posa en dubte el lideratge que fins ara havia duit l´Assamblea de Docents de forma impecable (de les coses que crec que val la pena destacar). En definitiva, algunes debilitats que no ens a de fer perdre de vista que el vertader problema que avui té el color verd és un govern sord, que no vol dialogar, que imposa i que és insensibla a la majoria dels ciutadans. Alerta!!....no perdem la raó amb les formes, no oblidem la gran lliçó que ens donaren els docents amb la seva vaga de tres setmanes, no perdem la cohessió, unitat i complicitat de la gran majoria de la societat balear. No deixem que una camiseta ens faci oblidar els significat del seu color.

Pepe

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Pepe | 13/11/2013, 10:29

Avui de matí he pogut parlar amb Martí i he aclarit les seves declaracions cap a la meva persona, m'ha demanat disculpes i per mi aquest tema està tancat. El que no lleva que discrepi del la majoria de la seva argumentació a la ràdio.

Per altra part també m'ha explicat com li van arrabassar el pin verd. Consider que la persona que el va fer no va actuar bé. Si considerava que en Martí no podia portar el pi hauria d'haver actuat com al cas del batle; dir-li i no llevar-li el pin per la força. També consider que per un acte com aquest no es pot criminalitzar a la immensa majoria de la gent que vam protestar diumenge i que el vam fer en una manera pacífica i respectuosa.

Joan C C

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan C C | 13/11/2013, 10:15

El que es més penós es que el regidor del Pi es dediqui a criticar al nostre regidor i en canvi no tingui cap crítica per l'actuació del batle. El silenci dels regidors del PI es decepcionant en un partit que fa bandera de defensar la nostra llengua i la nostra cultura.

Pepe

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Pepe | 13/11/2013, 00:59

A la ràdio municipal pots escoltar com l'explica el Senyor Martí Roca. Per la meva part vull dir que a més de no estar d'acord amb pràcticament la majoria de les seves afirmacions a la ràdio ha fet una referència directa a mi persona i ha mentit descaradament. Jo no vaig cridar ni escridassar en cap moment al batle el divendres, hi ha molt de testimonis de que la nostra conversa va ser respectuosa. Per si un cas he demanat a professors i pares presents i al propi batle si jo l'havia cridat o l'havia faltat al respecte. Tots inclòs el propi batle m'han dit que no va ser així com l'ha descrit el senyor Martí. I aquesta mentida ha estat dins un discurs que situa al senyor regidor d'educació al nivell d'Aina Aguiló.

h
ttps://dl.dropboxusercontent.com/u/37902883/filperranda/13-11-11-batleimarti.mp3

Margalida Amengual

Marti Roca

Margalida Amengual | 12/11/2013, 14:27

Ah, ok, idò li vàren fer el mateix que al batle.

Joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan CC | 12/11/2013, 14:13

Margalida, jo l´únic que sé es que li varen llevar el llaç verd i que se va enfadar. També devien trobar que no mereixia portar-lo.

ja ho val

de PPena

ja ho val | 12/11/2013, 13:20

Batles titelles

Res té a veure el poder
amb un actuar sa i noble.
Si el ple representa el poble
i el batle el respectiu ple,
lògic hauria de ser
veure un batle decidit
a votar tot el sentit
que s'ha aprovat a plenari;
en lloc de ser un mercenari
a les ordes d'un partit.

Però patim la desgràcia
de tenir autoritats
que entenen per democràcia
pensaments uniformats

Margalida Amengual

Martí Roca

Margalida Amengual | 12/11/2013, 12:21

Algú me podría explicar que li va pasar a n'en Martí Roca? Es que no ho sé i veig que per aquí en parlau. Gràcies.

Garci

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Garci | 12/11/2013, 11:32

Jo diria que és a nosaltres als que no ens agrada la democràcia, sinó que cap govern ha fet res per fomentar-la. Votar un cop cada 4 anys no és democràcia ni és res. Que no ens enganin.

jrv

97153 i cridada anònim

jrv | 12/11/2013, 11:17

Ja me diràs qui porta cap mossegada, anònim, a mes, amb la cara de ciment armat que tenen a la oselleria d'Educació, seria debades mossegar.
Ara, arguments en contra del TIL i les fantasmades peperes, a carretades...

Joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan CC | 12/11/2013, 11:04

Con diu una cançó de la Gran Orquesta Republicana:
Voy encontrando enemigos,resistir es una forma de amar
No quiero odiar.
La indiferencia no me deja respirar
Son las palabras una forma de luchar; sin pistolas ni cañones, disparar.
No estoy contigo, y en tu contra enemistad.
Tan diferentes, tan iguales al gritar nuestros sueños y verdades.
Quiero amar.

Enemigo de la sinrazón.
Enemigo de la estupidez.
Enemigo del poder del dinero.
Enemigo del Rey.

q trist

de PPEna

q trist | 12/11/2013, 11:00

propaganda fraudulenta sobre el TIL, i amb els doblers de tots. M'ho digui, Sra. Consellera: què li ha costat aquesta vergonyosa campanya de propaganda sobre el til: no té doblers per convocar les beques de menjador d'aquest curs i en té per intoxicar?

q trist

de PPena

q trist | 12/11/2013, 10:58

si si, una crítica i en Bauzà crida els antidisturbis...
això és una dictadura triada cada quatre anys.

97153

...........

97153 | 12/11/2013, 10:42

Què poc vos agrada la democràcia, eh? Una crítica i tot d'una mossegau... Quins nostàlgics de Mao, Brézhnev, Saloth Sar, Castro, etc... Esteis fossilitzats al segle XX.

que trist

de PPena

que trist | 12/11/2013, 10:16

00.000 motius contra la política educativa. Tothom esperava alguna reacció, amb una mínima sensibilitat democràtica. Moltíssima gent, molts més dels que es manifestaren diumenge. Una manifestació és un iceberg, només se'n veu la part que emergeix...

Però s'han trobat una indiferència sociòpata. (...)

Però, què pot fer el poble, en una democràcia, per influir en el govern, perquè se'l tengui en compte? Què?!

No pot fer una consulta popular, no pot promoure una iniciativa legislativa, i d'una manifestació monumental diuen que no expressa el sentit popular. Idò, què?

La democràcia NO és votar una dictadura cada quatre anys.

que trist

de PPena

que trist | 12/11/2013, 10:10

ull recordar una anècdota, perquè la trob molt demostrativa de la manera d'argumentar del PP. Afirmaven, l'anterior legislatura, que davallar 10 milions d'euros en el capítol I comportava 400 docents menys a les aules. Dividien 10 milions per 28.000 euros, una operació simple (i ximple), té el problema de no ser rigorosa, però certament té l'avantatge de ser senzilla. Si 10 milions suposen 400 docents, 78 milions, que és la diferència entre el capítol I de 2009 i 2014, suposaria més de 3.000 docents menys. Ja els dic jo que això no és així, però centenars i centenars, sí: d'ençà que el PP és al Govern ha davallat en més d'un miler el nombre de professors a les aules.

que trist

de PPena

que trist | 12/11/2013, 10:06

ull recordar una anècdota, perquè la trob molt demostrativa de la manera d'argumentar del PP. Afirmaven, l'anterior legislatura, que davallar 10 milions d'euros en el capítol I comportava 400 docents menys a les aules. Dividien 10 milions per 28.000 euros, una operació simple (i ximple), té el problema de no ser rigorosa, però certament té l'avantatge de ser senzilla. Si 10 milions suposen 400 docents, 78 milions, que és la diferència entre el capítol I de 2009 i 2014, suposaria més de 3.000 docents menys. Ja els dic jo que això no és així, però centenars i centenars, sí: d'ençà que el PP és al Govern ha davallat en més d'un miler el nombre de professors a les aules.

maki

Quedar be

maki | 11/11/2013, 19:39

Si, ara podra dir davant Bauzà que li llevaren el distintiu verd de la solapa...el que no li ha sortit tan bé es davant el seu poble al que és deu...

maki

paranoies

maki | 11/11/2013, 19:38

Vaja, aquest pollenci amb tants de noms, la seva imaginació catastrofista no te parell...si el mateix batlle és va divertir, home!!

Alternativa

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Alternativa | 11/11/2013, 19:15

La Fira de Pollença se reinventa y brilla por la calidad de sus exclusivos diseños artesanos
Tras treinta años de apuesta por la artesanía tradicional la muestra estrena en 2013 un nuevo formato
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/fira-pollen-reinventa-brilla-por-calidad-exclusivos-disenos-artesanos.html

Alternativa

Diario de Mallorca

Alternativa | 11/11/2013, 19:12

Artesanía y diseño, nueva fórmula de la Fira
El viento deslució la feria otoñal aunque aun así fueron muchos los visitantes que se acercaron hasta el municipio.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/11/11/artesania-diseno-nueva-formula-fira/888798.html

Pepe

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Pepe | 11/11/2013, 19:01

Per ser un fiasco, segons alguns, veig que el tema ha donat de si i ha molestat a més d'un. M'afalaga que penseu que en Pepe Garcia està darrera de tot, tinc capacitat de feina però no tanta. Aquests dies famílies i docents han fet molt de feina per a més de protestar, tenir oberta una paradeta tot el diumenge que ha estat un èxit.
Jo vaig ser testimoni del com se li va llevar el llaç al batle i va ser de forma totalment respectuosa. Una professora de l'assemblea de docents li va dir que no mereixia portar el llaç pel que va fer el divendres, ell va dir que ell no es llevaria el llaç i que si volia que si l'hi llevés ella i es va acotar per facilitar que li llevassin el llaç tranquil·lament iamb cura.
El que va passar amb Martí no el vaig veure m'ho van explicar per la nit... i no deixa de ser al·lucinant que ens demaneu condemnar uns fets que ni el PI ha comentat ja no parl de condemnar.

Haviam demanat tractar el tema de l'absència del batle a l'assemblea de batles del divendres i tot el que ha suposat a la tertúlia de polítics de dimecres però ni el batle ni en Martí Roca poden anar a la tertúlia.

scsdcf

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

scsdcf | 11/11/2013, 17:43

No t'hi esforcis, no saben el que és l'educació, encara que se n'omplen la boca. El que fan ells sempre està bé, sempre és justificat.

Margalida Amengual

Fira Verda

Margalida Amengual | 11/11/2013, 15:17

Jo no he de comdenar a ningú públicament perquè no som ni d'Alternativa ni de cap altre grup polític. Ara, lo del llaç del batle no ho comden perquè no li vàren fer cap mal. Per desgràcia jo no era allà perqué si no li hagués llevat jo mateixa. El que ho ha fet malament i se n'ha rigut dels qui confiavem en ell, la majoria dels pollencins, per cert (i si no t'ho creus fes una volta per Pollença i escolta el que diu la gent) es ell i no se com va tenir u morro de posar-se un llaç verd, enfotiguent-se de la gent en cara alta. Això sí que es un INSULT i un agravi al seus ciutadans. Ja està bé de mentides i tersgiversar-ho tot, ja està bé. Que és que aquesta dona que li va llevar el llaç va atemptar contra la vida del batle perquè ara s'hagi de fer un comunicat de comdenna?

Educació a parts iguals?

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Educació a parts iguals? | 11/11/2013, 14:49

De moment a en Pepe encare no l'han sacsejat ni li han rebassat el llaç verd de la solapa...
Margalida supòs que hi estau a favor d'aquestes manera de fer les coses quan encare no ho heu condemnat...
I no digueu que no en sabeu res perquè tot Pollença en va ple del que li varen fer ahir a en Martí Roca.

Margalida Amengual

Insults

Margalida Amengual | 11/11/2013, 13:18

Oh que educat, per favor, rvloquesigui, perdona si té ofés amb la meva llengua descontrolada. Com si en aquest bloc no haguessiu insultat mai ningú, gent com tu, ho estau fent cada dia menyspreant la feina den Pepe i diguent-li paraulotes, i per no xerrar del bloc de La Punta, que em fa l'efecte que tu coneixes ben bé, que li diven fins i tot coiò (crec que beneit es més educat), esquerronos, fins i tot dubten de la seva capacitat Intel.lectual i mil barbaritats més. Ves a donar classes d'educació allà, monet i a mi em deixes en pau

Joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan CC | 11/11/2013, 13:11

Si el vostres fills no vos veuen defensant una cosa tan bàsica quin exemple prendran. I defensar l'educació no es fa tan sols posant-se una camiseta verda.

joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

joan CC | 11/11/2013, 13:08

Hi ha moltes maneres de insultar, com per exemple obligar als nens a fer una classe de matemàtiques o de medi en anglès i fer-los plorar d'impotència perquè no entenen res, o carregar-se el sistema educatiu per caparrudesa i per una obsessió malaltissa contra la nostra llengua. Xiular als responsables, cridar vergonya i dimissió per defensar l'educació es un acte de dignitat no d'agressivitat.

rvfffbrb

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

rvfffbrb | 11/11/2013, 12:29

Margalida, el teu concepte d'educació no es el meu, per sort pels meus fills. Mai els educaré en l'agressivitat i l'insult

Margalida Amengual

Fira verda

Margalida Amengual | 11/11/2013, 12:16

No vos equivoqueu, marejadilla verda, ja cansa (el que cansa ets tu)Pollencí (barato, per cert), aquestes protestes, per si encara no us heu entarat, colla de beneïts, no és pel Mestres, és per L'EDUCACIO, amb majúscules. O és que voltros no voleu una educación digne, pública i de qüalitat pels infants d'aquesta terra? Es veu que no, que us estimarieu més que el que sortissin de les escoles fossin ciutadans que ni han après matemàtiques ni anglès, ni res de res, ah! i també vos agradaría que parlassim el castellà com vol en Wert i que les nines i els nins estassin en aules separades, i que els pobres no puguin estudiar i haguin de fer una feinada cobrant un sou miserable, i que te puguin despedir per la cara, i que no puguem du un llaç ni verd, ni de la senyera o de lo que sigui perquè s'han tret una llei de símbols que pareix que estam encara al franquisme. O a lo millor és això el que voleu, colla de fatxes, que tor-nin aquells temps d'arriba espanya, eh? Doncs jo no i per això lluitaré i com jo, molta gent, no només el Mestres.

de PPena

Polítics titelles

de PPena | 11/11/2013, 11:55

Batles titelles

Res té a veure el poder
amb un actuar sa i noble.
Si el ple representa el poble
i el batle el respectiu ple,
lògic hauria de ser
veure un batle decidit
a votar tot el sentit
que s'ha aprovat a plenari;
en lloc de ser un mercenari
a les ordes d'un partit.

Però patim la desgràcia
de tenir autoritats
que entenen per democràcia
pensaments uniformats.

jrv

Pollenci??

jrv | 11/11/2013, 11:33

Vaja ," pollenci", d'on surts, del túnel del temps?
Els al·lots insunuant-se a les al·lotes???...això es de fa 60 anys, al manco, afortunadament avui impera la normalitat, en Franco és mort, i la falange ja no pinta rés, l'ecònom i les monges han perdut el seu poder repressor, o no l'exerceixen pèrque saben que está condenats al fracàs mes absolut.
Avui, i no com un temps, els pares s'involucren a l'ensenyament i l'educació dels seus fills, fins i tot els padrins, com jo mateix, i protestarien i defensarien els seus fills i nets si un mestre falangista o beato fals els inflés de bambelletes per una nimietat...I avui s'alegren i se senten recolzats si els Mestres no és limiten a cobrar i a ensenyar la Formasión del Espiritu Nasional i a pasar el rosari, i aquets Mestres d'avui dia son Mestres les 24 hores, i viven la seva professió intensament.
Benvinguts, benvolguts Mestres anti TIL, un intent de tornar al trist passat...
El trauma de les "Hosties " del pare Felip encara ni hi ha que están traumatitzats, i, reprimits...

G

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

G | 11/11/2013, 11:19

Si, si, Pollencí. Ara callarem i ens deixarem trepitjar per no "mancillar" una "tradició".
La lluita per un món millor (o almanco no pitjor) s'ha de donar cada dia i en cada lloc. Si estàs d'acord amb l'aplicació del TIL, la Llei de Símbols, les ràtios d'alumnes per aula, les retallades en els reforços, les beques, etc. doncs diga-ho directament i no empris la demagògia tradicionalista.

Joan CC

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Joan CC | 11/11/2013, 11:11

Aquesta actitud del batle ha estat la prova definitiva de que alguns ja sabíem o intuíem i és que el PP és el mateix a Pollença, a Mallorca i a Espanya. I el que comença a ser decepcionant és el silenci dels regidors del Pi que em recorden i molt als silencis de Rajoi, esper que reaccionin prest i es tornin col·locar allà on els pertoca. Poc a a poc els fets col·loquen a cada un al seu lloc.

Pollencí

Ridícul!!

Pollencí | 11/11/2013, 10:27

Esteis fent el ridícul amb el tema de les camisetetes verdes. Tota la vida, la fira havia estat un esdeveniment esperat a Pollença i mai, repetesc, mai s'havia polititzat tant com des de que Alternativa (i qualcún altre) aprofiten aquests dies per remoure la merda. Un temps la fira era el moment esperat pels al·lots per passar-ho bé, insinuar-se a les al·lotes, fer gresca, etc...Enguany no, enguany s'han dedicat a complir les ordres del jefe: portar camisetes verdes.
Vos estèis carregant el costumari pollencí en nom d'una teòrica democràcia en la que no hi creis.
Trob que els pollencins ja estan tenguent massa paciència amb voltros

Loli

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Loli | 11/11/2013, 09:51

Qui ha de potenciar la Fira no és Alternativa. Dic jo que tenim un regidor de fires que cobra per qualque cosa! Que si la Fira ha estat una merda també és culpa seva?

JRV .

Cansat- marecadilla.

JRV . | 11/11/2013, 09:50

"Ja cansa", gracies per llegir aquest blog, editat i gestionat d'Alternativa, i gracies `per opinar , encara que sigui de forma anónima. Podrás veura, si segueixes la linia del blog, que des de Alternativa, i no tan sols al blog,i molt mes a la intensa activitat municipal, que Alternativa, malgrat tan sols 2 dels regidors pertanyen a aquesta formació política, és la formació que mes esmenes, precs i preguntes presenta, i que el seu blog politicament polifacètic és el mes dinàmic des de el seu inici, nostra de la seva implicació. Naturalment que tots els aspèctes de la vida económica preocupen a Alternativa, però i parlo per mí, l'ensenyament i la educación, és a dir, EL FUTUR dels nostres fills i nets és prioritari davent l'atac al mon educatiu, al futur del municipio i de la societat en general.
Ja se que la dreta rància voldria subdits dòcils i besadors de peus, és a dir ignorants i submissos, però has de entendre que des de l'esquerra aquest plantejament es rebutja, i me sembla que Alternativa, dins el diàleg, es , com a mínim,d'aquest costat de l'arc polític.
Ja me diras que en diou el PP al seu blog, de tot això...

g

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

g | 11/11/2013, 09:47

Veig que la xiulada d'ahir ha molestat a més d'un.
Endavant mestres! Que us sentin aquests polítics sords.

Ja cansa

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Ja cansa | 11/11/2013, 07:22

Gracies per donar tanta informacio sobre la fira al blog, per tal de potenciar el comerç local, la desestacionalitzacio, etc. ni un article, ni una paraula. Lo important, la marea verda descoions, els professors, la guixa del mon. Molt de xerrar de petit comerç local, i tot es hipocresia. En Pepe fa servir el blog com instrument pels seus propis interessos com a mestre lo de regidor es secundari.

Mes que marea, marejadilla verda

Re: Menjau les llenties de la deslleialtat

Mes que marea, marejadilla verda | 11/11/2013, 07:12

La marea verda que eren 20 o 30? Si lo de la fira verda va ser un fiasco, aquest moviment ilusionant al principi ha quedat en no res, per la polititzacio interessada dels que l'han comandat. En Pepe i cia no han estat bons fins que han tret defora de la marea tots els que no pensen com ell, i aixi va, ja queden quatre rates. Quina llastima

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb